Home » Life & Style » Horoscop Urania 13-19 martie 2021. Previzuni astrale. Norocul bate la ușă pentru această zodie

Horoscop Urania 13-19 martie 2021. Previzuni astrale. Norocul bate la ușă pentru această zodie

Nechifor Ioana / 12.03.2021, 19:19
Horoscop Urania 13-19 martie 2021. Previzuni astrale. Norocul bate la ușă pentru această zodie

Horoscop Urania 13- 19 martie 2021. Principalele previziuni astrale pentru următoarea perioadă. Cine sunt nativii norocoși ai acestui interval, care sunt evenimentele astrale care marchează această săptămână, dar și alte informații esențiale în materialul următor! Descoperă, mai jos, principalele previziuni pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop Urania 13- 19 martie 2021. Principalele previziuni astrale

Horoscop Urania pentru perioada 13-19 martie 2021. Principalele previziuni astrale au fost realizate, pentru ziarul Libertatea, pentru fiecare semn zodiacal în parte.

De precizat este faptul că două evenimente astrale marchează intervalul menționat. Este vorba despre Luna Nouă în Pești, care are loc pe 13 martie. Iar data de 16 martie este reprezentată de intrarea planetei Mercur în zodia Peștilor, care se încheie pe 4 aprilie 2021.

Horoscop Urania 13- 19 martie 2021. Previzuni astrale
Horoscop Urania

Ce influență aduce cele două evenimente astrale asupra nativilor, ce efecte majore se vor resimți, dar și alte detalii importante în acest articol! Unii nativii trăiesc mai intens ca niciodată pe plan sentimental, alții se bucură de succes și oportunități financiare. Care sunt principalele previziuni aflați din Horoscop Urania 13-19 martie 2021, redat mai jos!

Horoscop Urania Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt sfătuiți să evite situațiile și personele care le pot tulbura liniștea la începutul acestui interval. Luna Nouă în Pești, de pe 13 martie, pune accent în cazul lor pe latura interioară, generată prin trăiri pe bază de amintiri, emoții, solicitări afective.

Acest sector rămâne activ încă 3 săptămâni, având în vederea intrarea planetei Mercur în zodia Peștilor, care se va produce pe 16 martie și se încheie pe 4 aprilie. În acest interval, berbecii pot primi informații și mesaje subtile.

Horoscop Urania Taur

Șanse bune pentru nativii Taur în această perioadă! Unii dintre ei ar putea dezvolta cu ajutorul apropiaților anumite proiecte mult dorite.
Pot primi o mână de ajutor într-unul din sectoarele din viață.

Planeta Mercur în zodia Peștilor, care vizează intervalul 16 martie – 4 aprilie, le poate oferi nativilor discuții și dialoguri ce se pot dovedi de mare folos în viața lor.

Între 16 și 19 martie, cât timp Luna se va plasa în tranzit prin zodia Taurului, universul lor poate fi ușor răscolit. Nativii Taur se confruntă cu un sentiment de dezamăgire, venit de pe urma faptului că nu reușesc să exploreze mai mult. Își doresc o anumită schimbare, însă timpurile dificile pe care le traversăm nu o permit.

Horoscop Urania Gemeni

La începutul acestui interval, nativii Gemeni au șansa de a se evidenția pe plan profesional sau de a corecta, repara anumite situații, lucruri din acest sector al vieții. Reușesc să găsească cuvintele potrivite pentru cauza pe care o susțin. Luna Nouă în Pești, de pe 13 martie, le sporește intuiția.

O anumită situație din viața publică se poate transforma pentru gemeni în succes. Intrarea planetei Mercur în zodia Peștilor, de pe 16 martie, care va ține până pe 4 aprilie, le oferă posibilitatea nativilor să bifeze în spațiul public o prezență excelentă, să se exprime coerent și convingător.

Spre sfârșitului intervalului menționat, aceștia se pot confrunta cu un zbucium interior, care are la bază teamă de viitor sau neîncrederea în forțele proprii.

Horoscop Urania Rac

Nativii Rac își arată preocuparea la începutul acestei perioade asupra dezvoltării și corectării proiectelor lor. Pot desfășura studii, cursuri sub supravegherea unui profesor.

Intrarea planetei Mercur în zodia Peștilor, care vizează intervalul 16martie-4 aprilie, le oferă posibilitatea nativilor născuți în această zodie să dezvolte capacități speciale de asimilare a unor evenimente sau de înțelegere a unor fapte. Perioada continuă pentru raci cu solicitări din zona vieții profesionale.

Ei pot fi puși în situația de a lua o decizie care nu este în concordanță cu convingerile lor.

Horoscop Urania Leu

Veste bună pentru nativii Leu! Luna Nouă în Pești, de pe 13 martie, îi ajută pe lei să pună în ordine anumite lucruri ce țin de sectorul financiar sau de a rezolva situații cu privire la bunuri, avantaje.

Ei pot primi un ajutor real, de bună credință, pentru a reașeza un statut bănesc pe principii corecte. Pot beneficia de daruri, atenții, cadouri de valoare mică sau mare.

În intervalul în care planeta Mercur se află în Pești, acești nativi au parte de dialoguri în urma cărora le sunt acceptate pretențiile, care până acum au fost refuzate.

Între 14 și 16 martie, leii pot avea senzația unor presiuni morale pe plan profesional sau moral. Anumite informații, acțiuni care nu sunt în concordanță cu principiile lor îi fac să aibă reacții bruște și să devină iritați.

În continuare, la locul de muncă, se pot resimți tensiuni și condiții de stres în special în cazul celor care au funcții de conducere.

Horoscop Urania Fecioară

Între 13 și 14 martie, relațiile parteneriale pot avea ca rezultat colaborări armonioase. Lună Nouă în Pești le oferă posibilitatea nativilor să repare anumite relații, unde au rămas tensiuni sau sunt încordate. Poate fi cazul unor parteneri de viață sau se poate manifesta pe plan profesional unde nativii Fecioară se pot împăca cu partenerii de proiect, acolo este o situația de așa natură.

Dialogurile temperate și revenirea la normalitate sunt aspecte bine susținute în perioada 16 martie – 4 aprilie, cât timp planeta Mercur se află în zodia Peștilor.
Între 16 și 19 martie, fecioarele pot simți dezamăgire, venită de pe urma acțiunilor unor persoane, pe care obișnuiau să le aprecieze.

Horoscop Urania Balanță

Aspecte bune pentru nativii Balanță la începutul acestei perioade. Nativii pot depăși anumite situații dificile la locul de muncă. Intrarea planetei Mercur în zodia Peștilor, de pe 16 martie, care ține până pe 4 aprilie, le favorizează acest aspect, iar unii nativii pot primi o ofertă de muncă.

Între 16 și 19 martie sunt anunțate disfuncții ce apar de prin prisma unor inițiative menite să aducă bani sau bunuri cuvenite de pe urma unei decizii.

Horoscop Urania Scorpion

Ziua de 13 martie, când are loc Lună Nouă în Pești, le oferă ocazia scorpionilor să iasă din banalitate și să trăiască intens emoții din sectorul vieții sentimentale. Această stare de care au parte nativii Scorpion se poate prelungi și zilele următoare ale intervalului menționat.

Intrarea planetei Mercur în zodia Peștilor, de pe 16 martie până pe 4 martie, accentuează comunicarea pe teme ce țin de emoții, inspirație, creativitate.

Între 16 și 19 martie, e posibil ca lucrurile să nu aibă rezultatul dorit de scorpion pe plan profesional. E bine ca ei însă să nu forțeze nota, căci nu pot rezolva nimic bun prin insistență.

Horoscop Urania Săgetător

Săgetătorii sunt concentrați pe sectorul casei, unde se bucură din plin de căldură sufletească din partea celor dragi, discuții politicoase.

Luna Nouă în Pești, de pe 13 martie, favorizează interese de ordin material, cum ar fi achiziția unui teren, a unui imobil, intrarea în posesia unui bunuri, a unui câștig. Acest context este bine susținut și de intrarea planetei Mercur în zodia Peștilor, 16 martie – 4 aprilie, timp în care nativii și apropiații lor pot ajunge la o înțelegere privind administrarea unor bunuri. Discuții politicoase, soluții favorabile în rezolvarea unei situații de interes comun.

Între 16 și 19 martie, săgetătorii se pot confrunta cu izbucniri nervoase care iau naștere atunci când ceva nu merge așa cum ar trebui în sectorul profesional.

Horoscop Urania Capricorn

Comunicarea este bine aspectată în prima parte a intervalului, când Capricornii se bucură de dialoguri plăcute, constructive cu persoane venite din medii diferite, în urma cărora nativii își pot îmbogăți unversul cultural prin informațiile care ajung la ei.

Luna Plină în Pești, de pe 13 martie, le oferă nativilor șansa de a primi o invitație, propunere la a desfășura o anumită activitate de compensare și împlinire personală.

Mercur în Pești, de pe 16 martie până pe 4 aprilie, îi face pe capricorni să simtă nevoia de o schimbare. Aceștia manifestă dorința de transformare prin dobândirea unor idei și informații noi.
Momente delicate pe plan personal, între 16 și 19 martie, când relațiile sentimentale pot stagna sau vor evolua nemulțumitor pentru acești nativi.

Horoscop Urania Vărsător

Influența adusă de Lună Nouă în Pești se resimte asupra sectorului financiar, unde nativii Vărsător se pot bucura de avantaje bănești.  Influența puternică a evenimentului astral poate aduce în viața nativilor liniștea, dreptate în anumite situații unde au avut loc decizii incorecte sau abuzuri.

Sectorul banilor obținuți prin muncă proprie este bine susținut și în intervalul 16 martie- 4 aprilie, cât timp Mercur se află în zodia Peștilor. În această perioadă sunt favorizate dialogurile ce țin de muncă, salarizare, vărsătorii având un suport astral semnificativ ce îi ajută să aibă fler și o atitudine corespunzătoare pentru astfel de discuții.

Horoscop Urania Pești

Nativii Pești se bucură din plin de farmec, sensibilitate, delicatețe la începutul acestei perioade. Luna Nouă în Pești favorizează aspectul unui nou început în viața acestor nativi și îi determină să se rupă de trecut sau de o parte din el în ideea de a progresa. Peștii sunt susținuți să-și găsească împlinirea prin noi tipuri de activitate profesională sau vocațională.

Mercur în zodia Peștilor, de pe 16 martie până pe 4 aprilie, se reflectă asupra comunicării, asupra relației cu arta (lectură, spectacole).  Între 16 și 19 martie, e posibil să primească informații sau vești care să le strice starea de spirit, să-i întristeze, să-i scoată din sărite.