Home » Știri » Alegeri parlamentare: declarațiile lui Dacian Cioloș după vot

Alegeri parlamentare: declarațiile lui Dacian Cioloș după vot

Redactia Știri / 11.12.2016, 09:42
Alegeri parlamentare: declarațiile lui Dacian Cioloș după vot

Cu ocazia alegerilor parlamentare, premierul Dacian Cioloș a votat în Zalău și a făcut declarații după ce a ieșit de la urne.

Votul pentru alegerile parlamentare a început și deja există informații cu prezența la vot. Și politicienii au trecut pe la urne, iar printre cei care au făcut declarații se numără Primarul Bucureștiului Gabriela Firea, președintele Klaus Iohannis, dar și premierul Dacian Cioloș.

Cioloș a votat, cu ocazia alegerilor parlamentare, în Zalău. El a declarat că rezultatul alegerilor parlamenatare nu contează atât de mult pe cât prezența la vot.

”Am un  mesaj important pe care vreau să-l repet: cel mai important în ziua de azi este să iasă lumea la vot. Este important pentru ca rezultatul să fie cât mai reprezentativ. Alegătorii pot să transmită celor care vor conduce România cele mai importante mesaje pentru următporii 4 ani”, este una dintre declaraţiile făcute de premierul Dacian Cioloş după ce a votat la alegerile parlamentare, potrivit Adevărul.

Cu puțin timp înainte de Alegerile Parlamentare din acest an, premierul Dacian Cioloș a acordat un interviu vlogger-ului Mikey Haș. Pe parcursul a 45 de minute, cei doi au discutat despre diverse subiecte cu privire la țara noastră și la dificultățile prezentate de postul de premier.

Vloggerul îl întreaba l-a un moment dat pe premier dacă îi place meseria sa actuală, iar răspunsul său a fost unul extrem de interesant. ”Asta nu este o meserie. Asta este o responsabilitate pe care ți-o asumi la un anumite moment din viață, după care te duci și vezi alte lucruri. Nu cred că ar trebui să placă cuiva treaba asta, pentru că dacă-ți place, te așezi pe lauri și o gestionezi ca pe o meserie oarecare. Dar nu este o meserie oarecare”, a declarat prim-ministrul D. Cioloș.

Prezența la vot la alegerile parlamentare, până la ora 9.00, era 2,55% la nivel național.