Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 23 octombrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 23 octombrie

Manolică Anca / 23.10.2021, 12:56
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV. Video emisiunea din 23 octombrie

Săptămână de săptămână, cei patru jurați ai emisiunii ”Superstar” pe Pro TV, au avut ocazia de a cunoaște concurenți pasionați de muzică care își doresc să devină noul superstar al României. Ediția din această seară este ultima din prima etapă, astfel că în acest sfârșit de săptămână aflăm numele ultimilor concurenți care primesc DA-urile mult visate. Fii pe fază și nu pierde noi prestații spectaculoase. Află cum poți vedea în avans Live Stream Online emisiunea din 23 octombrie ”Superstar”.

Ediția din 23 octombrie, ultima de audiții

Pe 10 septembrie, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au pornit în căutarea următorului SuperStar al României! Concurenții care au venit deja în fața juraților au demonstrat că s-au pregătit pe măsură pentru competiție și că sunt dispuși să muncească în continuare pentru ca visul lor să devină realitate.

În finalul acesta de săptămână avem parte de o nouă porție dublă de talente și momente de neratat. Însă, rândurile se strâng, pentru că audițiile ajung la final! Competiția devine din ce în ce mai dură pentru cei care luptă pentru un tichet auriu care le asigură accederea în următoarea etapă.

Carla's Dreams, jurat Superstar România pe Pro TV
Carla’s Dreams, jurat Superstar România pe Pro TV

Cine a impresionat în ediția de vineri seară

Stephen Moisa a făcut spectacol pe scena SuperStar, iar Carla’s Dreams i-a dat „DA” de la primul vers. Tânărul are 16 ani și s-a mutat singur în București, unde crede că are o șansă să facă muzică. Spune că odată cu show-ul ăsta a ieșit din cochilie.

Alexandru Baroc are 29 de ani, este din București și este muzician. Studiază muzica încă din clasa a 3-a, a intrat chiar și la Conservator, dar s-a văzut nevoit să renunțe. În prezent, el lucrează într-un studio de muzică unde compune piese. „Ai aptitudini vocale deosebite, la care alții visează”, i-a spus Carla’s Dreams.

Ioana Hașegan are 17 ani și este din Sibiu. Talentul îl moștenește de la mama ei, care cântă ocazional, de plăcere. Ioana spune că nu a luat nicio lecție de canto, învățând să cânte la chitară și puțin la pian singură, de pe internet.

Andrei Mureșan are 25 de ani și este din Cluj. Părinții săi nu au fost de acord cu multe din deciziile pe care el le-a luat în viață și nici cu muzica, atât timp cât el nu dorește să cânte în corul bisericii, el provenind dintr-o familie de penticostali. Faptul că ai lui nu îl susțin l-a făcut sa fie mai puternic și să își dorească și mai mult să cânte.

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Superstar” pe Pro TV

Ce concurenți vor reuși să îi impresioneze pe jurați și să obțină un bilet în etapa următoare, vezi diseară, în ultima etapă de audiții, de la 20:30, pe Pro TV. Emisiunea poate fi urmărită pe TV la data și ora indicate sau pe platforma PRO TV Plus – https://protvplus.ro/emisiuni/super-star-romania, disponibilă pe orice dispozitiv mobil. De asemenea, ediția poate fi văzută în avans pe voyo.ro – https://voyo.protv.ro/emisiuni/1987-superstar-romania.

Show-ul se vede în fiecare vineri, începând cu ora 20:30, și sâmbătă, începând cu ora 20:00. Marele câștigător va pleca acasă cu cel mai mare premiu din istorie: 1 milion de lei și titlul de SuperStar România!