Home » Life & Style » Știri mondene » Legătura paranormală dintre Anca Pandrea și Iurie Darie. Ce se întâmplă la un deceniu de la moartea marelui actor

Legătura paranormală dintre Anca Pandrea și Iurie Darie. Ce se întâmplă la un deceniu de la moartea marelui actor

Manolică Anca / 19.05.2022, 12:58
Legătura paranormală dintre Anca Pandrea și Iurie Darie. Ce se întâmplă la un deceniu de la moartea marelui actor

De-a lungul vieții, Anca Pandrea a avut de înfruntat multe greutăți și a trecut prin momente extrem de dificile. Unul dintre ele a fost pierderea bărbatului vieții ei. Se fac aproape zece ani de când Iurie Darie a trecut la cele sfinte, dar văduva regretatului mare artist al filmului românesc încă nu poate trece peste imensa pierdere. Recent, ea a făcut dezvăluiri emoționante, în exclusivitate pentru EGO.ro, despre povestea lor de iubire.

Anca Pandrea l-a iubit enorm pe Iurie Darie

Anca Pandrea și Iurie Darie au format, timp de 26 de ani, un cuplu foarte frumos. Din păcate, 9 noiembrie 2012, moartea lui Iurie Darie venea ca un șoc. Lumea actriței avea să se destrame, atunci când bărbatul vieții ei se stingea din viață, la vârsta de 83 de ani.

Durerea și suferința Ancăi Pandrea nu a încetat nicio clipă în toți cei aproape zece ani de când el a părăsit-o, ea gândindu-se în fiecare moment la cel care i-a fost partener atâta vreme. Femeia nu consideră că Iura al ei s-a stins din viață, ci doar că a părăsit această lume, „ca să doarmă un pic mai mult”.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru EGO.ro, Anca Pandrea a făcut mărturisiri emoționante despre tulburătoarea lor poveste de iubire, care dăinuie și dincolo de moarte. Ea spune că nici moartea nu a reușit să îi despartă și continuă să vorbească despre bărbatul vieții ei la timpul prezent. Spune că sunt un cuplu în continuare.

„Suntem un cuplu în continuare. E treaba lor dacă nu cred. Cel care comentează un cuplu, așa cum suntem eu și Iura, înseamnă că n-a iubit niciodată și nu știe ce înseamnă să iubești, nu poți să explici.

Mi-a spus așa un domn care mi-a făcut horoscopul: „Doamna Pandrea, părticele din sufletul lui Iurie sunt la dumneavoastră, iar părticele din sufletul dumneavoastră sunt la el, de aceea nici moartea nu vă poate despărți””, a mărturisit actrița.

Iurie Darie și Anca Pandrea
Iurie Darie și Anca Pandrea

Legătura paranormală dintre cei doi: „El îmi răspunde mental, așa îl percep”

Anca Pandrea a vorbit și despre o legătură care există între ei, dincolo de moarte. Aceasta spune că primește adesea semne de la bărbatul trecut în neființă acum aproape un deceniu.

„El îmi răspunde mental, așa îl percep. Câteodată, scriu ceva sau mă uit la televizor, și, deodată, întorc brusc capul, am impresia că el e aici, în casă. Trece pe lângă mine ca o adiere de vânt. Mă bucur că mi se întâmplă aceste lucruri, nu mă sperie”, a mai spus aceasta.

Actrița a vorbit și despre locuința în care cei doi și-au consumat iubirea. Aceasta a rămas la fel, Anca spunând că nici măcar un obiect nu a fost mutat din locul lui sau înlocuit. Nici măcar mobilierul și patul din dormitor, în care regretatul artist s-a stins din viață. „Am păstrat totul la fel. Adorm cu perna lui în brațe, să-i simt parfumul. Am și un tablou foarte mare, pe perete, portretul lui”, a dezvăluit Anca Pandrea.

Pentru a afla și mai multe despre legătura specială dintre cei doi, urmărește integral interviul exclusiv dat pentru EGO.ro.