Home » Life & Style » Dieta cântăreței Jennifer Lopez. Cum reușește vedeta să arate fabulos, la 51 de ani

Dieta cântăreței Jennifer Lopez. Cum reușește vedeta să arate fabulos, la 51 de ani

Manolică Anca / 06.11.2020, 12:21

Cântăreață, dansatoare, femeie de afaceri, mamă și iubită. Printre toate acestea, J.Lo nu uită de ea și nu se joacă atunci când vine vorba de a mânca corect și de a face mișcare. Iată dieta cântăreței Jennifer Lopez, care o ajută să arate fabulos la cei 51 de ani.

Dieta cântăreței Jennifer Lopez

Antrenoarea personală spune despre aceasta că: „Are nevoie de „combustibil” pentru multele lucruri pe care le face. Totul este organic și foarte bine gândit, într-un echilibru perfect de proteine și nutrienți. Totul este proaspăt”.

Jennifer Lopez arată senzațional la cei 51 de ani
Jennifer Lopez arată senzațional la cei 51 de ani

Dieta cântăreței Jennifer Lopez. Micul dejun

Jennifer își începe adesea ziua cu un shake ce include fructe de pădure, iaurt grecesc, scorțișoară, miere, cuburi de gheață, suc proaspăt de lămâie si o lingură de pudră de proteine. Alteori, aceasta alege să consume fulgi de ovăz cu fructe de pădure proaspete. Cafea consumă foarte rar și, de fiecare dată, aceasta este fără cofeină.

În schimb, J.Lo, bea foarte multă apă care o ajută să fie tot timpul hidratată. Timpul petrecul în sala de antrenamente este foarte mare, iar corpul ei necesită acest lucru

Masa de prânz

Prânzul va fi mereu format dintr-o salată foarte consistentă, din multe legume. Nu lipsesc semințele de dovleac prăjite, varza, queso sfărâmat, șalotă tocată și un dressing făcut cu suc de lămâie și ulei de măsline extravirgin. Alteori, va opta pentru o salată cu somon, broccoli, ardei, dovlecei, cu dressing de vinegretă.

În general, aceasta se ferește, pe cât posibil, de alimentele proceste, alegând să aibă o alimentație bogată în proteine:„Proteinele sunt obiectivul meu ori de câte ori încep să am pofte. Mă umple și mă ține plină mai mult. Este un combustibil muscular excelent.”, spune Jennifer.

Sursele directe din care ea își ia proteinele sunt albușurile de ou, carnea de curcan albă, pieptul de pui, carnea de vită, somonul sau bibanul de mare.

În ceea ce privește gustările, aceasta consumă, zilnic, o mână de nuci sau diverse fructe și legume.

Jennifer Lopez are grijă de corpul său cu ajutorul sportului și dietei sănătoase
Jennifer Lopez are grijă de corpul său cu ajutorul sportului și dietei sănătoase

Masa de seară

Pentru serile în care J.Lo este acasă, alături de familie, aceasta alege să cineze în jurul orei 18.30. Preparatul este format, de cele mai multe ori, dintr-o proteină slabă, cu multe legume sau carbohidrați precum quinoa, orezul brun sau cartofii dulci. Un exemplu preparat pentru cină este pieptul de pui la grătar cu varză de Bruxelles și igname coapte.

Nici în serile în care alege să cineze în oraș aceasta nu își încalcă dieta. „Majoritatea restaurantelor oferă mese sănătoase, cu conținut scăzut de calorii, așa că urmăresc lucrurile din meniu care se potrivesc stilului meu de viață. Voi lua o salată sau niște pește cu legume. Și mă asigur că beau multă apă pe tot parcursul mesei”, a mai adăugat ea.

Desert

În stilul său de viață sănătos, J.Lo mai face loc și micilor pofte de dulce, însă, niciodată în exces. Printre plăcerile sale vinotave se numără înghețata cu ciocolată și prăjiturile cu ciocolată.