Home » Life & Style » Cum arătau unii dintre cei mai atrăgători bărbați celebri din lume, în tinerețe. FOTO atunci și acum

Cum arătau unii dintre cei mai atrăgători bărbați celebri din lume, în tinerețe. FOTO atunci și acum

Voicu Costin / 05.02.2022, 07:37

Trecerea timpului își lasă amprenta asupra tuturor mai mult sau mai puțin. Schimbările, în special cele de ordin fizic, devin tot mai vizibile. Ne-am propus în acest articol să îți prezentăm o selecție de imagini de colecție cu unii dintre cei mai de succes bărbați din lume. Cum arătau în tinerețe, când erau la începutul carierei, și cum arată acum. Urmărește-le și tu transformarea incredibilă prin intermediul galeriei foto pe care ți-am pregătit-o în acest articol!

12 staruri celebre atunci și acum

Începând cu 1985, revista People le-a oferit femeilor prilejul de a vedea vedetele de la Hollywood. Prin intermediul revistei, anual era desemnat un bărbat cu titlul de „Cel mai sexy bărbat din lume”. Dar dacă călătorim înapoi în timp și vedem cum arătau acești bărbați când erau mai tineri, s-ar putea să avem câteva surprize. Cum arătau unii dintre cei mai atrăgători bărbați celebri din lume?

După cum ne-au dovedit, pe măsură ce se maturizează, unii bărbați își dezvoltă aspectul și câștigă farmecul și încrederea care îi fac să fie irezistibil de atrăgători.

Denzel Washington, „Cel mai sexy bărbat din lume” din 1996

Denzel Hayes Washington Jr., cunoscut ca Denzel Washington, s-a născut pe 28 decembrie 1954 şi este actor, regizor și producător de film afroamerican, câștigător a două premii Oscar. Washington și-a făcut debutul profesional jucând în 1977 în filmul făcut pentru televiziune Wilma. Debutul în filmele de cinema și l-a făcut în 1981 cu filmul Carbon Copy.

A fost nominalizat și a câștigat un Oscar pentru „Cel mai bun actor” pentru următorul său film în 2001, Training Day, în rolul lui Det. Alonzo Harris.

Richard Gere, „Cel mai sexy bărbat din lume” din 1999

Richard Tiffany Gere s-a născut pe 31 august 1949 este un celebru actor american. A început să joace în anii 1970 și a urcat pe treptele succesului în 1980 pentru rolul său din filmul American Gigolo, care l-a stabilit și ca sex-simbol.

După 1982, cariera lui Gere a avut parte de mai multe eșecuri în box office. Cariera sa a reînviat după apariţa filmelor Internal Affairs și Pretty Woman în anul 1990. Filmul lui Gere din 2004, Shall We Dance, a reprezentat un succes în încasări de 170 milioane dolari în întreaga lume.

În anul 2009 apare în filmul celebru inspirat dintr-o poveste adevărată, Hachiko: A Dog’s Story, Brooklyn’s Finest.

Brad Pitt, „Cel mai sexy bărbat din lume” din 1995 și 2000

Brad Pitt s-a născut pe 18 decembrie 1963 şi este actor, producător de film și activist social american. Este laureat al unui premiu Globul de Aur, un premiu Screen Actors Guild Award, de patru ori nominalizat la Premiul Oscar ca actor și încă de trei ori nominalizat la Oscar ca producător, câștigând o dată premiul. Este considerat unul din cei mai atrăgători bărbați, fapt pentru care de-a lungul timpului s-a bucurat de o atenție substanțială din partea mass-media.

A câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul lui Cliff Booth din filmul A fost odată la… Hollywood.

Brad Pitt a avut 2 roluri principale în 2004 începând cu Ahile din filmul Troy (Troia) și continuându-și succesul cu rolul Rusty Ryan în continuarea filmului Ocean’s Twelve.

În 2005 Brad a început filmările pentru comedia Mr. & Mrs. Smith în care acțiunea principală se bazează pe o familie complet plictisitoare care era alcătuită din domnul Smith (Bradd Pit) și doamna Smith (Angelina Jolie). Atunci a început şi relaţ celor doi.

În 2008 el a avut rolul principal în filmul „The Curious Case of Benjamin Button”.

Pierce Brosnan, „Cel mai sexy bărbat din lume” din 2001

Pierce Brendan Brosnan s-a născut pe 16 mai 1953 şi este un actor și producător de film irlandezo-american. Este cunoscut pentru rolurile în care a interpretat personajul James Bond. De origine irlandeză, Brosnan a debutat ca actor de teatru pe scenele londoneze. A început studiile de teatru în 1973 la Drama Center London. Mai târziu, la Hollywood, își va crea propria companie de producție, „Irish Dream Time”.

Jude Law, „Cel mai sexy bărbat din lume” din 2004

Este un actor, producător de filme și regizor englez. El a început să joace în 1987 la National Youth Music Theatre fiind și primul său rol în televiziune în 1989. După ce a jucat în filme regizate de Andrew Niccol, Clint Eastwood și David Cronenberg, în anul 1999 el a fost nominalizat pentru Premiul Academiei pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea sa din filmul regizat de Anthony Minghella: The Talented Mr. Ripley.

În 2000 el a câștigat Premiul BAFTA pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul său în film. În 2003, el a fost nominalizat pentru Premiul Academiei pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa din alt film al lui Minghella, Cold Mountain.

George Clooney, „Cel mai sexy bărbat din lume” din 1997 și 2006

George Timothy Clooney s-a născut pe 6 mai 1961 şi este un actor, producător, scenarist și regizor de film american. A obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în anul 2006. La Premiile Oscar din 2006, Clooney a fost nominalizat pentru Cel mai bun regizor și Cel mai bun scenariu original pentru Good Night, precum și Good Luck, precum și ca cel mai bun actor în rol secundar pentru Syriana.

Hugh Jackman, „Cel mai sexy bărbat din lume” din 2008

Hugh Michael Jackman s-a născut pe 12 octombrie 1968 şi este actor și producător australian care este implicat în proiecte de film, teatru muzical și televiziune. Jackman a câștigat recunoașterea internațională pentru rolurile sale din filme importante, mai ales ca super erou din filmele de acțiune, dar și în roluri de personaje secundare sau romantice.

Jackman a devenit foarte cunoscut mai ales pentru rolul său – Wolverine din seria X-Men, plus Kate & Leopold, Van Helsing, Prestigiul, și Australia. Jackman este și cântăreț, dansator și actor în muzicaluri pe scenă și a câștigat un premiu Tony pentru rolul din Băiatul din Oz.

Johnny Depp, „Cel mai sexy bărbat din lume” din 2003 și 2009

John „Johnny” Christopher Depp II este actor, scenarist, regizor, producător și muzician american. A câștigat Globul de Aur și premiul academiei Screen Actors Guid pentru Cel Mai Bun Actor. El a ieșit în evidență în anii 1981, odată cu serialul 21 Jump Street, devenind un idol al adolescenților.

Apariţia din Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) și în toată seria i-a adus notorietate. A continuat cu Charlie and the Chocolate Factory (2005), filmul fantastic Alice in Wonderland (2010) și a dat voce personajului principal din comedia western animată Rango (2011).

Bradley Cooper, „Cel mai sexy bărbat din lume” din 2011

Bradley Charles Cooper s-a născut în 1975 şi este actor și producător american. Cooper a jucat în filmul de familie I Want to Marry Ryan Banks (2004, și a apărut în serialul Jack & Bobby (2004–2005). A jucat în comedia de succes Wedding Crashers (2005), precum și în filmul Failure to Launch (2006) ca prietenul lui Matthew McConaughey. Cooper a jucat în rol principal în Kitchen Confidential, bazat pe memoriile lui Anthony Bourdain, care a debutat în septembrie 2005.

Pe lângă nominalizări la opt premii Oscar , șase premii Globul de Aur și un premiu Tony, Cooper a apărut de trei ori în revista Forbes Celebrity 100 și pe lista Time a celor mai influenți 100 de oameni din lume în 2015.

Cooper a avut un succes mai mare cu comedia romantică Silver Linings Playbook (2012), comedia American Hustle (2013) și filmul biografic de război American Sniper (2014), pe care le-a produs și el. În 2018, Cooper a produs, scris, regizat și jucat într-un remake al romantismului muzical A Star Is Born . El a câștigat trei nominalizări la Oscar pentru film, precum și un premiu BAFTA și două premii Grammy pentru contribuțiile sale la coloana sonoră.

Adam Levine, „Cel mai sexy bărbat din lume” din 2013

Adam Noah Levine s-a născut pe 18 martie 1979 şi este cântăreț, chitarist și ocazional actor american. Este cunoscut ca solist al formației pop Maroon 5.

Chris Hemsworth, „Cel mai sexy bărbat din lume” din 2014

Christopher Hemsworth s-a născut pe 11 august 1983 şi este cunoscut prin numele de scena Chris Hemsworth. Este un actor australian nominalizat în 2011 la premiile BAFTA, la categoria de Cel mai bun actor în ascensiune.

În 2010 revista GQ l-a ales Omul Anului. Chris Hemsworth s-a făcut cunoscut la nivel mondial pentru rolul lui Thor, în filmele adaptate după benzile desenate Marvel Thor din 2011 și Răzbunătorii lansat în 2012, dar și pentru interpretarea sa din filmele Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător.

David Beckham, „Cel mai sexy bărbat din lume” din 2015

Este un fost fotbalist profesionist englez , actualul președinte și coproprietar al Inter Miami CF.

Relația lui Beckham și căsătoria cu Victoria, care a fost faimoasă când a făcut parte din trupa Spice Girls  au contribuit la celebritatea lui dincolo de fotbal.

Beckham a devenit cunoscut ca un icon al modei, iar împreună cu Victoria, cuplul a devenit promoter pentru designerii de îmbrăcăminte, specialiștii în sănătate și fitness, reviste de modă și producătorii de parfumuri și cosmetic.

Urmărește în galeria foto mai multe imagini cu starurile tale preferate!