Home » Știri » Știri sociale » Cum să pari mai slabă – trucuri de frumusețe care te vor ajuta enorm

Cum să pari mai slabă – trucuri de frumusețe care te vor ajuta enorm

Pană Emanuela / 30.01.2021, 14:22

Toate femeile, indiferent de vârstă, își doresc să fie suple și să arate bine. Această „manie“ a siluetelor înalte și slabe a început odată cu prezentările de modă, în care femei trase prin inel defilau pe podiumuri. Însă, chiar dacă ai câteva kilograme în plus, pe lângă curburi și forme frumoase, tot poți părea slabă. Dacă, totuși, se întâmplă să fii nemulțumită de felul în care arăți, pune în aplicare trucurile din acest material, care te vor face să arăți mai suplă, instantaneu.

Cum să pari mai slabă

Dacă dieta ta nu dă roade sau nu ai timp să ții una și îți dorești din diverse motive (un eveniment important, spre exemplu) să dai impresia că ai o siluetă mai „subțirică“, atunci trebuie să știi că poți apela cu încredere la câteva trucuri, care te vor ajuta să-ți îndeplinești scopul.

În primul rând, stai dreaptă! O postură greșită a corpului îți poate adăuga cât ai zice pește câteva kilograme în plus. Dacă stai cocoșată, spre exemplu, involuntar vei atrage atenția asupra taliei, acolo unde se adună așa-numiții colăcei. În cazul în care ești foarte albă, aproape palidă, nu ar strica să mizezi pe o piele bronzată, deoarece bronzul are „puterea“ de a reduce vizual urmele de celulită.

Totuși, înainte de a trece la trucurile pe care le-am pregătit pentru tine, menționăm că este extrem de important să te accepți și să te iubești așa cum ești și să ai grijă de corpul și de sufletul tău. Să nu uităm: frumusețea-i relativă! Nu trebuie să arăți ca modelele și manechinele din vitrine pentru a te considera frumoasă. Frumusețea stă în ochii privitorului și, de multe ori, nu este percepută în strâsă legătură cu fizicul. Ești unică, iar asta este cea mai mare putere a ta.

Citește și: Dieta Ralucăi Bădulescu. Trucul simplu care a ajutat-o să elimine 70 de kg. Transformarea uimitoare a vedetei de la Kanal D

Trucuri simple care fac minuni

Revenind la subiectul articolului de față, îți vom „vinde“, totuși, câteva ponturi, pentru ca tu să te poți simți bine în pielea ta, până ce vei da jos acele câteva kilograme sâcâitoare în plus. Iată cum poți să „pierzi în greutate“ cu ajutorul a câteva trucuri.

Trucuri care te vor ajuta să pari mai slabă
Trucuri care te vor ajuta să pari mai slabă

1. Poartă lenjerie modelatoare

Nu a fost niciodată și nu este o rușine să porți lenjerie modelatoare. O fac chiar și cele mai mari staruri de la Hollywood, unele fiind chiar posesoarele unor trupuri de invidiat. Lenjeria modelatoare are scopul de a ascunde acele defecte care fac hainele să nu pice bine pe tine.

2. Evită hainele prea largi sau prea strâmte

Este extrem de important să alegi haine care să-ți vină ca turnate, care să fie pe mărimea ta. Hainele croite larg sau cele cu o măsură sau două mai mari te pot face să pari mai plinuță decât ești în realitate și nici cele prea strâmte nu te vor subția.

3. Nu te înfășura în hanorace

Foarte multe reprezentante ale sexului frumos aleg să-și ascundă trupurile sub haine tridimensionale, crezând că asta va rezolva problema kilogramelor în plus. Totuși, această „credință“ este total eronată. Hanoracele, sau alte piese vestimentare asemenea, nu fac decât să aduge volum la siluetă.

4. Alege piese monocrome

Poate și se va părea plictisitor să te îmbraci din cap până-n picioare într-o singură culoare, însă ele adaugă armonie aspectului final. În plus, piesele monocrome te fac să pari mai înaltă și mai slabă, iar imaginea ta nu va fi încărcată cu detalii inutile. Nu e musai să optezi pentru negru. Orice culoare închisă este OK. Evită nuanțele pastelate.

5. Poată pantaloni cu talie înaltă

Dacă îți dorești să pari cu câteva kilograme mai slabă, atunci poartă blugi drepți sau skinny cu talie înaltă. De preferat, închiși la culoare. Cu cât talia pantalonului este mai înaltă, cu atât piciorele tale vor părea mai lungi și, implicit, mai subțiri.

6. Poartă încălțăminte cu toc

Pentru a lăsa impresia unei siluete suple, optează pentru încălțăminte cu toc. Dar nu orice fel de toc, ci un toc subțire. De asemenea, este de preferat ca vârful pantofilor să fie ascuțit. Vor face minuni! Evită sandalele sau pantofii cu baretă peste gleznă, pentru că „taie“ piciorul, făcându-te să pari mai scurtă și mai plinuță.

7. Poartă curea 

Atunci când alegi să-ți pui pe tine o bluză vaporoasă, accesorizeaz-o cu o curea subțire. Evită-le pe late, groase, care te vor face să pari mai scundă.