Home » Life & Style » Ce înseamnă când visezi bani. E de bine sau de rău? Interpretări nebănuite ale visului

Ce înseamnă când visezi bani. E de bine sau de rău? Interpretări nebănuite ale visului

Manolică Anca / 17.11.2020, 16:06
Ce înseamnă când visezi bani. E de bine sau de rău? Interpretări nebănuite ale visului

Sigur te-ai întrebat, măcar o dată, ce înseamnă când visezi bani. E de bine sau de rău? Psihologii, dar și credința populară ne ajută să deslușim înțelesurile și mesajele transmise de vise. Iată ce înseamnă dacă visezi bani și care este semnificația diverselor forme în care aceștia pot apărea.

Ce înseamnă când visezi bani

Banii sunt importanți în viaţa noastră, aşa că e normal să ne apară adesea în vise. Fie că ne gândim zi de zi cum să câștigăm mai mulți, fie avem o datorie care ne dă bătăi de cap, fie adormim cu gândul la ei, există o foarte mare posibilitate să visăm despre bani.

În credința populară, apariția banilor în vis indică pierderi. Dacă visezi bani înseamnă că vei face o cheltuială sau este un avertisment pentru o afacere care ar putea fi neproductivă. Dacă împrumuţi cuiva bani în vis e un semn că în viaţa de zi cu zi te simţi incapabil să îţi valorifici calităţile. Banii găsiţi înseamnă renaşterea unor forţe interioare, iar în cazul femeilor, monedele au o semnificaţie sexuală, reprezentând dorinţa de împlinire pe acest plan.

Dacă visezi bani înseamnă că vei face o cheltuială
Dacă visezi bani înseamnă că vei face o cheltuială

Dacă un bolnav visează bani, el urmează să se însănătoşească, iar cei sănătoşi îşi vor păstra starea. În cazul celor care visează că primesc bani, aceștia vor avea, de fapt, o pierdere din economiile făcute până acum. Dacă te visezi cheltuind mulţi bani, înseamnă că vei avea parte de recunoștința celor din jur sau vei descoperi un avantaj nebănuit într-o anumită situaţie. Banii în valută arată că urmează să primești un cadou neașteptat de la cineva.

Visul în care pierzi bani semnifică nefericire în cadrul familiei și apariția unor obstacole în calea proiectelor tale. Te vei simți vulnerabil, slăbit şi vei crede că pierzi controlul asupra vieţii tale.

Atunci când visezi persoane în jurul tău care dau bani înseamnă că te simţi ignorat şi neglijat, cineva nu îţi acordă atenţie suficientă sau nu îți arată afecţiune. Dacă visezi că îți lipsesc banii atunci înseamnă că îți este frică să nu îți pierzi statutul în lume sau ai senzația că îţi lipsesc unele capacităţi fără de care nu ți-ai putea atinge obiectivele. În cazul în care te visezi când furi bani, asta înseamnă că îţi este frică de anumite pericole care ți-ar putea amenința siguranţa şi va trebui să iei măsuri.

Banii falși înseamnă înșelătorie

Iar dacă aceștia ți-au apărut în vis, există posibilitatea ca cineva să încerce să te tragă pe sfoară sau să fie doar o temere de-a ta. Același lucru este valabil și invers, ca tu să încerci să păcălești pe cineva și să te temi că nu vei reuși ori ai conștiința încărcată.

Faptul că visezi că ai câștigat la Loto nu trebuie să crezi că se va și întâmpla. Însă, acest vis poate fi de bun augur, își arată că problemele financiare se vor rezolvă şi situaţia va intra pe un făgaş normal.

Atunci când visezi persoane în jurul tău care dau bani înseamnă că te simţi ignorat şi neglijat
Atunci când visezi persoane în jurul tău care dau bani înseamnă că te simţi ignorat şi neglijat

Atunci când visezi că duci banii într-un recipient, dar îţi cad pe drum, înseamnă că nu ai grijă și nu te ocupi de banii tăi cum ar trebui. Dacă nu stau bine în „recipientul” în care îi ţii acum, caută să îl înlocuiești. Alege, mai bine, să îi investești în ceva de viitor.

Dacă visezi că ai mulți bani, dar sunt împrumutați, înseamnă că a trebui să înveți să te descurci și singur, fără a mai depinde de ceilalți. Banii împrumutaţi sunt simbolul dependenţei faţă de ceva sau cineva.

Atunci când visezi că ți-ai pierdut portofelul sau cardul fără să îți dai seama, iar atunci când trebuie să plătești ceva realizezi că nu îl ai, înseamnă că ești jenată de o anumită situaţie financiară sau îţi poate sugera că eşti puţin iresponsabilă în privinţa banilor.