Home » Life & Style » Știri mondene » 10 vedete de la Hollywood care arată mai bine acum decât în tinerețe. Transformarea incredibilă. FOTO

10 vedete de la Hollywood care arată mai bine acum decât în tinerețe. Transformarea incredibilă. FOTO

Manolică Anca / 13.11.2021, 17:05
10 vedete de la Hollywood care arată mai bine acum decât în tinerețe. Transformarea incredibilă. FOTO

Majoritatea starurilor de la Hollywood și-au schimbat înfățișarea odată cu trecerea timpului, însă unele arată mult mai diferit decât s-ar fi așteptat cineva. Nu mai arată aproape deloc ca atunci când și-au făcut apariția pentru prima dată în lumina reflectoarelor. În rândurile de mai jos îți vom prezenta o serie de vedete de la Hollywood care arată mai bine acum decât în tinerețe.

1. Vedete de la Hollywood care arată mai bine acum decât la primele lor apariții. Dwayne Johnson

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson

Puțini actori sunt la fel de iubiți ca Dwayne „The Rock” Johnson. El a început să devină cunoscut pe vremea când devenise un superstar al fotbalului universitar. Nereușind, însă, să fie recrutat în NFL, The Rock a decis să urce, devenind luptător profesionist pentru World Wrestling Federation (WWF, acum WWE). A părăsit wrestlingul în anul 2004 și a decis să urmeze o carieră în actorie. De atunci, a cunoscut un succes nemaipomenit.

Dwayne Johnson este un actor în toată regula de peste 15 ani. A jucat în diverse filme, destinate tuturor categoriilor de vârstă. Poate cel mai faimos rol este cel din seria The Fast And The Furious, începând cu Fast Five.

2. Ariana Grande

Vedete de la Hollywood care arată mai bine acum decât la primele lor apariții. Ariana Grande
Vedete de la Hollywood care arată mai bine acum decât la primele lor apariții. Ariana Grande

De când a ajuns pentru prima dată în lumina reflectoarelor, Ariana Grande s-a transformat complet din starletă în plină dezvoltare în divă pop globală. De când s-a încheiat perioada petrecută la Nickelodeon, a pus ochii pe muzică, construind o discografie impresionantă, având în vedere că Ariana nu are încă nici măcar 30 de ani! Cu o serie de nominalizări la Grammy și o victorie pentru numele ei, melodiile pop ale Ariana sunt redate la radio de pe tot globul.

Ariana nu numai că a devenit o senzație în lumea muzicală, dar moda și stilul ei au întors capetele în mod constant pentru dramatismul și încrederea sa unică. Nu există nicio îndoială; Ariana Grande este o forță de luat în seamă.

3. Vedete de la Hollywood care arată mai bine acum decât la primele lor apariții. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Au trecut aproape 30 de ani de când publicul s-a familiarizat pentru prima dată cu Jennifer Lopez. Aceasta a apărut pentru prima dată pe scenă în 1991, ca „Fly Girl” în seria de schițe „In Living Color”. J. Lo a fost un obișnuit al show-ului până în 1993, când a luat decizia de a-și urma propria carieră de actor.

Până în 1997, J. Lo câștigase primul ei rol principal ca iubita Selena Quintanilla în filmul „Selena”. Aceasta avea să câștiga prima din numeroasele sale nominalizări la Globul de Aur pentru munca ei. De atunci, Lopez a fost o senzație internațională, care s-a transformat uluitor de-a lungul carierei sale.

4. Victoria Beckham

Vedete de la Hollywood care arată mai bine acum decât la primele lor apariții. Victoria Beckham
Vedete de la Hollywood care arată mai bine acum decât la primele lor apariții. Victoria Beckham

Victoria Beckham este și ea de foarte mult timp în lumina reflectoarelor. Fanii au cunoscut-o pentru prima dată ca Posh Spice, pe vremea când puterea fetelor a crescut vertiginos. În momentul în care Spice Girls atingea apogeul, ea experimenta și dragostea la prima vedere, îndrăgostindu-se de David Beckham.

A trecut de la o fată care își urmărea visele la statutul de celebritate aproape peste noapte, devenind mamă înainte de a deveni soție. După ce domnia Spice Girls s-a încheiat, ea s-a lansat singură și, mai târziu, și-a făcut o carieră în modă – timp în care avea grijă și de familia sa.

5. David Beckham

David Beckham
David Beckham

David Beckham este un bărbat cu multe laturi: legendă a fotbalului, icon în lumea modei, soț și tată îndrăgostit și sex symbol. La 46 de ani se numără în topul celor mai sexy și mai bine îmbrăcate vedete din lume. Dar, deși a fost întotdeauna foarte arătos, unele dintre alegerile timpurii în materie de modă și îngrijire ale lui au fost… discutabile.

6. Vedete de la Hollywood care arată mai bine acum decât la primele lor apariții. John Travolta

John Travolta
John Travolta

John Travolta pur și simplu se arată din ce în ce mai bine odată cu vârsta! De-a lungul anilor, el a jucat în unele dintre blockbusterele preferate de la Hollywood, iar iconicul Grease a uluit fanii cu aspectul său frumos și farmecul admirabil.

În anii 1970, vedeta de film își câștiga șansa de a deni cunscut, atunci când a început să apară în serialul de succes „Welcome Back, Kotter”. În 1977, John deja prissese gustul faimei internaționale, obținând un rol în Saturday Night Fever. Un an mai târziu, l-a interpretat pe Danny Zuko în Grease din 1978 . De atunci, John a fost un element de bază în divertismentul de la Hollywood.

7. Khloe Kardashian

Aceasta s-a dovedit a fi un adevărat „agent” al schimbării, trecând printr-o transformare fizică uluitoare de-a lungul anilor. A vedea fotografii cu ea atunci și acum demonstrează cât de mult s-a schimbat. Ea a devenit faimoasă odată cu premiera show-ului „Keeping Up with the Kardashians”, în anul 2008. Pe atunci, ea se prezenta ca fiind „sora grăsuță și amuzantă”.

Serialul a documentat unele dintre cele mai nebunești suișuri și coborâșuri ale sale. Au fost surprinse atât căsătoria cu Lamar Odom din 2009, cât și divorțul ei de el în 2013. Acela a fost și anul în care a început să facă sport, ca o formă de terapie în urma divorțului. În prezent, ea deține propriul brand și se concentrează să ducă un stil de viață cât mai sănătos.

Alte vedete de la Hollywood care arată mai bine decât în tinerețe

8. Jenna Dewan

Jenna Dewan
Jenna Dewan

9. Vedete de la Hollywood care arată mai bine acum decât în tinerețe. Jason Momoa

10. Chris Pratt

Chris Pratt
Chris Pratt