Home » Life & Style » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 27 septembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 27 septembrie

Cojocaru Cristian / 27.09.2021, 14:08

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii de la Antena 1, Asia Expresss a început în această toamnă. O nouă ediție va avea loc astăzi, 27 septembrie, în care concurenții vor duce o luptă strânsă. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express din data de 27 septembrie 2021.

Concurenții vor duce o luptă strânsă pentru imunitate

În cadrul uneia dintr cele mai vizionate emisiuni din România, fanii vor putea vedea cum se descurcă cele nouă echipe pe teritoriul Turciei și nu numai. Drumul Împăraților continuă pentru Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

În cadrul emisiunii din data de 27 septembrie 2021, care va putea fi vizionată la Antena 1, cele nouă perechi de vedete își continuă cursa în cadrul celui mai dur reality-show. Astfel, va fi dată prima lupăt pentru imunitate, însă nu înainte de a parcurge mai mult misiuni impuse de către Irina Fodor.

Ceea ce vor afla concurenții pe parcursul probelor este că actuala pandemie le va da mari bătăi de cap, lansând provocări suplimentare pentru aceștia. Astfel, din cauza restricțiilor impuse pe perioada weekend-ului în Turcia, autostopul și implicit transportul către destinații va fi unul foarte dificil.

Din cursă nu vor lipsi atât extazul cât nici agonia, iar din dorința de a obține câteva zile de relaxare în confortul unui hotel, toate cele nouă echipe participante vor lupta strâns pentru a-și depăși adversarii. În cadrul ediției din această seară, o penultimă misiune va aduna toate cele nouă echipe participante în cadrul fabricii de ceramică de Kuthaya.

asia express live stream
Irina Fodor ii va supune pe concurenti la noi probe pline de adrenalina

Emisiunea Asia Express poate fi urmărită online Live Stream

În acel loc vor avea parte de un test al rapidității, unul dintre participanți menționând la un moment dat: ”Părea că suntem într-un labirint. Era haos, foarte cald, iar toți colegii erau agitați. Erau diferențe minore între vase, puteai să te încurci foarte ușor”. Astfel, pentru a putea vedea despre ce e vorba, tot ceea ce va trebui să faci este să urmărești ediția din data de 27 septembrie, pe Antena 1.

În ediția anterioară, concurenții au experimentat cultura turcească, astfel că proba i-a adus la băile turcești, sau cum sunt cunoscute în lumea orientală, ”hammam”. Chiar dacă băile au fost create pentru relaxare, concurenții au avut parte doar de stres, iar acest lucru pentru că o cursă contracronometru îi determina să găsească un indiciun ascuns într-un săpun.

”Connect-R nu se simțea prea bine acolo unde eram, a început să îl ia cu amețeală, mi-a spus că se simte rău din cauza căldurii”, a mărturisit Shift, în cadrul concursului.

Vei putea, de asemenea, să urmărești cum va decurge ziua și care va fi echipa care va obține imunitatea etapei, la ora 20:30, în cea mai nouă ediție Asia Express. În cazul în care dorești să vezi cum va fi în continuare Drumul Împăraților pentru concurenții Asia Express, poți accesa onli site-ul antenaplay.ro pentru a vedea emisiunea live stream.