Home » Știri » Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt vedetele din România care candidează. Mari surprize pe liste

Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt vedetele din România care candidează. Mari surprize pe liste

Manolică Anca / 27.11.2020, 12:54

Alegeri parlamentare 2020. Au mai rămas doar câteva zile până când românii se vor afla, din nou, în fața unor alegeri importante pentru viitorul țării. Se pare că politica a început să le facă cu ochiul tot mai multor vedete, din moment ce acestea sunt pregătite să schimbe macazul în viața profesională. Iată ce din România au acceptat propunerile diferitelor partide pentru a intra în cursa pentru alegeri.

Alegeri parlamentare 2020. De pe scena muzicală pe scena politică

Se pare că vedetele au luat cu asalt sfera politică. Actori sau cântăreți care până acum s-au dedicat publicului zeci de ani, sunt hotărâți să își extindă aria de activitate. Li se pare un domeniu foarte interesant și, de ce nu, și sigur din punct de vedere financiar. Iată ce vedete s-au înscris pe listă la aceste alegeri parlamentare din decembrie 2020.

Lista de deschide cu Marcel Pavel. Acesta a spus că a acceptat propunerea din partea Partidului Ecologist Român (PER) pentru a candida la aceste alegeri parlamentare din 6 decembrie 2020, însă nu este înscris în niciun partid. El va figura pe poziția a doua pe listele candidaților propuși de partid pentru Camera Deputaților Mureș.

Acesta a spus, cu sinceritate, că nu are experiență în politică, iar în cazul în care nu va reuși să contribuie cu ceva pozitiv pentru viitorul României, se va retrage imediat.

„Am fost propus pe lista candidaților din partea Partidului Ecologist, dar eu nu sunt înscris în niciun partid, sunt independent. Și dacă pot susține și milita pentru o României mai curată, de ce nu? Dacă pot să contribui cu ceva pozitiv la acest aspect, o voi face. Dacă nu, mă voi retrage instant, fără probleme.” a declarat acesta.

Mai mult, acesta a ținut să amintească și de situația în care se află toți artiștii din cauza pandemiei. Consideră că sunt marginalizați, având și ei, ca toți oamenii, familii și copii de crescut.

„Aș ruga pe cei care conduc această țară să nu uite nici de segmentul acesta, de artiști, în ceea ce privește existența noastră. Voi pune această problemă în discuție. Dacă noi ne vom da mâinile, ne vom uni sufletele – aici mă refer la artiști – vom reuși. Am fost lăsați la marginea societății. Acesta este un semnal de alarmă! Avem și noi familii.

Eu nu am experiență în politică, dar, ca oricare altă încercare, o să devină o experiență. Sper să reușesc. Dacă nu, este dreptul meu. Mi s-a propus să candidez. Sper să se termine cu bine”, a mai adăugat artistul.

Lista de artiști care se înscriu la aceste alegeri parlamentare din 2020 continuă cu Sanda Ladoși. Aceasta candidează pentru un fotoliu de deputat în cadrul aceluiași partid, tot pentru Mureș. Cântăreața se laudă cu anii săi de experiență în domeniul managementului, fiind în conducerea Circului Globus din București.

Sanda Ladoși se regăsește pe listele Partidului Ecologist la alegerile parlamentare din 6 decembrie
Sanda Ladoși se regăsește pe listele Partidului Ecologist la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Actrița Magda Catone este propunerea PNL pentru funcția de viceprimar la Sectorul 2

Magda Catone a dechis și ea să își încerce norocul și în alte domenii. Astfel, aceasta candidează pentru un post de consilier la Primăria Sectorului 2 din București, iar acum este propunerea PNL pentru una dintre funcțiile de viceprimar al sectorului.

Designerul Nausica Mircea dorește și ea să devină deputat. La aceste alegeri parlamentare din 2020 se află chiar pe primul loc pe lista de candidați pentru Camera Deputaților. Cu o carieră de peste 20 de ani în modă, aceasta se înscrie în partidul Pro România din Vrancea.

Cândva cel mai bun luptător român în sporturile de contact, Daniel Ghiță pare că o ia pe urmele marelui boxer Vitali Kliciko, politician și primar al orașului Kiev. La aceste alegeri parlamentare din 6 decembrie 2020, el a fost pus de PSD ILfov pe lista pentru parlament. Luptătorul se remarcă prin postările de pe Facebook în care promovează teorii ale conspirației despre pandemia de Covid-19 și militează împotriva purtării măștii. Asta a dus și la un conflict cu unii colegi de partid, medicii Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel.

Alegeri parlamentare 2020. Ciprian Rogojan bate muzica în tobele partidului PMP

Ciprian Rogojan pare că duce dorul zilelor petrecute în Senatul României, pentru că vrea din nou un loc. După ce fostul percuționist din SISTEM, actualmente 2 Gents (alături de Doru Todoruț) a bătut toba în mai toate partidele principale, acum a venit rândul PMP-ului.

„În mandatul meu anterior, am inițiat proiectul de lege privind castrarea chimică a pedofililor și violatorilor recidiviști. Pentru a stopa activități reprobabile precum violul sau pedofilia, acest proiect dă posibilitatea legală unui condamnat pentru una din cele două infracțiuni, să aleagă un tratament hormonal reversibil – numit castrare chimică – în schimbul reducerii perioadei de detenție. Acest proiect de lege a fost votat de senatori, însă mai trebuie să treacă și de Camera Deputaților”, își laudă acesta activitatea.