Home » Politică » Iubita lui George Simion. Dezvăluirea neașteptată făcută de liderul AUR

Iubita lui George Simion. Dezvăluirea neașteptată făcută de liderul AUR

Manolică Anca / 01.11.2021, 14:04
Iubita lui George Simion. Dezvăluirea neașteptată făcută de liderul AUR

George Simion s-a remarcat încă de la primele apariții pe scena politică, odată cu înființarea partidului Alianţa pentru Unirea Românilor. Dacă în această lume este destul de vocal și nu de puține ori a dorit să fie vocea poporului, atunci când vine vorba de viața personală, acesta este foarte discret. Iubita lui George Simion este o prezență foarte misterioasă, despre care s-a spus că politicianul ar ține-o ascunsă.

Iubita lui George Simion, un mister

George Simion a devenit cunoscut de publicul larg în anul 2019, atunci când a înființat partidul AUR, pe care astăzi îl conduce. O fire vulcanică și vocală, el s-a remarcat încă din perioada stundeției, ca activist civic și militant în Republica Moldova, acolo unde are și interdicție de a mai intra până în anul 2023.

Totuși, despre viața personală a politicianului în vârstă de 34 de ani se știu prea puține lucruri. Este foarte dicret atunci când vine vorba despre asta și nimeni nu cunoaște detalii despre iubita lui George Simion. Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acesta a recunoscut că are o parteneră de viață pe care preferă să o țină momentan ascunsă.

Nu a dorit să divulge nici măcar numele

„De ce vă țineți iubita ascunsă? ”, a fost întrebarea gazdei, Denise Rifai, la care politicianul a mărturisit că odată cu dezvăluirea identității iubitei, ea va avea de suferit din cauza poziției politice pe care acesta o are. De asemenea, a spus că nu dorește ca viitoarea soție să fie judecată pentru deciziile pe care el le ia în politică. „Pentru că sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, fiecare gest de-al ei o să fie apreciat, judecat s.a.m.d.”, a spus acesta.

George Simion a vorbit la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre iubita lui
George Simion a vorbit la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre iubita lui

Nici măcar numele nu a dorit să îl divulge, însă a spus că are planuri mărețe cu ea și că este gata să se așeze la casa lui, așa cum își dorește mama sa. Cei doi vorbesc tot mai despre despre marele pas, pe care l-ar face chiar anul viitor, în 2022.

„Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată (…) Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească.  În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut!”, a declarat George Simion, în cadrul emisiunii.

Ce meserie are la bază George Simion

În vârstă de 34 de ani, George Simion s-a născut şi a copilărit în Focşani, judeţul Vrancea. A absolvit Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti, urmând apoi cursurile Facultății de Administraţie şi Afaceri a Universităţii din Bucureşti, având diplomă de economist. Masteratul l-a absolvit la Iași, în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, având ca temă de cercetare „Crimele comunismului”.

George Simion a intrat în atenția publică în 2015, când a fost expulzat din Republica Moldova, cu interdicția de a mai intra în țară timp de 5 ani, pentru marșurile și activitatea sa unionistă. Însă, de fiecare dată, a folosit aceste interdicţii pentru a capitaliza politic, victimizându-se.