Home » Știri » Știri externe » „Imaginile cu OZN-uri sunt reale”. Mărturisirea incredibilă făcută de fostul președinte SUA, Barack Obama

„Imaginile cu OZN-uri sunt reale”. Mărturisirea incredibilă făcută de fostul președinte SUA, Barack Obama

Manolică Anca / 19.05.2021, 17:22
„Imaginile cu OZN-uri sunt reale”. Mărturisirea incredibilă făcută de fostul președinte SUA, Barack Obama

Fostul președinte SUA, Barack Obama, susține că imaginile cu OZN-uri sunt reale: „Sunt unele lucruri pe care nu le pot spune”. În ce context a făcut fostul lider de la Casa Albă această mărturisire incredibilă.

„Imaginile cu OZN-uri sunt reale”. Mărturisirea incredibilă făcută de Obama

Fostul președinte american Barack Obama, în vârstă de 59 de ani, a fost rugat, în timpul emisiunii „The Late Late Show with James Corden”, difuzată marți, 18 mai, de postul CBS, să își exprime opinia cu privire la relatările care au apărut despre obiectele zburătoare neidentificate. „Când vine vorba de extratereștri sunt unele lucruri pe care pur și simplu nu ți le pot spune în direct”, a glumit Obama.

El a mai spus că s-a interesat despre acest subiect în momentul în care devenit președintele SUA, dar că i s-a spus că nu există niciun laborator secret în care sunt efectuate teste asupra extratereștrilor. Bineînțeles că afirmațiile au fost făcute în spirit de glumă.

„Eram ceva de genul, există un laborator pe undeva unde păstrăm specimene extraterestre și o navă spațială? Au cercetat puțin și răspunsul a fost nu”, a mai glumit acesta, conform Insider.

Totul a pornit de la afirmațiile unui pilot al Marinei Statelor Unite, care a declarat zilele acestea tot pentru CBS, că mai mulți piloți care se antrenează în largul coastei SUA zăresc aproape zilnic Fenomene Aeriene Neidentificate (UAP). De asemenea, tot angajații Marinei au fost cei care au fotografiat și filmat alte trei OZN-uri: unul în formă de „ghindă” altul „sferic” și altul care părea să aibă o structură „metalică”.

Barack Obama, glume pe seama OZN-urilor
Barack Obama, glume pe seama OZN-urilor

Imaginile au ajuns în mediul online

Anul trecut, Departamentul Apărării al SUA a dat publicității trei înregistrări video ale Marinei Statelor Unite, clasificate inițial „strict secret”, dar care au ajuns, printr-o scurgere de informații, în mediul online și care prezentau presupuse OZN-uri. Aceste clipuri au fost confirmate ulterior de US Navy ca fiind reale.

Imaginile cu cele trei OZN au fost republicate săptămânile trecute de două site-uri de „mistere și fenomene paranormale”, după ce circulaseră online încă de anul trecut. De altfel, unele înregistrări video cu astfel de incidente au fost declasificate în anul 2019, iar în cadrul Pentagonului s-a creat în luna august a anului trecut o comisie specializată care să investigheze fenomenele OZN și FAN observate de către militarii americane. Raportul comisiei este așteptat să fie emis în luna iunie.

Obama a confirmat însă că există înregistrări și documente privind obiecte neidentificate pe cer

Pe de altă parte, Obama nu s-a ferit să confirme că există înregistrări și documente privind mai multe obiecte neidentificate care au apărut pe cer, de-a lungul timpului.

„Nu știm cu exactitate ce sunt, nu putem explica cum s-au deplasat, traiectoria lor. Ele nu au avut un model ușor explicabil (..) Cred că oamenii încă le iau în serios și încearcă să investigheze și să-și dea seama ce sunt. Dar nu am nimic nimic de raportat pentru voi astăzi”, a mai declarat fostul președinte democrat, Barack Obama.