Home » Life & Style » Urări creștine de Anul Nou – 61 de mesaje superbe pentru Whatsapp și SMS

Urări creștine de Anul Nou – 61 de mesaje superbe pentru Whatsapp și SMS

Nechifor Ioana / 30.12.2020, 14:06
Urări creștine de Anul Nou – 61 de mesaje superbe pentru Whatsapp și SMS

Ne pregătim să mai încheiem un an și ne punem toate visurile și speranțele în cel ce urmează. Ne luăm rămas bun de la 2020, îi urăm bun venit anului 2021, cu speranța că va fi unul mai bun, în care sănătatea și iubirea vor fi mereu prezente. Scriem un nou capitol în viața noastră, pe care vrem să-l încărcăm cu clipe magice, pe care să le petrecem alături de familie și oameni dragi. Ți-am pregătit mai jos câteva urări creștine de Anul Nou, mesaje superbe pe care poți să le trimiți pe Whatsapp și SMS oamenilor importanți din viața ta.

Urări creștine de Anul Nou. Ce mesaje să trimiți de Revelion

La trecerea dintre ani, ciocnim un pahar de șampanie, privim artificiile care colorează cerul și ne punem noi dorințe. Ne încărcăm sufletul cu bucurie, fiind recunoscători că suntem alături de oamenii iubiți, și facem urări alese pentru noul an.

Gânduri bune, trimise către toți cei care ne sunt aproape în viață și care ne fac să zâmbim, astfel de urări creștine de Anul Nou regăsești în acest material, menite să îi surprindă plăcut pe cei dragi.

Artificii de Revelion
Artificii de Revelion

Am selectat pentru tine  61 de mesaje superbe pentru Whatsapp și SMS, pe care poți să le trimiți în noaptea de Revelion. Orice gând bun va fi primit cu bucurie de către cei dragi, iar un gest simplu va conta enorm pentru oamenii importanți din viața ta.

Pășește în noul an cu căldură în suflet și recunoștință pentru toate momentele frumoase și pregătește-te pentru a trăi alte clipe minunate. La mulți ani, 2021! Multă sănătate și bucurii, tuturor!

Mesaje superbe de Anul Nou

1. Anul nou bate la ușă, răul facă-se cenușă. Bucurii și sănătate, Domnul să vă dea de toate! Și când nici nu vă gândiți, să fiți și mai fericiți! La mulți ani!
2. În fiecare picătură de șampanie pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de iubire. La mulți ani, 2021!
3. Deschide cartea noului an. În față ai o foaie albă, fie ca aceasta să înceapă cu bucurii și cu voie bună. La mulți ani!
4. Noul an să te găsească cu gânduri bune, prieteni dragi și să îți pregătească cele mai frumoase surprize! La mulți ani!
5. Ultimele clipe din acest an să vă fie minunate, iar anul 2021 să vă aducă multă sănătate, împlinire și succes în toate! La mulți ani!

Mesaje de Anul Nou
Mesaje de Anul Nou

6. La răscrucea dintre ani, sănătate și mulți bani, mult noroc și fericire și un car plin de iubire! La mulți ani!
7. Gânduri bune se îndreaptă către tine, sănătate și noroc! Un an nou de poveste! La mulți ani!
8. Un an nou cu sănătate, voie bună, trai ușor, bucurie și mult spor! La mulți ani! Un 2021 extraordinar!
9. La sfârșit de an vechi și început de an nou, când luminile se aprind în case și în suflete, când toată lumea speră la tot ce e mai bun și frumos, vă urez ca toate visurile să devină realitate într-un an nou mai bun!
10. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun și mai luminos! La mulți ani!

Anul nou bate la ușă, răul facă-se cenușă

11. Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an, pentru a trăi senzaţii tari tot anul. La mulţi ani, 2021!
12. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!
13. Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar și iubire în viață! La mulți ani!
14. Petrece frumos la cumpăna dintre ani, cu gânduri bune și senine pentru 2021. La mulți ani!
15. Noul An să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, iubire și fericire! La mulți ani, 2021!

Petrecere la noaptea dintre ani
Petrecere la noaptea dintre ani

16. Un an plin de iubire, bucurii şi lucruri mărețe! La mulţi ani!
17. Pentru anul ce vine îţi doresc pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine și împlinire! La mulți ani!
18. Treci pragul noului an cu fața senină, lasă în urmă grijile și necazurile și ia cu tine cele necesare, bucuria din suflet și amintirile frumoase. La mulți ani!
19. Dacă toată lumea îţi doreşte ca această noapte să fie una specială, eu îţi urez ca toate zilele și nopțile ce urmează să sosească să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună!
20. Anul nou bate la ușă, răul facă-se cenușă, bucurii și sănătate ,Domnul să vă dea de toate, și când nici nu vă gândiți, să fiți și mai fericiți! La Mulți Ani, 2021!

La mulți ani, 2021!

21. Aho, Aho de anul nou! Sănătate și iubire de la mine pentru tine, și la anul care vine să îți meargă numai bine! La mulți ani, 2021!
22. În Noaptea dintre Ani, sufletul să vă fie plin de bucurii și recunoștință. 2021 să ofere tot ce are mai bun și mai frumos! Clipe magice de poveste!
23. Noul an se așterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Îți urez să treci pe ele gânduri bune, amintiri frumoase și momente prețioase petrecute alături de oameni dragi. La mulți ani!
24. Vă doresc de 2021 de ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!
25. La cumpăna dintre ani, să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Un An Nou plin de bucurii şi impliniri!

La mulți ani, 2021!
La mulți ani, 2021!

26. La mulți ani, prieteni dragi! Fie ca noul an să fie presărat cu realizari remarcabile, împliniri, sănătate, fericire şi mult noroc!
27. Anul Nou să vă ofere sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familia ta. La mulţi ani, 2021!
28. La mulți ani! Să avem un an nou aşa cum ni-l dorim! 2021 să fie încărcat cu bucurii și voie bună!
29. Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite! Sănătate și tot ce e mai frumos și bun!
30. Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele ei pline de caldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, 2021!

Urări alese la trecerea dintre ani

31. Fie ca anul 2021 să îți aducă linişte sufletească, iubire și mângăiere! La mulți ani!
32. Fie ca cea mai bună zi din anul trecut să fie cea mai rea în anul acesta! La mulți ani, 2021!
33. Anul ăsta care vine să îți aducă numai bine! Bucurii și sănătate, voie bună și de toate! La mulți ani, 2021!
34. Am pentru tine 2021 urări de bine pentru un an nou binecuvântat! Fie ca sufletul să-ți fie plin de fericire și iubire! La mulți ani!
35. La mulți ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate! Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc! La mulți ani!

Urări creștine la trecerea dintre ani
Trecerea dintre ani

36. Fie ca Iubirea, Înțelepciunea, Încrederea și Recunoștința să vă călăuzească pașii în noul an! La mulți ani cu bucurii!
37. Un an de poveste te invit să scriem împreună! Clipe magice, comori de suflet, să petrecem în 2021!
38. Îmi doresc ca 2021 să fie blând cu noi, să ne aducă bucurii, sănătate și iubire. La mulți ani!
39. Zile și nopți frumoase, momente prețioase să-ți aducă noul an, sănătate și mulți bani! La mulți ani, 2021!
40. Fie ca noul an să îți aducă sănătate, putere de muncă, iubire și voie bună! Să ai parte, în 2021, de tot ce e mai bun și mai frumos!

Cele mai frumoase gânduri pentru 2021

41. Să primim noul an cu gânduri senine, iubire în suflet și credință în bine! La mulți ani!
42. Un 2021 generos în dragoste și fericire pentru tine și familia ta! Să fie așa cum îți dorești și inima îți visează!
43. La mulți ani, suflet drag! 2021 să îți aducă dragoste și fericire din belșug, sănătate și noroc!
44. Noul an să șteargă tot ce a fost mai greu, pentru tine, din anul ce tocmai a trecut. 2021 să îți aducă bucurie, mult noroc și sănătate! La mulți ani!
45. Un car de fericire și iubire! Sănătate și mulți bani! Gânduri bune pentru un an nou minunat!

Anul 2021
Anul 2021

46 2021 să fie încărcat în bucurii, generos în iubire, bogat în amintiri frumoase! La mulți ani!
47. Să ai un an așa cum îți dorești! Liniștit, fericit și plin de iubire! La mulți ani!
48. Ne luăm rămas bun de la 2020 și pășim încrezători către 2021. Cu visuri multe, fel de fel de dorințe și iluzii. Să trăim un 2021 ca în poveștile frumoase! La mulți ani!
49. Clipe magice îți doresc să trăiești, în 2021, împreună cu toți cei dragi. Să fii vesel, sănătos și mereu voios! La mulți ani!
50. Sănătate, bucurii și realizări de suflet! Fie ca 2021 să fie un an minunat pentru tine! La mulți ani!

Mesaje de Revelion

Pe lista cu mesaje de Revelion regăsim tot felul de gânduri bune și urări atent alese pentru oamenii dragi din viața noastră.

51. La sfârșit de an, să dăm uitării tot ce a fost greu. Să mulțumim pentru toate binecuvântările primite și să pășim încrezători în noul an. Fie ca marile dorințe să ni se împlinească! La mulți ani!
52. La mulți ani, sănătate și mulți bani! Să nu îți lipsească nimic din ce îți aduce bucurie și să ai sufletul mereu încărcat de pace și iubire! La mulți ani!
53. 2021 să îți aducă ce te face fericit și împlinit! La mulți ani! Multă iubire și multe bucurii!
54. Drag prieten, îți doresc ca în noul an să trăiești tot ce e frumos și bun! Să dăruiești și să primești iubire. Să îți încarci sufletul cu bucurii. La mulți ani!
55. Să ai zile senine, prieteni devotați, sănătate și voie bună! LA mulți ani, 2021!

Revelion 2021
Revelion 2021

56. Un 2021 bogat în sănătate, iubire și bucurii! Inima să-ți cânte de fericire, iar ochii să-ți strălucească de iubire!
57. Să învățăm din lecțiile pe care ni le-a oferit anul ce tocmai a trecut și să ne deschidem sufletul pentru un nou început. Să avem un an nou minunat!
58. Dumnezeu să îți fie aproape în orice moment al vieții, să-ți călăuzească pașii să-ți deschidă porțile fercirii și în noul an! La mulți ani!
59. Să mulțumim pentru tot ce am primit și să ne pregătim pentru un nou an, în care să cunoaștem împlinirea și iubirea. La mulți ani!
60. La cumpăna dintre ani, gânduri bune îți trimit, iubirea să-ți călăuzească pașii, iar veselia să-ți lumineze viața! La mulți ani!
61. La mulți ani, oameni buni! Să avem parte de un an nou nemaipomenit, cu bucurii, sănătate și realizări! Un 2021 de vis!