Home » Life & Style » Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022. Mercur revine la mersul direct. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022. Mercur revine la mersul direct. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Nechifor Ioana / 04.02.2022, 19:28
Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022. Mercur revine la mersul direct. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022. Principalele previziuni astrale au fost realizate ca în fiecare săptămână de Urania. Este important de menționat faptul că, în acest interval, Mercur revine la mersul direct. Cum va influența acest aspect astral zodiile, dar și ce e bine de știut despre săptămâna în curs, puteți afla din următorul articol!

Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022. Principalele previziuni astrale

Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022. Ca de fiecare dată Urania a trecut în revistă principalele aspecte astrale pentru perioada în curs. De precizat pentru această săptămână ar fi faptul că Mercur revine, pe 5 februarie, în mersul direct. Își va continua tranzitul prin zodia Capricornului până pe 14 februarie, după care va intra în zodia Vărsătorului.

Influențele se vor resimți diferit pentru fiecare nativ în parte. În general se vor debloca anumite domenii de activitate, iar nativii se vor bucura de susținere din anumite puncte de vedere.

Horoscopul Urania, redat de ziarul Libertatea, poate fi găsit mai jos! Vezi previziunile astrale ale săptămânii cuprinse între 5 și 11 februarie 2022 pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022
Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022

Horoscop Urania Berbec

Nativii zodiei Berbec încep săptămâna cu dreptul. Se bucură din plin de entuziasm, energie, mobilizare, chiar dacă chestiunile pe care trebuie să le rezolve nu sunt întocmai pe placul lor.

Pe 5 februarie, Mercur revine la mersul direct și își va continua tranzitul prin zodia Capricornului până pe 14 februarie, urmând ca apoi să intre în zodia Vărsătorului. Este important de știut faptul că în acest interval Berbecii au posibilitatea să rezolve o serie de aspecte rămase nesoluționate la muncă, lucruri ce pot fi rezolvate prin intermediul comunicării.

Între 7 și 9 februarie, nativii acestei zodii își pot concentra atenția asupra planului financiar, pentru a încerca să găsească lucrurile ce le aduc dificultăți pe partea aceasta.

Între 7 și 9 februarie, nativii Berbec pot avea parte de animozități, se pot ivi conflicte verbale foarte ușor, motiv pentru care este să bine să fie atenți la formulările și replicile lor.

Horoscop Urania Taur

Nativii zodiei Taur se pot confrunta cu griji și nemulțumiri la începutul acestei perioade, survenite de pe urma unor chestiuni nerezolvate din trecut.

Începând din 5 februarie, când Mercur revine la mersul direct, Taurii au posibilitatea să ia decizii bune, inspirate, tocmai pentru că trec printr-o perioadă în care găsesc răspunsurile și resursele care le lipseau până acum. Își pot rezolva astfel anumite situații ce țin de locul de muncă, de evoluția și progresul lor.

Între 7 și 9 februarie, Taurii se bucură de echilibru în decizii și reacții, armonie interioară.

Ultimele zile ale intervalului menționat îi poate pune într-o situație delicată din punct de vedere financiar, dacă nu își gestionează cu atenție resursele.

Horoscop Urania Gemeni

Primele două zile ale intervalului ar putea să le aducă Gemenilor tensiuni și discuții, în planul relațiilor de prietenie, survenite de la reacțiile disproporționate ale nativilor. Aceștia găsesc pur și simplu la orice pas elemente de nemulțumire.

Pe 5 februarie, Mercur revine în mers direct și își va continua tranzitul în zodia Capricornului până pe 14 februarie, lucru care îi va ajuta pe Gemeni să adopte o atitudine corectă în ceea ce privește relația cu banii. Drept urmare, bucurându-se de logică, precizie și pragmatism, Gemenii vor fi fermi și onești.

Între 7 și 9 februarie, nativii dau dovadă de rezistență ridicată la efort fizic și stres. Între 9 și 11 februarie, planul comunicării este frumos aspectat. Gemenii se bucură de diplomație,
intuiție și fler în a observa oportunitățile care apar în calea lor.

Horoscop Urania Rac

Un început de săptămână încărcat pentru nativii zodiei Rac. Aceștia se pot trezi cu un volum mare de muncă tocmai prin prisma faptului că au rămas nerezolvate o serie de lucruri din trecut, pe care acum trebuie să le ducă la bun sfârșit.

Pe 5 februarie, Mercur revine la mersul direct, ceea ce îi va ajuta pe nativii Rac în planul relațiilor parteneriale. Se elimină orice urmă de îndoială, neîncredere între parteneri, ceea ce le va da posibilitatea Racilor să adopte o atitudine corectă.

Între 7 și 9 februarie, este indicat ca nativii să dea dovadă de echilibru și responsabilitate în planul relațiilor de prietenie.

În ultimele două zile ale intervalului menționat, nativii se pot confrunta cu anumite frământări ce își pot lăsa amprenta asupra stilului lor de viață. Pot fi ușor abătuți, nu se pot concentra, nu se pot odihni corespunzător.

Horoscop Urania Leu

Conflicte de idei se anunță pentru nativii Leu la începutul acestui interval, care pot lua naștere de pe urma diferenței dintre convingerile acestora și realitatea care îi înconjoară. Drept urmare, Leii pot da dovadă de reacții vehemente de negare.

Pe 5 februarie, Mercur revine în mersul direct și își va continua tranzitul în zodia Capricornului până pe 14 februarie, timp în care le va pondera spiritul critic nativilor la locul de muncă.

Leii vor da dovadă de o abordare corectă și vor încerca să se documenteze pentru a fi la curent cu informațiile utile.

Între 7 și 9 februarie, Leii vor fi calmi și raționali, indiferent dacă sunt de acord sau nu cu evenimentele care se produc în sfera profesională.

Între 9 și 11 februarie, nativii sunt sfătuiți să nu dea curs provocărilor care apar, să evite bârfele și informațiile denaturate, în special cele care au legătura cu zona relațiilor de prietenie.

Horoscop Urania Fecioară

Nativii Fecioară încep noua perioadă cu preocupări ce țin de zona financiară, în contextul în care lucrurile nu au mers conform așteptărilor lor din acest punct de vedere.

Pe 5 februarie, Mercur revine la mersul direct și își va continua până pe 14 februarie tranzitul în zodia Capricornului, ceea ce va aduce cenzura necesară în cazul exagerărilor și deformărilor subiective în sectorul relațiilor sentimentale.

Între 7 și 9 februarie, nativii pot renunța la vechile obiceiuri care nu le mai sunt de folos și pot adopta schimbări majore necesare pentru a trece la nivelul următor din punct de vedere profesional, social.

Între 9 și 11 februarie, Fecioarele se pot confrunta cu bârfe, atitudine ostilă, rivalități.

Horoscop Urania Balanță

Nativii Balanță se pot confrunta la începutul acestei noi săptămâni cu confruntări de opinie, divergențe, situații în care va fi vizibilă antipatia. Indicat ar fi să încerce să-și păstreze calmul, căci chiar dacă adoptă o atitudine tranșantă față de adversarii săi, lucrurile nu se vor soluționa.

Pe 5 februarie, Mercur revine în mersul direct, iar accentul se va pune pe planul economiilor, dându-le nativilor chibzuială și pragmatism.

Între 7 și 9 februarie, Balanțele pot încerca să își schimbe modul de gândire cu privire la bani sau la administrarea unor bunuri.

Între 9 și 11 februarie, se pot produce răsturnări de situație în viața personală sau profesională.

Horoscop Urania Scorpion

În primele zile ale intervalului, Scorpionii se pot confrunta cu o stare de sănătate răscolită, care ia naștere de pe urma stresului, oboselii. Aceste stări de rău pot însă fi evitate printr-o odihnă corespunzătoare, tratament corect aplicat, redistribuirea sarcinilor la locul de muncă.

Pe 5 februarie, Mercur revine în mersul direct și până pe 14 februarie își va continua tranzitul prin zodia Capricornului, ceea ce va contura pozitiv planul comunicării.

Scorpionii pot adopta o altă abordare și perspectivă în rezolvarea unor chestiuni delicate.

Între 7 și 9 februarie, nativii vor încerca să își construiască un nou drum în viață și să treacă în planul revizuirii anumite relații parteneriale.

Între 9 și 11 februarie, informații care îi pot perturba și pot crea confuzie, de aceeea este necesar să nu le dea curs și să aștepte să se liniștească apele.

Horoscop Urania Săgetător

Între 5 și 7 februarie, sectorul afectiv al Săgetătorilor este vizat de stări de neîncredere, nerăbdare, tensiune, agitație, stres, trăiri și apăsări care poate lua naștere de pe urma unor alarme false.

Pe 5 februarie, Mercur revine în mersul direct, iar până pe 14 februarie le va insufla nativilor o gândire prudentă în planul banilor câștigați prin muncă și efort. Săgetătorii dobândesc un impuls constructiv, responsabilitate față de bani și muncă.

Între 7 și 9 februarie, Săgetătorii pot trece printr-o intervenție sau un tratament medical.

Între 9 și 11 februarie, nativii se pot confrunta cu oscilații de încredere și interes, divergențe de opinii.

Horoscop Urania Capricorn

Reacții disproporționate din partea nativilor Capricorn pe fondul unor chestiuni ce țin de planul domestic, familial. Mulți dintre ei vor avea tendința să se consume inutil chiar dacă situația nu e de așa natură.

Pe 5 februarie, Mercur revine în mersul direct și își va continua tranzitul prin zodia Capricornului până pe 14 februarie, ajutându-i pe nativi să dea dovadă de hărnicie, atenție, concentrare, implicare și perseverență în atingerea scopului dorit.

Între 7 și 9 februarie, schimbări în sectorul afectiv. Posibil să fie vorba de apariția unei persoane interesante care să le capteze atenția Capricornilor.

În ultimele două zile ale săptămânii, nativii se pot lovi de stări organice schimbătoare.

Horoscop Urania Vărsător

Între 5 și 7 februarie, informații care vin spre Vărsător pot genera confuzie, deranja și crea stări iritante.

Pe 5 februarie, Mercur va reveni în mersul direct și până pe 14 februarie le va da nativilor din această zodie logică și capacitatea de a trage concluzii justificate, de a-și forma o opinie pe baza unor argumente puternice.

Între 7 și 9 februarie, unii dintre Vărsători se pot confrunta cu conflicte în familie.

Între 9 și 11 februarie, atitudine schimbătoare în planul sentimental.

Horoscop Urania Pești

Momente de stres și nervi, la începutul acestui interval, survenite de pe urma unei disponibilități materiale insuficiente.

Pe 5 februarie, Mercur va reveni în mersul direct și își va continua tranzitul în zodia Capricornului până pe 14 februarie, timp în care sunt armonios aspectate relațiile de cooperare și dialogurile.  În unele relații se va face curățenie. Acolo unde vor simți că nu mai rezonează, nativii Pești pot renunța la acele legături.

Între 7 și 9 februarie, dialoguri constructive.

Între 9 și 11 februarie, Peștii pot descoperi un lucru care îi va pune pe gânduri și va face lumină în unele situații din trecut.