Home » Știri » Alin Oprea și Tavi Colen, decizie neașteptată la 14 ani de la destrămarea trupei Talisman

Alin Oprea și Tavi Colen, decizie neașteptată la 14 ani de la destrămarea trupei Talisman

Manolică Anca / 23.10.2020, 11:50
Alin Oprea și Tavi Colen, decizie neașteptată la 14 ani de la destrămarea trupei Talisman

Alin Oprea și Tavi Colen, decizie neașteptată la 14 ani de la destrămarea trupei Talisman. S-ar părea că cei doi sunt la doar un pas de a produce împăcarea anului în showbiz. Ce planuri ar avea, în gând, cântăreții.

Alin Oprea și Tavi Colen, decizie neașteptată

Surse apropiate ale celor doi susțin că trupa Talisman este mai aproape ca niciodată de la a îngropa securea războiului. Mai mult, cei doi nu ar exclude posibilitatea reînființării trupei care a fost atât de iubită de fani.

În tot acest timp, cei doi cântăreți s-au tot evitat și nu și-au vorbit deloc. Recent, Alin Oprea a fost în centrul unui imens scandal cu soția lui. După ce a anunțat că dorește să divorțeze, acesta a vorbit despre noua femeie din viața lui, alături de care trăiește deja o poveste de dragoste.

Mai mult, acesta a mărturisit că regretă foarte mult că nu a ascultat de Tavi, care a încercat de nenumărate ori să îi deschidă ochii.

“Alin a suferit în toți acești ani după Tavi, ei erau de nedespărțit. L-a măcinat, pentru că în adâncul sufletului său a știut care sunt adevăratele motivele care au dus la ruptură. Alin a încercat prin mai multe mijloace să îi transmită lui Tavi că îi pare rău pentru tot și că i-ar face plăcere să aibă o discuție și să își rezolve problemele. Tavi nu este ușor de înduplecat, însă are un suflet mare și sunt sigur că are puterea să ierte. Nu este exclus ca în curând să vedem trupa Talisman reunită”, dezvăluie un apropiat al celor doi artiști, conform playtech.ro.

Alin Oprea si Tavi Colen, decizie neasteptata
Alin Oprea si Tavi Colen, o posibila impacare

Motivul destrămării trupei Talisman

Sfârșitul anului 2006 a fost unul nefericit pentru soarta trupei. După întregi ani de succes, cei doi componenți alegeau să se despartă, refuzând să vorbească despre adevăratele motive ale rupturii.
Anii au trecut, iar Tavi Colen a început să scoată la lumină lucrurile care l-au deranjat:

“I-am spus că nu vreau să mai bea, nu vreau ca nevastă-sa să mai vină la concerte în culise și i-am mai cerut numele de Talisman înapoi, pe care el l-a înregistrat la OSIM pe ascuns. Mă deranjează că el a păstrat numele Talisman, pentru că a fost dat de mine.

El nu a înţeles că pentru mine a fost ca un frate, dar unui frate nu îi faci aşa ceva, nu-i bagi cuţitul pe la spate”.

În tot acest timp, niciunul nu a mai reușit să ajungă, în cariera solo, la succesul pe care l-au avut cu trupa. În plus, au încercat tot timpul să se evite.

Trupa Talisman. Un succes răsunător

Formația a luat naștere în anul 1996, la inițiativa lui Tavi și Alin. Cei doi s-au cunoscut în „Complexul Studențesc Regie”, atunci când încântau fetele cu chitara. pe când le cântau fetelor cu chitara. Prima audiție a fost si primul succes pentru trupă. Pe 16 decembrie 1996, la festivalul „Om bun”, au câștigat marele premiu, cu piesa lor de rezistență, „Atât de singur”.

Un an mai târziu, trupa primește titlul de Formația anului la „Superlativele VIP”, primește „Discul de Platină” pentru vânzarea EP-ului „Atât de singur” în peste 500.000 de exemplare, lansează albumul numit „Talisman” și susțin peste 280 de concerte în toată țara.

Au urmat, apoi, nenumărate piese hit și albume care au avut un succes răsunător. Însă, sfârșitul anului 2006 a adus cu el și ruptura dintre cei doi.