Home » Life & Style » Horoscop Urania 27 martie-2 aprilie 2021. Principalele previziuni astrale. Zodia care trece prin schimbări majore

Horoscop Urania 27 martie-2 aprilie 2021. Principalele previziuni astrale. Zodia care trece prin schimbări majore

Nechifor Ioana / 26.03.2021, 19:22
Horoscop Urania 27 martie-2 aprilie 2021. Principalele previziuni astrale. Zodia care trece prin schimbări majore

Horoscop Urania 27 martie-2 aprilie 2021. O nouă perioadă în care fiecare zodie se va confrunta cu diverse experiențe și lecții. Care sunt cei mai norocoși nativi ai zodiacului, pentru ce zodie se anunță schimbări majore, dar și alte detalii esențiale despre această perioadă, în materialul următor! Horoscop Urania cu previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte! Informații relevante, aspecte semnificative pentru fiecare semn zodiacal!

Horoscop Urania 27 martie-2 aprilie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Urania 27 martie-2 aprilie 2021 conține informații esențiale pentru următoarea perioadă. Realizat pentru Libertatea și redat în articolul de mai jos, Horoscop Urania aduce detalii relevante pentru intervalul 27 martie-2 aprilie 2021.

Lună Plină în Balanță se produce în seara zilei de 28 martie, iar efectele se vor resimți diferit pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Urania 27 martie-2 aprilie 2021. Principalele previziuni astrale
Horoscop Urania 27 martie-2 aprilie 2021

Vezi mai jos cine sunt cei mai norocoși nativi ai perioadei, ce îi așteaptă pe fiecare în parte și pentru ce semn zodiacal se anunță schimbări majore! Horoscop cu principalele previziuni astrale specifice intervalului 27 martie-2 aprilie 2021.

Horoscop Urania Berbec

Nativilor din zodia Berbec le este recomandat, în special la începutul acestui interval, un regim alimentar prudent, având în vedere că se pot confrunta cu anumite disfuncții digestive. Luna Plină în Balanță, care se produce în seara zilei de 28 martie, le deschide și aduce berbecilor un nou drum, noi oportunități în care își pot descoperi și alte aptitudini pe care le au.

E posibil ca nativii să aibă parte de trăiri intense, iar orgoliul și mânia să fie la cote ridicate. Nativii se mai confrunta în această perioadă cu îngrijorări ce țin de ordin financiar, dar și cu informații din sfera muncii cu care ei pot fi în dezacord. Pot primi mesaje debusolante din afara țării.

Horoscop Urania Taur

Luna Plină în Balanță, care se produce în seara zilei de 28 martie, le poate aduce nativilor Taur o stare agitație. Se pune accent pe exces, motiv pentru care nativii s-ar putea confrunta cu dezechilibre ale funcțiilor cerebrale și nu numai. Taurii pot primi vești de la locul de muncă, privind salariul sau anumite schimbări, care nu par să îi avantajeze.

Spre sfârșitul acestei perioade, taurii pot avea întâlniri sau se pot afla în anumite contexte ale vieții în care efectiv nu vor ceda presiunii în fața unor sugestii, chiar dacă asta înseamnă să fie într-o ipostază antipatică, incomodă în fața partenerilor de discuție.

Unii dintre nativi pot acționa pe cale legală o chestiune care ține de bani, bunuri și care poate implica membrii ai familiei sau persoane străine.

Horoscop Urania Gemeni

Este o perioadă plină de tentații pentru Gemeni! Nativii acestor zodii nu vor evita să guste din plăcerile vieții care le apar în cale, indiferent că este vorba despre cele trupești, sufletești sau de altă naturală. Ideea este că vor face orice să se simtă bine.

Plini de energie, aceștia simt nevoia să se concentreze pe sport, antrenamente, deplasări. Luna Plină în Balanță, de pe 28 martie, va crea tensiuni interioare, punând accentul pe relațiile de prietenie și pe părțile mai puțin plăcute ale acestor nativi.

Spre sfârșitul intervalului, relațiile parteneriale vor fi dinamice, iar gemenii pot face figură frumoasă în mediul public prin prisma unei apariții care pot să țină de interviuri, conferințe, ședințe etc.

Horoscop Urania Rac

Începutul intervalului este bine aspect pentru nativii Rac pentru tot ceea ce ține de studiu, fiind o perioadă bună pentru a învăța. În cadrul acestei perioade, nativii rac pot fi puși în situația în care sunt nevoiți să ia o decizie pe care au amânat-o vreme lungă, însă acum este necesar să vine cu un răspuns privind o chestiune de familie sau o situație ce ține de mediul profesional.

Luna Plină în Berbec, care se produce în seara zilei de 28 martie, se va manifesta în mod deosebit pe sectorul carierei, al funcției, al succesului profesional, pe care racii vor trebui să-l apere de eventualele derapaje.

Sfârșitul intervalului le poate aduce nativilor momente de instabiltate organică ce vizează sistemul locomotor. Racii se pot confrunta cu tulburări de mișcare sau dexterietate.

Horoscop Urania Leu

Ultimele zile ale lunii martie îi prinde pe nativii zodiei Leu cu preocupări ce țin de chestiunile bănești. Luna Plină în Balanță, care se produce pe 28 martie, oferă un context astral încărcat, când nativii se pot simți foarte stresați, iritați. Este indicat să evite activități publice sau întâlniri oficiale, pentru că leii nu se vor putea abțină să spună cum văd ei lucrurile.

Felul critic pe care îl abordează poate destabiliza sesiunea de lucru, ședința la care participă. Spre sfârșitul intervalului, posibilă forfotă pe plan sentimental, când nativii își vor dori să aibă un partener de viață cu care să împărtășească experiențele vieții.

Horoscop Urania Fecioară

Începutul acestui interval îi găsește pe acești nativi cu preocupări ce țin de sănătatea lor, în dorința de a găsi un echilibru fizic, mental. Obiectivul lor în ceea ce privește relațiile parteneriale este să mențină un spirit de cooperare și înțelegere cu cei cu care sunt implicați în diverse activități, care pot fi personale sau profesionale.

Luna Plină în Balanță, din seara zilei de 28 martie, vizează sectorul financiar și atitudinea acestor nativi în fața unei destabilizări bănești. Unii nativi se pot confrunta cu disfuncții pe tema banilor și a bunurilor materiale. Pot avea loc certuri cu alte persoane care se luptă pentru același scop (partaje, moșteniri etc. ).

Spre finalul acestei perioade, nativii fecioară pot avea preocupări ce țin de casă sau statutul unui bun locativ.

Horoscop Urania Balanță

Luna Plină în Balanță, de pe 28 martie, realizează un context cu un impact puternic pe care îl vor resimți nativii Balanță în diferite domenii de viață( muncă, sănătate, provocări). Vor fi trasate noile direcții pe care acești nativi le vor urma.

Fiecare nativ al zodiei Balanță va trăi diferit anumite situații, însă cert este că se vor confrunta cu o stare conflictuală care se manifestă între ei și partenerii lor.

Sfârșitul acestui interval aduce o serie de probleme pentru cei concentrați pe studiu, contradicții, nelămuriri cu privire la cadrul oficial în care se va desfășura verificarea cunoștințelor.

Horoscop Urania Scorpion

Nativii Scorpion se pot confrunta la începutul acestei perioade cu dezechilibre pe planul sănătății. Problemele pot fi diferite pentru fiecare nativ în parte, în funcție de vârstă și de afecțiunile medicale cu care se confruntă. Sunt vizate în principiu funcțiile cerebrale. Aceste situații se pot isca pe fondul oboselii, a stresului, a suprasolicitării.

Tulburări pot să apară pentru acești nativii și pe planul muncii, unde anumite relații se pot complica brusc, iar ei pot ajunge în situații incomode și într-un conflict deschis. Sfârșitul lunii martie îi prinde însă pe scorpioni cu o puternică forță interioară care îi ajută să treacă peste încercările momentului, fiind abili, prudenți, intuitivi.

Horoscop Urania Săgetător

Nativii Săgetător sunt concentrați în primele zile ale intervalului pe partea profesională, unde își vor duce treaba la bun sfârșit prin ordine, disciplină și autoritate.

Luna Plină, din seara zilei de 28 martie, vizează sectorul relațiilor de prietenie și vor scoate la iveală laturile ascunse ale unor apropiați. Efectul Lunii Pline se va resimți și pe plan sentimental. Anumite relații se vor dezechilibra în viața săgetătorilor. Este posibilă o despărțire, ruptură sufletească.

Finalul acestei perioade îi găsește pe săgetători cu mai mult curaj, dornici să pună în ordine anumite lucruri din viața lor. Aceștia manifestă dorința de a se afirma fără trac din punct de vedere socio-profesional.

Horoscop Urania Capricorn

Nativii Capricon simt nevoia de stabilitate în planul ideilor și al convingerilor pe care le manifestă. Ei dau dovadă de o abordare lucidă, pragmatică cu privire la evoluția profesională.

Luna Plină în Balanță le aduce nativilor o nouă etapă, pe sectorul carierei, în care aceștia vor trebuie să fie bine atenți și să învețe pentru că pot beneficia de anumite premize legate de evoluția profesională, succesul pentru viitorul an.

Sfârșitul acestui interval îi poate găsi pe capricorni într-un context marcat de instabilitate, ei pot trece de la momente bune la nervozitate sau nerăbdare.

Horoscop Urania Vărsător

Vărsătorii adoptă o atitudine responsabilă cu privire la bani și resurse, iar începutul acestei perioade marchează sectorul aspirațiilor, gândurilor înalte, al proiectelor profesionale.

Există riscul ca acești nativi să își facă iluzii în privința unor anumite situații, iar realitatea să își spună cuvântull și să îi pună pe vărsători în fața adevărului. În special, cei tineri, fără prea multă experiență de viață, pot manifesta trăiri și emoții neproductive.

Relațiile afective pot fi pătimașe, însă anumiți nativi riscă să fie ușor iritați, lucru care poate sugera faptul că relația lor este vulnerabilă.

Horoscop Urania Pești

Efectele Lunii Plină în Balanță se resimt asupra celor două case ale banilor, casa câștigurilor, casa pierderilor. Schimbări pot să apară pe zona salarială, în funcție de situația fiecărui nativ la locul de muncă.

Nu este vorba despre un anumit mecanism astral care să influențeze acest lucru, ci se vorbește de o anumită decizie a nativului Pești, modificare a unei atitudini privind locul de muncă, bani, acumulare de bunuri.

Finalul acestei perioade îi găsește pe pești cu preocupări ce țin de planul spiritual, fiind axați pe liniște, calm, ordine, motivație personală, înălțare spirituală.