Home » Știri » A murit Carrie Fisher: actrița avea 60 de ani

A murit Carrie Fisher: actrița avea 60 de ani

Redactia Știri / 27.12.2016, 20:43
A murit Carrie Fisher: actrița avea 60 de ani

A murit Carrie Fisher, iar aceasta este o veste care îi va întrista pe toți fanii Star Wars. Actrița care a interpretat-o pe ”Prințesa Leia” în seria Războiul Stelelor avea 60 de ani și suferise un atac de cord în urmă cu câteva zile. 

La numai o zi după ce am aflat de decesul lui George Michael, suntem nevoiți să vă dăm noi vești proaste. A murit Carrie Fisher.  În data de 24 decembrie, actrița a suferit un atac de cord în timp ce zbura între Londra și Los Angeles.

Luni, mama actriței, declara că starea vedetei este stabilă. „Carrie se află într-o stare stabilă. Dacă apare o schimbare, vă vom anunţa. Mulţumesc tuturor fanilor şi prietenilor pentru rugăciunile voastre şi pentru urările voastre de bine“, a scris pe Twitter actriţa Debbie Reynolds, la rândul ei o legendă la Hollywood. Cu toate astea, Carrie Fisher a murit la scurt timp după.

Carrie este fiica actriței Debbie Reynolds și a cântărețului Eddie Fisher, iar primul său rol a fost în filmul Shampoo, din 1975. Totuși, cel de-al doilea rol al ei i-a adus faima la nivel global, potrivit The Verge. Ea a primit rolul prințesei Leia, cu toate că, potrivit biografului acestuia, George Lucas, regizorul seriei, i s-a părut ”un pic agresivă pentru o prințesă”, găsind, totuși, admirabilă, chimia dintre ea și Harrison Ford.

Cu toate că va fi amintită ca o actriță de succes, Carrie Fisher a avut și alte pasiuni interesante. A scris romane și cărți autobiografice și a ajutat și la revizuirea unor scenarii precum Hook, Armă Mortală 3, Sister Act, Outbreak, The Wedding Singer.

Carrie Fisher a murit, dar lasă în urmă o mulțime de roluri interesante, pe lângă cele din Star Wars: A New Hope, The Empire Strikes Back, Return of the Jedi sau The Force Awakens. Ea a mai apărut în filme și seriale precum When Harry Met Sally, Hannah and Her Sisters, Family Guy, Sex and the City și 30 Rock.