Home » Life & Style » Mesaje corporate de Anul Nou. Ce urări să trimiți angajaților din companie

Mesaje corporate de Anul Nou. Ce urări să trimiți angajaților din companie

Manolică Anca / 31.12.2020, 13:21
Mesaje corporate de Anul Nou. Ce urări să trimiți angajaților din companie

Ne pregătim să mai încheiem un an, cei drept unul atipic și mult mai dificil decât alții. Așadar, ne luăm rămas bun de la 2020 și îi urăm bun venit anului 2021. Ne punem toate visurile și speranțele că acesta va fi mai bun, presărat cu multă sănătate și iubire. Suntem pe cale să începem un nou capitol și ne dorim ca toți cei dragi să ne fie în continuare alături. Dacă zilele trecute ți-am pregătit câteva urări creștine de Anul Nou, mesaje pe care poți să le trimiți oamenilor apropiați din viața ta, ei bine, acum ți-am pregătit și câteva mesaje corporate de anul nou, pe care poți să le trimiți colegilor, șefilor sau angajaților din companie.

Mesaje corporate de Anul Nou

La trecerea dintre ani, ciocnim un pahar de șampanie cu cei dragi, privim artificiile care colorează cerul, țintim noi obiective în gând și nu uităm să facem și urări alese pentru noul an persoanelor din viața noatră. Am selectat pentru tine câteva mesaje corporate de Anul Nou, pe care poți să le trimiți în noaptea de Revelion. Gândurile bune sunt mereu primite cu bucurie de oricine, iar acest gest simplu va conta mult chiar și pentru șeful, colegul sau angajatul companiei, după caz.

1. Anul care vine să îți aducă speranța unui nou început, energia necesară pentru a-ți împlini toate obiectivele, înțelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ți le oferă și pe acel cineva care sa te facă să zâmbești.

2. Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.

3. Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani în 2021!

4. Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2021!

La mulți ani, 2021!
La mulți ani, 2021!

5. Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma.

6. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!

7. Vă doresc de 2021 de ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!

8. Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îți doresc o viață împlinită și fericită! La mulți ani!

9. Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2021!”

10. Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani, 2021!

11. Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2020, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!”

12. Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!

Mesaje corporate de Anul Nou

13. Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus!

14. Ultimele zile ale anului 2020 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Nou An este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

15. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

16. Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!

17. Anul ăsta care vine să îți fie numai bine! La mulți ani, 2021!

18. Mult belșug și sănătate, să-ți ofere Noul An! Multă dragoste în viață și s-aduni ban după ban!

19. Un an plin de iubire, bucurii şi lucruri mărețe! La mulţi ani!

La mulți ani, 2021!
La mulți ani, 2021!

20. În Noaptea dintre Ani, sufletul să vă fie plin de bucurii și recunoștință. 2021 să ofere tot ce are mai bun și mai frumos!

21. Anul Nou să vă ofere sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familia ta. La mulţi ani, 2021!

22. La mulți ani! Să avem un an nou aşa cum ni-l dorim! 2021 să fie încărcat cu bucurii și realizări!

23. Fie ca noul an să îți aducă sănătate și multă putere de muncă! Să ai parte, în 2021, de tot ce e mai bun și mai frumos!

24. La mulți ani, sănătate și mulți bani! Să nu îți lipsească nimic din ce îți aduce bucurie! La mulți ani!

25. Să ai zile senine, prieteni devotați, sănătate și voie bună! La mulți ani, 2021!

26. La mulți ani, oameni buni! Să avem parte de un an nou nemaipomenit, cu bucurii, sănătate și realizări! Un 2021 de vis!

27. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. O să spun doar atât: Mulțumesc, dragul meu coleg pentru tot! Un 2021 de vis!

La mulți ani, 2021! Multă sănătate și bucurii, tuturor!