Home » Life & Style » Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – săptămâna 12 Iulie – 18 Iulie

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – săptămâna 12 Iulie – 18 Iulie

Astrolog D. Mădă / 12.07.2021, 17:20
Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – săptămâna 12 Iulie – 18 Iulie

Cu o curgere constantă a timpului, ne apropiem către jumătatea lunii Iulie. Cireșele încă sunt savuroase, munții ne așteaptă să le cutreierăm potecile, iar marea să ne jucăm cu ea. Este bine să ne menținem tonusul la muncă, fără a uita de momentele de respiro de pe parcursul zilei.

Mesajul cărților de tarot. Ce e bine să știe fiecare zodie în parte

Din interpretarea cărților de tarot, etalate săptămâna aceasta pentru fiecare zodie în parte, este bine să vă luați repere. Atât de la ascendent, cât și de la zodie.

Să vă răspundeți la Ce stă în puterile mele pentru ca zilele următoare să mă folosesc de ce știu, și la ce anume mă pricep pentru a avansa în planurile deja stabilite?

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie - săptămâna 12 Iulie - 18 Iulie
Mesajul cărților de tarot

Berbec – 4 de Bâte

Un card care indică noi oportunități pentru voi în această săptămână. Din punct de vedere social/relațional poate semnifica un moment de celebrare a etapei de viață în care vă aflați. El poate culmina cu dorința de a evolua, de a crea, fie că vorbim despre carieră sau relațiile de orice natură.

Pentru aceia dintre voi care căutați să explorați noi domenii de activitate, în aceasta săptămână vă pot ieși în cale acele persoane care să vă inspire sau situații utile și benefice prin care să vă puneți în practică abilitățile de pionierat/deschizător de drumuri. De asemenea pentru unii dintre voi poate însemna intenția/decizia de a vă reloca cu serviciul sau spațiul locativ.

Taur – Diavolul

Acest card pune accentul în următoarele zile pe faptul că progresul vine în momentul când se face diferența, la nivel mental și emoțional, de ce înseamnă “bine vs rău”, întuneric vs lumină – metaforic vorbind.

Din punct de vedere social/relațional curajul și îndrăzneala se pot manifesta în funcție de modul cum puneți în practică ideea “out of the box”.

Depășirea anumitor credințe limitative/obsesii poate veni prin flexibilitate și introspecție în ceea ce privește zona de resurse financiare, stabilitate și relaționare. Intuiția și inteligența practică vă pot oferi cheia către independența spirituală și eliberarea de situații sau parteneriate/relații unde există atașamente toxice sau manipulare.

Plasându-vă în poziția de observator puteți descoperi cum stau lucrurile cu adevărat pentru voi. Nu lăsați trecutul să vă domine/afecteze prezentul sau stima de sine.

Binecuvântați-l cu recunoștință pentru tot ce v-a învățat și mergeți mai departe.

Gemeni – 6 de Bâte

6 de Bâte indică pentru voi o săptămână încununată de recunoștință și conștientizare a tuturor eforturilor și etapelor de transformare prin care ați trecut, atât mental cât și emoțional în special din luna Mai și până acum.

Din punct de vedere social/relațional se poate remarca o perioadă în care este benefic să vă hrăniți ideile sau obiectivele actuale plecând de la stilul în care le-ați pus în practică până acum. Intenția este de a crea astfel o abordare sustenabilă pentru viitor. În egală măsură, este important să observați cine sunt cei care vă susțin cu adevărat vis a vis de propriile obiective sau planuri.

Se aplică și în cazul relațiilor, în special cele care sunt mai vechi, cât de autentice și sustenabile mai sunt sau nu. Există sprijin reciproc sau undeva este dezechilibrată energia?

Rac – Faetonul/Carul

Pentru a pune Carul în mișcare către o nouă direcție este important ca intențiile sau dorințele să vă aparțină (fie că este vorba despre resurse financiare, familia de rădăcina/cea extinsă sau casa în care locuiți).

Din punct de vedere social/relațional nu lăsați ca negativitatea, perspectiva celorlalți sau nostalgia trecutului să vă blocheze calea.

Dacă, de-a lungul timpului, ați permis ca îndoielile celor din jur să vă ghideze propriul drum sau au decis modul cum să vă comportați/fiți, Carul vine acum să vă reamintească că este timpul să lăsați trecutul acolo unde îi este locul (nu poate fi schimbat) și să vă conectați la acum, la propriul sine și sistem de credințe.

Orice pas, cât de mic îl faceți în prezent, care poate să reflecte un viitor mai luminos este în beneficiul vostru. Eliminând acțiunea de “un pas înainte și doi înapoi” sunteți deja câștigători.

Leu – Cavalerul de Cupe

Cavalerul de Cupe este un card benefic de principiu. Este purtător de vești. Din punct de vedere social/relațional se anunță o săptămână prin care pot apărea diverse oportunități de a da curs noilor pasiuni sau aptitudini mai vechi redescoperite acum.

Ele pot prinde contur dacă aveți un plan deja stabilit sau o direcție clară. Flexibilitatea, sinceritatea și jovialitatea sunt cele care vă pot anima săptămâna în ceea ce privește relația cu colegii sau partenerii de afaceri.

Din punct de vedere personal, dacă există anumite animozități în relația de cuplu, Cavalerul de Cupe sugerează existența șansei de remaniere benefică.

Lăsând orgoliul la ușă și vorbind de la suflet la suflet poate conduce relația într-o direcție pozitivă. Pentru relațiile în care domnește iubirea și armonia, ele pot primi acum un bust de energie creatoare prin veselie și multă tandrețe.

Zodii
Zodii

Fecioară – 3 de Bâte

3 de Bâte vă poate aduce în această săptămână confirmarea că tot efortul depus în ceea ce privește zona social/relațională și-a meritat timpul și resursele alocate. Mesajul este de a continua, mai ales acolo unde proiectele sunt încă în desfășurare, știind că sunteți pe drumul cel bun, iar universul contemplă pentru voi.

La pol opus, dacă anumite obiective sau planuri întâmpină blocaje, este util să nu forțați nota, ci să faceți un pas în spate și să (re)vizuiți ce a condus către această situație, lăsându-vă timp de înțelegere, fără să emiteți judecăți asupra voastră sau la adresa celorlalți. Evitați autosabotarea.

Poate schimbarea sistemului de credințe sau redefinirea lor să fie una dintre soluții. Toate la timpul lor. Din punct de vedere personal poate însemna o perioadă de noi începuturi în special pentru cei singuri, însă depinde cât de receptivi sau deschiși sunteți la tot ce înseamnă nou.

Balanța – 9 de Bâte

9 de bâte reprezintă tăria de caracter și puterea personală. Este o săptămână în care propriile dorințe pot prinde viață și contur dacă aduceți în echilibru emoțiile cu latura mentală, mai ales dacă ele vizează viitorul apropiat sau mai îndepărtat.

Gânduri de tipul “cum ar fi dacă” sunt de evitat, fiind genul de program mental sau credință care vă poate ține strâns legat de anumite experiențe neplăcute trăite în trecut fără să aibă legătură cu momentul de față.

9 de bâte vă încurajează să vă relaxați mintea și corpul pentru a putea să mergeți cu fluxul, să lăsați bucuria și bunăstarea să își croiască drum în viața voastră.

Este important să iertați trecutul cu adevărat, focusandu-vă pe acum, pe puterea și înțelepciunea interioară, să trăiți în prezent, știind că experiențele anterioare v-au fost liant pentru tot ce sunteți acum. Pentru a persevera la locul de muncă, cât și în relație/parteneriat este necesar să cereți ajutorul dacă vă simțiți copleșiți, să comunicați cu sinceritate, știind că universul este de partea voastră.

Scorpion – Soarele

Soarele strălucește pentru voi săptămâna aceasta și nu numai – metaforic vorbind. Este un card care, din punct de vedere social/relațional pune accentul pe vitalitate, optimism și claritate mentală.

Este o săptămână în care puteți obține realizări la locul de muncă, având parte de susținerea colectivului și implicit a celor care vă conduc. Soarele este acea forță care oferă fără a aștepta ceva la schimb, știind însă să traseze limite sănătoase și pentru el.

Este indicat să dați dovadă de altruism și să vă folosiți la rândul vostru puterea și înțelepciunea de a contribui la starea de bine a celorlalți, mai ales acolo unde există situații în care alți au nevoie de a crește sau progresa.

Din punct de vedere personal se poate remarca o săptămână înfloritoare, plină de pasiune, transformări frumoase alături de partener (ă) și înțelegere reciprocă.

Săgetător – Împăratul

Împăratul este un card care scoate în evidență noțiunea de “îmi cunosc propria putere”. Reprezintă acea figură autoritară, înțeleaptă fiind căutată pentru că deține pregătirea necesară și poate oferi îndrumare, consiliere și sprijin celorlalți.

Astfel, din punct de vedere social cât și relațional, poate fi o săptămână în care să fiți solicitați de către ceilalți datorită înțelepciunii de care dați dovadă. Însă pentru asta este necesar să vă asumați cu maturitate și luciditate deciziile sau planurile care vizează colectivul, militând pentru dreptate și binele tuturor. Atenție la ideile dogmatice.

Din punct de vedere personal acest card poate sugera o perioadă în care relația actuală să evolueze, devenind mult mai solidă și serioasă. Atenție! În acele relații unde de ceva timp a intervenit o răceală sau distanțare, aceste stări se pot adânci dacă nu se aduc în discuție motivele reale pentru care s-a ajuns în acest punct.

Capricorn – 8 de Bâte

8 de bâte este un card care vă poate scoate din rutina zilnică, simbolizând acțiunea imediată. Din punct de vedere social/relațional este o săptămână plină de surprize bune care pot veni în urma unor vești.

Dacă la locul de muncă sau în afaceri au existat o serie de blocaje în ultima perioadă, acestea au acum ocazia de a fi soluționate mai repede decât ați previzionat sau poate diferit față de cum v-ați gândit.

Însă pentru asta este necesar să dați dovadă de spontaneitate și să conștientizați unde atitudinea voastră sau anumite principii au fost poate prea rigide.

De asemenea este o săptămână în care pot apărea inopinat anumite călătorii scurte. Pe plan personal 8 de bâte poate indica evoluții rapide și benefice în cadrul relațiilor, însă totul depinde de nivelul la care se află relația în sine.

Vărsător – 3 de Spade

3 reprezintă evoluția, iar în cazul de față face referire la lecțiile care vizează latura emoțională/sentimentele în cadrul relațiilor. Experiențele/trăirile emoționale, în special cele care au fost provocatoare, v-au adus mai aproape de propria esența. V-au învățat lecția maturizării cu promisiunea de a ști cum să acționați pe viitor în situații de tipul „așa nu”.

Din punct de vedere social/relațional este o săptămână care vă atrage atenția asupra anumitor decizii luate împotriva a ceea vă doriți din inimă sau este esențial pentru voi.

Inima este centrul universului, sursa principală de creativitate, bucurie, armonie și abundență, motiv pentru care este sănătos acum să observați dacă locul de muncă/obiectivele actuale sau relațiile de orice natură vă mai împlinesc sufletește sau din contră vă încarcă negativ. Se spune că “orice doare se vindecă” – metaforic vorbind.

Cam despre asta vorbește și acest card – deschizându-vă inima puteți elibera îndoiala si neliniștea, iar orice experiență înțeleasă cu adevărat nu se va mai repeta.

Pești – Asul de Cupe

Simbolul Asului în general predispune la noi începuturi, idei și posibilități infinite.

Din punct de vedere social/relațional, Asul de Cupe poate reprezenta pentru voi o perioadă benefică de a iniția noi proiecte în special cele care vizeaza latura creativă (domeniul artistic, scris Etc).

De asemenea, este un card care semnifică noi începuturi în ceea ce privește dragostea, bucuria și afecțiunea oferită sau primită. Pentru aceia dintre voi care sunteți singuri poate semnifica fie întâlnirea unei persoane speciale sau să conștientizați că motivul pentru care poate ați stat departe de o relație poate fi deconectarea de la propria sursă de iubire.

Acest card vine acum să sublinieze că refacerea echilibrului dintre minte-corp-spirit este esențială.

Pentru cei aflați într-o relație construită sănătos și bazată pe iubire necondiționată poate semnifica trecerea la următoarea etapă (inclusiv de mărire a familiei) încununată de pace și armonie.