Home » Life & Style » Știri mondene » Top 5 cele mai scurte mariaje ale celebrităților. Cuplul care a cerut divorțul după doar 9 zile

Top 5 cele mai scurte mariaje ale celebrităților. Cuplul care a cerut divorțul după doar 9 zile

Manolică Anca / 13.08.2021, 11:22
Top 5 cele mai scurte mariaje ale celebrităților. Cuplul care a cerut divorțul după doar 9 zile

Atunci când decizi să te căsătorești, spui că vrei să dureze o viață întreagă. Însă nu tot timpul lucrurile se întâmplă fix cum ni le dorim. Acesta este și cazul unora dintre cuplurile de celebrități de la Hollywood, care se pare că au fost urmărite de mult ghinion. Deși promiteau înțelegere și ani buni de mariaj, acestea s-au terminat mai repede decât se așteptau. Iată un top cu cele mai scurte mariaje ale celebrităților. Unii au divorțat și în mai puțin de o săptămână.

Cele mai scurte mariaje ale celebrităților

„Până când moartea ne va despărţi” nu mai este valabil în cazul tuturor. Multe cupluri de celebrităţi s-au îndrăgostit şi au spus că vor fi împreună o viață întreagă, însă neînţelegerile au început să apară încă de la început. Fie că a fost vorba de incompatiblitate, fie că lipsa iubirii adevărate şi-a spus cuvântul, aceștia s-au văzut nevoiți să ajungă la scurt timp, în fața judecătorului. Iată un top cu cele mai scurte mariaje ale celebrităților.

  • Jennifer Lopez şi Cris Judd – opt luni

Jennifer Lopez şi Cris Judd
Jennifer Lopez şi Cris Judd

Dansatorul Cris Judd şi Jennifer Lopez s-au intâlnit pentru prima dată în 2000, pe platourile de filmare ale videoclipului „Love Don’t Cost a Thing”: „Doamne, mă voi căsători cu această femeie”, spunea Judd, pe atunci, fără a ști ce avea să se întâmple mai târziu.

După numai opt luni de mariaj, cântăreața i-a cerut celui de-al doilea soţ divorţul, pe motiv de diferenţe ireconciliabile: „Jennifer Lopez şi Cris Judd au anunţat că vor divorţa pe cale amiabilă, cei doi vor rămâne prieteni‟, spunea atunci unul dintre avocaţii cuplului. Potrivit informațiilor apărute în presă, dansatorul ar fi fost copleşit de celebritatea artistei, dorindu-şi să ducă o viaţă normală, departe de ochii curioșilor.

  • Bradley Cooper şi Jennifer Esposito – patru luni

Cele mai scurte mariaje ale celebrităților. Bradley Cooper şi Jennifer Esposito
Cele mai scurte mariaje ale celebrităților. Bradley Cooper şi Jennifer Esposito

Nu multă lume știe faptul că actorul Bradley Cooper a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Esposito, cu mult timp înainte de a începe relaţia cu Irina Shayk. Cei doi au spus DA în luna decembrie a anului 2006, însă după doar 4 luni, actriţa a depus actele de divorţ. Aceasta spunea atunci despre Cooper că este o persoană inteligentă, amuzantă, dar încrezută şi arogantă, iar în timpul petrecut împreună, a descopert că actorul avea o atitudine nepăsătoare şi rea.

  • Cele mai scurte mariaje ale celebrităților. Eddie Murphy şi Tracey Edmonds – două săptămâni

Eddie Murphy şi Tracey Edmonds
Eddie Murphy şi Tracey Edmonds

Actorul de comedie Eddie Murphy şi femeia de afaceri Tracey Edmonds au avut o căsătorie simbolică în Bora Bora, urmând ca petrecerea fastuoasă să aibă loc în Statele Unite. Din păcate, în „luna de miere”, cei doi au realizat că nu sunt compatibili şi s-au despărțtit. Tracey a spus atunci că a decis să întrerupă căsătoria din cauza schimbării de comportament a lui Murphy.

  • Cher şi Gregg Allman – nouă zile

Cher şi Gregg Allman
Cher şi Gregg Allman

Se pare că norocul nu a fost de partea lor. La numai trei zile de la divorţul de Sonny Bono, Cher şi muzicianul Gregg Allman au zburat neplănuit în Las Vegas pentru a se căsători, pe repede înainte. Deşi cântăreaţa spera să le meargă bine, ea a realizat că problemele bărbatului cu alcoolul şi cu drogurile erau prea mari şi a cerut divorţul după numai nouă zile.

  • Cele mai scurte mariaje ale celebrităților. Britney Spears şi Jason Alexander – 55 de ore

Cele mai scurte mariaje ale celebrităților. Britney Spears şi Jason Alexander
Cele mai scurte mariaje ale celebrităților. Britney Spears şi Jason Alexander

Record! Prieteni din copilărie, cei doi au ajuns să se căsătorească dintr-un capriciu, într-o dimineaţă, la ora 5:30, în Las Vegas. După ce au băut consumat ceva mai multe păhărele, cei doi au ajuns în fața altarului The Little White Wedding Chapel. Iar când a realizat ce făcuse, Britney a cerut rapid anularea căsniciei cu Jason Allen Alexander. De fapt, totul s-a petrecut atât de repede, încât artista a obţinut anularea în doar 55 de ore. Aceasta este o căsătorie care a rămas în istorie istorică și poate primi titlul de cea mai scurtă căsnicie de la Hollywood.