Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 20 septembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 20 septembrie

Manolică Anca / 20.09.2021, 14:31
Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 20 septembrie

Unul dintre cele mai așteptate și iubite show-uri de la Antena 1, Asia Express, sezonul 4, a avut premiera sâmbătă, 18 septembrie. Așa cum era de așteptat, cele nouă echipe de concurenți au dat deja piept cu primele probe care le-au pus la grea încercare și cu reticența locuitorilor în a-i lua cu mașina sau a-i găzdui peste noapte. Emisiunea continuă cu o nouă ediție în această seară. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 20 septembrie, pe Antena 1.

Debut în forță la Asia Express pe Antena 1

Unul dintre cele mai așteptate reality show-uri din România a debutat sâmbătă seara pe micile ecrane. Asia Express sezonul 4 a început în forță cu mult surprize și nervi întinși la maxim. Din cauza trăirilor intense, unii concurenți abia și-au putut stăpâni lacrimile, spunând chiar că vor să renunțe.

Așa cum ne-am obișnuit, concurenții au fost puși, și de această data, la grele încercări, având parte de o primă cursă memorabilă. Însă, de deprte, cel mai greu moment al zilei este cel în care sunt nevoiță să își caute cazare peste noapte. Lucru deloc ușor, având în vedere faptul că la momentul filmărilor Turcia era în lockdown, iar localnicii se temeau să îi primească în casele lor.

Adriana Trandafir
Adriana Trandafir

Asia Express continuă luni, 20 septembrie

Diseară, de la 20:30, concurenții vor avea parte de o ultimă probă foarte dificilă, în lupta pentru obținerea imunității primei etape din Turcia. Traseul va fi presărat cu multe misiuni care vor părea greu de dus la bun sfârșit și care își vor spune cuvântul asupra stării de spirit a vedetelor: „Am clacat! Asta s-a întâmplat. Starea mea în momentele acelea era de chemat salvarea”, va spune Zarug.

Tot în ediția de luni, 20 septembrie, va fi și prima provocare culinară de pe Drumul Împăraţilor, o misiune care nu va fi deloc pe gustul lor. Considerați o delicatesă locală, aricii de mare nu le-au picat prea bine concurenților: „Mi-a ajuns ariciul în stomac și mi-a ieșit înapoi!”, va spune Cuza. Mai mult, și autostopul va fi un inamic important al tuturor, căci vedetele vor fi nevoite să parcurgă cel mai lung traseu de până acum, cu schimbări drastice de peisaje, din vârf de munte, până la malul mării.

Cuza de la „Noaptea Târziu”
Cuza de la „Noaptea Târziu”

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1

Cum vor face față vedetele în cea de-a treia zi de pe Drumul Împăraților, dar și care echipă va obține prima imunitate pusă în joc, vom vedea diseară, de la 20:30, în cea de-a treia ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Emisiunea se vede pe Antena 1 sau live stream online pe site-ul https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cele nouă cupluri care au pornit pe Drumul Împăraților în Asia Express, sezonul 4, sunt: Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Connect-R și Shift, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.