Home » Life & Style » Program Kaufland de Crăciun 2020. Până la ce oră sunt deschise magazinele

Program Kaufland de Crăciun 2020. Până la ce oră sunt deschise magazinele

Manolică Anca / 23.12.2020, 14:48
Program Kaufland de Crăciun 2020. Până la ce oră sunt deschise magazinele

Program Kaufland de Crăciun 2020. În contextul perioadei sărbătorilor de iarnă, dar şi al vremurilor grele prin care trecem de aproape un an de zile din cauza pandemiei de coronavirus, magazinele Kaufland din toată ţară urmează să funcţioneze după un program special de Crăciun și Revelion.

Program Kaufland de Crăciun 2020

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, toți românii iau la picior supermarketurile și umplu coșurile cu bunătăți pentru Crăciun. Deși cu toții ne dorim să avem mese îmbelșugate, pline de bunătăți și produse tradiționale, trebuie să fim conștienți că acest an este mai special și trebuie să fim mult mai atenți la respectarea regulilor de igienă și distanțare socială. De aceea, nu doar programul Kaufland de sărbători 2020 sau a tuturor celorlalte magazine este diferit, ci și regulile de intrare acestea. Autoritățile nu recomandă folosirea coșurilor de mână, ci doar a cărucioarelor mari.

Pentru a venit în sprijinul românilor care își vor face cumpărăturile de Crăciun la Kaufland, conducerea lanţului de magazine a anunțat un program special de sărbători 2020. Așadar, în funcție de localitatea în care se află magazinul, orarul diferă, dar orele sunt accesibile pentru majoritatea clienților.

Program Kaufland de Crăciun 2020

Cum programul de lucru de sărbători se schimbă pentru toate companiile, și magazinele Kaufland vor funcționa după un program special de Crăciun și Revelion 2020. Așadar, iată care sunt orele între care poți merge să faci cumpărături.

  • Miercuri, 23.12.2020, ora deschiderii va fi, în funcție de magazin, între orele 06:00 – 06:30, iar magazinul se va închide la 21:00. În Sibiu, magazinul din Mall Promenada se va deschide la 8:00, iar închiderea se anunță a fi la orele 20:00. Kaufland din Dorohoi, va deschide la 8:00 și se va închide la 17:00.
  • Joi, 24.12.2020, magazinele se vor deschide la 6:00 – 6:30 și se vor închide la 17:00 – 18:00. Cel din Sibiu, din Promenada Mall își va începe programul la 8:00 și va închide la 18:00, în timp ce Kaufland Dorohoi, va deschide ușile la 9:00 și le va închide la ora 13:00.
  • Vineri, 25.12.2020, în prima zi de Crăciun, vor fi închise magazinele din toată țara.
  • Sâmbătă, 26.12.2020, dar și în data de 02.01.2021, magazinele Kaufland vor funcționa după un program scurt. Astfel, la ora 09:00 magazinele se vor deschide, iar în intervalul 16:00 – 17:00 acestea se vor închide. Magazinul Kaufland din Promenada Sibiu, va avea program prelungit, începând la 12:00, ora închiderii fiind la 20:00. Magazinele Kaufland din Fălticeni, Târgu Secuiesc și Focșani, vor fi închise pe 02.01.2021.

Totuşi, în funcţie de posibilele noi restricţii sau în funcţie de locaţia magazinului, programul Kaufland de sărbători 2020 poate diferi în funcţie de oraş. Pentru informații precise și cât mai detaliate referitoare la program și oferte, orice client poate accesa site-ul oficial și să selecteze magazinul Kaufland în care dorește să facă cumpărături.

În scopul de a nu prinde clienții nepregătiți pentru sărbători, cei de la Kaufland au făcut public un program de Crăciun dar și de Anul Nou
În scopul de a nu prinde clienții nepregătiți pentru sărbători, cei de la Kaufland au făcut public un program de Crăciun dar și de Anul Nou

Serviciile disponibile de sărbători

Pentru serviciile de livrare rapidă la domiciliu, românii pot apela la Glovo, Food Panda sau Tazz, companii în colaborare cu Kaufland prin intermediul cărora pot da comandă de produsele necesare.

Serviciul Glovo este disponibil pentru glovoapp.com/ro iar acesta livrează în orașele: Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Giurgiu, Craiova, Sibiu, Arad, Braşov, Ploieşti, Piteşti, Oradea, Brăila, Galaţi, Buzău, Slatina, Alba Iulia, Târgu Mureş, Bacău, Deva, Piatra Neamţ, Focşani, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Suceava, Roman, Târgovişte, Botoşani, Bistriţa, Târgu-Jiu, Zalău şi Drobeta-Turnu Severin.

Alături de Glovo, Food Panda este disponibil în mediul virtual pe foodpanda.ro, iar clienții pot comanda produse din cadrul magazinelor Kafuland în orașele: Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Zalău, Tulcea, Timişoara, Târgu-Mureş, Târgu Jiu, Târgovişte, Suceava, Slatina, Sibiu, Satu Mare, Roman, Râmnicu Vâlcea, Oradea, Iaşi, Giurgiu, Galaţi, Focşani, Drobeta Turnu Severin, Deva, Craiova, Constanţa, Cluj, Buzău, Brăila, Braşov, Botoşani, Bistriţa, Baia Mare, Bacău, Arad şi Alba Iulia.

Ca o altă alternativă, cu o acoperire mai mică decât serviciile anterior menționate, este Tazz, care livrează în orașele: Bucureşti, Timişoara, Târgu-Mureş, Sibiu, Oradea, Iaşi, Deva, Constanţa, Cluj, Braşov, Brăila şi Arad. Aceste aplicații pot fi descărcate în mod gratuit din AppStore sau Google Play, în funcție de telefonul pe care îl utilizați, potrivit adevărul.ro