Home » Știri » Horoscop, 06 – 12 aprilie 2017: Perioadă plină de activităţi constructive atât pe termen scurt cât şi lung

Horoscop, 06 – 12 aprilie 2017: Perioadă plină de activităţi constructive atât pe termen scurt cât şi lung

Redactia Știri / 06.04.2017, 02:05
Horoscop, 06 – 12 aprilie 2017: Perioadă plină de activităţi constructive atât pe termen scurt cât şi lung

Horoscop, 06 – 12 aprilie: CAPRICORN

Bani şi carieră
Fiţi prudenţi cu privire la repetarea unor tranzacţii financiare care s-au dovedit eficiente în trecut, condiţiile s-au schimbat, iar rezultatul ar putea fi cu totul diferit! Pentru a rămâne departe de probleme şi de eventuale amăgiri, nu fiţi superficiali sau creduli, mai ales dacă trebuie să încheiaţi acorduri sau contracte.

Dragoste şi armonie
Frânaţi-vă entuziasmul excesiv pe care îl aveţi în relaţiile sociale, planetele au tendinţa de a crea situaţii confuze şi riscante.

Sănătate şi bunăstare
Frecventând sala de sport vă veţi simţi în formă şi vă veţi putea modela corpul contrastând tendinţa de a îngrăşare. Alegeţi o dietă corespunzătoare şi nu vă feriţi de carbohidraţi.

Horoscop, 06 – 12 aprilie: VĂRSĂTOR

Bani şi carieră.
Veţi găsi persoana potrivită cu care să dezvoltaţi o idee, persoană care va aduce o notă de nebunie. În unele privinţe este o alegere pe care speraţi să nu trebuie să o faceţi, dar până la urmă alegerea vă aparţine. Fiţi precauţi în următoarele săptămâni.

Dragoste şi armonie
Stelele vă conferă un erotism rafinat şi sunteţi copleşit de gânduri „păcătoase” care vă vor revigora relaţia.

Sănătate şi bunăstare
Nu vă complicaţi viaţă, evitaţi chestiunile controversate şi veţi putea în sfârşit să vă găsiţi liniştea. După o perioada mai puţin norocoasă o planetă vă va surâde şi totul vă deveni mai … interesant!

Horoscop, 06 – 12 aprilie: PEŞTI

Bani şi carieră
Gestionarea sarcinilor de zi cu zi este obositoare dar aveţi norocul de a avea mai multe săptămâni de gândire înainte de a lua anumite decizii importante. Planurile ambiţioase se clarifica treptat, reflectaţi cu atenţie.

Dragoste şi armonie
Pentru cei singuri este posibil ca o prietenie să se tranforme într-un flirt şi aceste întâlniri să vă ajute să vă depăşiţi timiditatea.

Sănătate şi bunăstare
Puteţi conta pe sprijinul unor astre care vă sunt favorabile iar prietenia este în prim-plan. Îndată ce puteţi, organizaţi o excursie cu prietenii, va fi o experienţă care vă va rămâne întipărită în minte şi în inima.

BERBEC – Horoscop, 06 – 12 aprilie

Bani şi carieră
Astrele vă susţin şi cu determinare, raţionalitate şi cu o bună organizare puteţi câştiga mai multă autonomie, puteţi începe o activitate nouă sau sau obţine o bursă de studii. Încercaţi să preveniţi situaţiile neprevăzute pentru că urmează o perioada dificilă care vă poate descuraja.

Dragoste şi armonie
Mişcările astrale ale semnului zodiacal vă dăruiesc fiori şi emoţii puternice.

Sănătate şi bunăstare
Din punct de vedere al sănătăţii sunteţi mai vulnerabil decât de obicei, un tratament preventiv de întărire a sistemului imunitar v-ar putea fi benefic. Este recomandat consumul de germeni de grâu şi spirulina!

TAUR – Horoscop, 06 – 12 aprilie

Bani şi carieră
În aparenţă nu se întâmplă mai nimic, este o perioada liniştită cu excepţia unor bătăi de cap pe plan profesional. Evitaţi dezorganizare şi zvonurile care pot complică totul…menţineţi-va traseul şi concentraţi-vă mai mult pe muncă pentru a obţine rezultate optime.

Dragoste şi armonie
În momentele de pesimism nu vă ascultaţi raţiunea şi refugiaţi-vă în ceea ce vă conferă linişte: viaţa de famile.

Sănătate şi bunăstare
Este momentul potrivit pentru a vă apuca de sport. Întăriţi-vă sistemul imunitar cu vitamina C şi cu ginseng.

Horoscop, 06 – 12 aprilie: GEMENI

Bani şi carieră
Perioadă plină de activităţi constructive atât pe termen scurt cât şi lung, totul pare sub control, dar uneori aparenţele înşelă. Situaţii neaşteptate şi oportunităţi la orizont, evitaţi investiţiile riscante. Din punct de vedere financiar situaţia este echilibrată cu excepţia unor „găuri “ pe care ar fi fost mai prudent să le evitaţi!

Dragoste şi armonie
Călătorii şi week-end-uri care vă scot din banalitatea rutinei în care eraţi blocat şi vă permit să trăiţi o aventură amoroasă cu final plăcut şi neaşteptat.

Sănătate şi bunăstare
Când sunteţi relaxat şi optimist aveţi mereu o mare dorinţa: să vă bucuraţi de viaţă. Ridicaţi ştacheta şi îndrăzniţi…!

Horoscop, 06 – 12 aprilie: RAC

Bani şi carieră
Anumite complicaţii vă determină să vă adaptaţi planurile la realitate, doar aşa puteţi reuşi să vă atingeţi obiectivele. Determinarea dumneavoastră vă va face să reporniti într-un mare fel.

Dragoste şi armonie
Aveţi dreptul la fericire, o spun planetele care de asemenea vă sfătuiesc să nu vă încăpăţânaţi asupra unor persoane care nu sunt potrivite. Până la urmă vă va convinge persoana mai puţin diplomatică.

Sănătate şi bunăstare
Aveţi anumite bătăi de cap, dar, din fericire aveţi multe lucruri de făcut acasă şi la locul de muncă care vă distrag atenţia de la gânduri şi nu vă lasă să vă plictisiţi.

Horoscop, 06 – 12 aprilie: LEU

Bani şi carieră
Chiar dacă uneori influenţa dumneavoastră nu este evidenta, toţi o resimt şi ţin cont de părerile dumneavoastră. Un proiect la care lucraţi de multă vreme trezeşte interesul multora şi va marca nişte schimbări profesionale.

Dragoste şi armonie
Situaţiile tenisonate sunt inutile, încercaţi să vă înţelegeţi mai bine.

Sănătate şi bunăstare
Dacă veţi reuşi să depăşiţi un obstacol neprevăzut care poate apărea în curând vă veţi simţi mult mai puternic, lucid şi capabil decât de obicei.

Horoscop, 06 aprilie – 12 aprilie: FECIOARA

Bani şi carieră
Un recent tranzit planetar lung şi pozitiv din semnul dumnevoastră vă face sigur şi încrezător în realizarea unor proiecte îndrăzneţe. Aveţi venituri stabile şi mulţi vă invidiază iar unele cunoştinţe apropiate au aşteptări nefondate de la dumneavoasta. Mai bine fiţi austeri decât să regretaţi amarnic mai târziu.

Dragoste şi armonie
Fiecare rămâne cu propria idee, dar ce este rău în asta? Amintirile momentelor fericite alimentează iubirea de astăzi.

Sănătate şi bunăstare
Nu fiţi prea rigizi chiar dacă nu vă plac situaţiile neprevăzute.

Horoscop, 06 – 12 aprilie: BALANŢă

Bani şi carieră
Va diferenţiaţi la locul de muncă prin sârguinţă înnăscută, comunicaţi cu plăcere iar aportul dumneavoastră este determinant şi concludent în obţinerea unor rezultate bune, dar nu vă place să îi ajutaţi să treacă de dificultăţi pe colegii care se pot descurcă şi singuri.

Dragoste şi armonie
Neînţelegeri cauzate de o cuadratura astrală nepotrivită tind să se rezolve, dar, trebuie să vă lăsaţi dus de val alături de o persoană care mai demult v-a vrăjit.

Sănătate şi bunăstare
Nu vă bazaţi pe lucrurile realizate deoarece mai sunt multe de făcut, nu evitaţi anumite schimbări care se pot dovedi pozitive. Alegeţi o alimentaţie echilibraţia, bogată în carbohidraţi.

Horoscop, 06 – 12 aprilie: SCORPION

Bani şi carieră
Doar cu doza corectă de concentrare şi determinare veţi reuşi să vă atingeţi obiectivele aşa cum vă doriţi. În orice caz trebuie să fiţi mai puţin impulsiv şi mai responsabil.

Dragoste şi armonie
În această perioada pot apărea situaţii neprevăzute, certuri sau lovituri sub centură dar veţi şti să luaţi atitudinea potrivită.

Sănătate şi bunăstare
Afecţiuni minore pe care le veţi depăşi cu uşurinţă ignorându-le. După această perioada nu chiar strălucită apăsaţi pe acceleratorul vieţii dar nu exageraţi cu muncă.

Horoscop, 06 – 12 aprilie: SĂGETĂTOR

Bani şi carieră
La locul de muncă, cele mai multe dintre iniţiativele dmneavoastra sunt aprobate, chiar şi de cei care vi s-au opus în trecut. Feriţi-vă să investiţi bani în operaţiuni riscante, există riscul unor înşelătorii sau erori de evaluare. În curând vă veţi clarifica ideile deoarece veţi primi nişte rectificări ale unor informaţii greşite.

Dragoste şi armonie
Îndrăzniţi…probabil veţi primi răspunsuri încurajatoare şi nu vă blocaţi în faţa unei decizii importante, aţi putea pierde o ocazie deosebită.

Sănătate şi bunăstare
Limitaţi consumul de mâncare picantă, ceai şi cafea, dar răsfăţaţi-vă cu excursii scurte şi stimulante, poate un sejur relaxant, cure de detoxifiere sau sport. Aveţi nevoie de linişte pentru a putea lua nişte decizii importante.

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone