Home » Life & Style » Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie. Nativii care au parte de un câștig uriaș

Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie. Nativii care au parte de un câștig uriaș

Nechifor Ioana / 02.04.2021, 18:40
Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie. Nativii care au parte de un câștig uriaș

Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021. O nouă perioadă debutează pentru nativii zodiacului, motiv pentru care am pregătit mai jos principale previziuni astrale pentru intervalul 3-9 aprilie 2021. Cine sunt norocoșii acestei perioade, ce zodii încep în forță noul interval, care sunt principalele aspecte astrale, puteți să descoperiți multe alte informații importante în materialul următor! Previziuni pentru fiecare zodie în parte pentru zilele cuprinse între 3 și 9 aprilie 2021!

Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021. Principalele previziuni astrale

Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021 aduce previziuni astrale pentru nativii zodiacului, cu informații esențiale pentru acest interval. Important de știut faptul că planeta Mercur va intra în zodia Berbecului pe 4 aprilie, unde va rămâne până pe 19 aprilie 2021, iar influențele vor fi diferite de la nativ la nativ.

Unii se vor confrunta cu tensiuni și discuții în contradictoriu pe planul muncii, alții în schimb vor înregistra câștiguri financiare importante. Horoscop Urania pentru intervalul 3-9 aprilie 2021, realizat pentru ziarul Libertatea, poate fi găsit și mai jos.

Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021
Horoscop Urania

Află care sunt principalele previziuni astrale și ce îi așteaptă pe nativii zodiacului în perioada 3-9 aprilie 2021! Găsești, în articolul următor, Horoscop Urania cu detalii importante pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a intervalului, nativii Berbec se concentrează asupra zonei profesionale, în dorința de a analiza o temă legată de cariera lor. Ies la iveală disfuncții cu care berbecii se pot confrunta în viața lor. Intervin momente când acești nativi vor fi nevoiți să facă o serie de concesii și să se supună unor obligații pe planul social.

Mercur în zodia Berbecului îl așează pe nativul Berbec într-un context în care acesta va beneficia de rapiditate în gândire, exprimarea liberă și independentă a dorințelor.

Spre sfârșitul acestei perioade, nativii s-ar putea regăsi în ipostaze neobișnuite marcate de relațiile cu prietenii. Unele lucruri ce țin de comportamentul apropiaților îi vor pune pe berbeci pe gânduri. Aceștia nu vor găsi explicație pe moment pentru comportamentul prietenilor lor. Lucrurile își vor găsi însă explicația în timp.

Horoscop Urania Taur

O situație financiară din viața nativilor Taur își găsește la începutul acestui interval răspunsul. Poate fi sub forma unui punct de vedere oficial într-o chestiune ce poate ține de partaj, moștenire, ajutoare, despăgubiri în bani etc.

Unii nativi se pot confrunta cu reticențe în ceea ce privește un proiect din care fac parte. Teama că nu vor reuși să facă față exigențelor contextului de activitate le dă târcoale.

Planeta Mercur se va afla în zodia Berbecului, între 4 și 19 aprilie, iar în acest timp, taurii pot experimenta stări de supărare, disconfort interior, mânie. Pe fondul acesti stări, ei își consumă resursele și pot ajunge la epuizare, oboseală mentală.

Între 5 și 7 aprilie, taurii pot face o figură frumoasă pe plan profesional, reușind să găsească rezolvări rapide și favorabile situației în care se află. Spre sfârșitul intervalului, nativii taur au parte de momente plăcute de relaxare alături de persoane cu care se află pe aceeași undă de idei.

Horoscop Urania Gemeni

O întâlnire sau o discuție cu o anumită persoană, la începutul acestui interval, poate scoate la suprafață aspectele plăcute și mai puțin plăcute ale unei posibile colaborări.

Perioada în care Mercur se va afla în zodia Berbecului, 4-19 aprilie, poate fi o perioadă în care vor fi alimentate disputele, discuțiile în contradictoriu. Pe de altă parte, este o perioadă în care gemenii au nevoie de sprijin pe partea de activității pe care o desfășoară. E nevoie de suport din partea unor persoane care vin din aceeași zonă profesională.

Ultimele zile ale intervalului le pot aduce unor nativi născuți în zodia Gemeni momente de satisfacție și aprecieri. Ei reușesc să bifeze un succes, o apariție extraordinară în public sau în fața colegilor, prin care vor reuși să se facă plăcuți.

Horoscop Urania Rac

Anumite afecțiuni care le-au dat până acum bătăi de cap, în special pe partea aparatului locomotor, își pot găsi acum rezolvarea. Racii care se confruntau cu astfel de probleme au șansa să treacă acum peste acele dureri și să simtă o remediere din acest punct de vedere.

Intrarea planetei Mercur în zodia Berbecului își lasă amprenta asupra părții profesionale. În câmpul muncii, racii se pot confrunta cu riposte, critici, dispute. Schimbări pot să apară în ceea ce privește relația pe care un nativ Rac o desfășoară cu o instituție sau cu reprezentații ei.

Spre sfârșitul intervalului menționat, Racii aleg să concentreze pe partea spirituală, trăiri religioasă, mental superior.

Horoscop Urania Leu

Prima parte a intervalului îi poate găsi pe nativii Leu într-o stare de agitație, cu un spirit creator, pregătiți să treacă la acțiune. Acest lucru li se potrivește îndeosebi celor născuți în această zodie care sunt artiști, persoane care se exprimă în fața unui public, creatori de toate genurile.

Mercur în zodia Berbec, respectiv intervalul 4aprilie-19 aprilie, se va resimți în cazul leilor asupra sectorului activității intelectuale, al studiului, al progresului prin cunoaștere. Leii vor fi susținuți astral în dorința lor de a afla, de se informa, de progresa.

Pentru ca demersurile lor să aibă rezultatele dorite este important ca nativii să lase deoparte superficialitatea și ideea că ei sunt cei mai grozavi pe partea respectivă, fiind sfătuiți să-și dezvolte și mai bine cunoștințele prin aprofundare.

Spre sfârșitul intervalului, leii sunt sfătuiți să ia în serios veștile, soluțiile care vin din sectorul relațiilor parteneriale, din partea partenerului de viață sau a colaboratorilor. Sunt atitudini, informații pe care nu ar trebui să le ignore, căci acest lucru se va dovedi o imprudență contraproductivă din partea lor. Leii pot avea parte la finalul perioadei și de anumite ipostaze financiare de bun augur.

Horoscop Urania Fecioară

Începutul acestui interval îi găsește pe nativii Fecioară cu preocupări ce țin de casă și familie. Mercur în Berbec străbate sectorul intereselor materiale, iar impulsurile care se desfășoară sunt menite de a-l ajuta pe acest nativ să facă un progres în ceea ce privește sectorul financiar.

Tot în această perioadă, fecioarele pot avea parte de modificări pe zona de muncă. Unele schimbări sunt într-adevăr necesare, altele reușesc să stârnească reacții negative.

Finalul intervalului este dedicat relațiilor parteneriale, cu soțul/soția, în care va domni o atmosferă plăcută, amabilă.

Horoscop Urania Balanță

Rezolvarea unei situații curente îi poate pune pe nativii Balanță pe drumuri. Pot fi niște drumuri tocmai în ideea de depune o cerere sau de a obține o adeverință.

Mercur intră în zodia Berbecului, pe 4 aprilie, iar până pe 19 aprilie, străbate casa relațiilor parteneriale. Este posibil ca unele dialoguri să se lovească de reacții stridente, intolerante, care nu vor duce la rezolvarea problemei în cauză.

În această situație se vor regăsi mulți nativi Balanță, care se vor trezi astfel în mijlocul unor conflicte apărute pe baza stresului emoțional sau a unor probleme mai vechi care acum au ieșit din nou la suprafață.

Finalul perioadei îi găsește pe nativi inventivi, curajoși pe plan artistic, cu o stare bună și un psihic relaxat.

Horoscop Urania Scorpion

Începutul acestei perioade îi găsește pe Scorpioni fără spor atunci când vine vorba de asimilarea unor cunoștințe noi. Împrejuări de moment pot să le distragă atenția și energia de la starea necesară studiului.

Planeta Mercur străbate zodia Berbecului în perioada 4-19 aprilie, iar efectele se vor resimți pe zona muncii. Nativii pot avea parte de un context instabil atunci când vine vorba despre o discuție cu superiorii lor privior la un aspect de muncă sau condițiile salariale. Pot fi tensiuni la modul general în sfera muncii.

Spre sfârșitul perioadei, Scorpionii simt nevoia de afectivitate, empatie, emoții împărtășite cu ceilalți.

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a acestei perioade se anunță pentru Săgetători eforturi și rezistență nevoasă pentru a rezolva anumite treburi.

Mercur în Berbec, adică intervalul 4 aprilie-19 aprilie, străbate sectorul relațiilor sentimentale și al creativității. Trăiri interioare intense, motivate de dorința fericirii și a nevoii de exprimare a personalității lor.

Provocări care iau naștere de pe fondul unor afirmații făcute tocmai pentru a afla ce îi interesază cu adevărat pe nativi într-o anumită direcție. Spre finalul perioadei, săgetătorii manifestă sentimente bune, calde față de membrii mai în vârstă ai familiei. De altfel, aceștia își arată solidaritatea față de cei care au nevoi personale sau materiale.

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a intervalului, se pot resimți anumite aspecte ce țind de aparatul locomotor, arterial și osos (zona trunchiului). În perioada în care Mercur se află în Berbec, 4 aprilie-19 aprilie 2021, se pot ivi conflicte care iau naștere de la fleacuri, discuții banale, dar care ajung să fie amplificate prin orgolu și ambiție de către o rudă apropiată.

De altfel, întregul aspect astral al acestei perioade se concentrează în jurul familiei, nativul fiind pus în situația de a oferi explicații despre statul și faptele membrilor familiei sale. Per total, Capricornul trăiește un disconfort interior, de nemulțumire.

Spre sfârșitul intervalului pot avea loc vești neașteptate în sectorul banilor, pot fi sume mici sau mari ce provin din activități importante.

Horoscop Urania Vărsător

Începutul acestui interval îi găsește pe nativii Vărsător în compania prietenilor săi, desfășurând activități publice comune.

Planeta Mercur, care intră pe 4 aprilie în zodia Berbec, unde va rămâne până pe 19 aprilie, aduce influențe pe sectorul comunicării, fiind vizate în special informațiile, precizări, sfaturi, avertismente. Lucrurile pot lua o întorsătură neplăcută și dialogurile se pot transforma în dispute, controverse, divergențe de opinii.

Probleme pot apărea și în deplasările care vizează un proiect profesional. Pot avea loc conflicte cu colegii sau cu reprezentații unor instituții, posibile incidente ale mijlocului de transport folosit.
Spre finalul acestui interval, nativii primesc susținere pe partea de inventivitate, originalitate, dorință de afirmare. Între 7 și 9 aprilie, aceștia au șanse mari de a câștiga bani.

Horoscop Urania Pești

Noul interval debutează pentru nativii zodiei Pești cu solicitări în plan public. Sunt chemați să discute pe un anumit subiect, să-și expună punctul de vedere, sunt rugați să aibă o propunere pe seama temei abordate. Nativii se luptă pentru adevăr, dovedindu-se onești și neînfricați, în contextul în care adversarii lor nu sunt tocmai de bună credință.

Cât timp Mercur se află în zodia Berbecului, adică intervalul 4 aprilie-19 aprilie, peștii primesc încurajarea necesară pentru a face demersurile necesare în revendicarea unor bani sau a unui statut care are în vedere anumite câștiguri bănești.

Sfârșitul perioadei îi poate găsi într-o instabilitate în ceea ce privește starea de spirit. Nativii pot trece de la calm la neliniște. Intervalul 7-9 aprilie se anunță a fi favorabil din punct de vedere al recăpătării încrederii în sine.