Home » Life & Style » Știri mondene » Ce face și cum arată acum Raluca Blejușcă din trupa Angeles. Viața i s-a schimbat complet

Ce face și cum arată acum Raluca Blejușcă din trupa Angeles. Viața i s-a schimbat complet

Stan Nicu / 25.01.2021, 21:06

S-a aflat ce face și cum arată acum Raluca Blejușcă din trupa Angeles. Viața i s-a schimbat complet vedetei. Ce a ajuns să facă, citește în articolul de mai jos.

Raluca Blejușcă de la Angeles s-a combinat cu Pepe. Ce planuri de viitor au cei doi

Ce face și cum arată acum Raluca Blejușcă din fosta trupa Angeles. Viața i s-a schimbat complet frumoasei vedete după ce a dispărut din lumina reflectoarelor.

Raluca Blejușcă, în vârstă de 34 ani, fostă solistă a trupei Angels, a luat o decizie șoc. Revine în muzică. Astfel, în data de 3 februarie a anului acesta, artista va interpreta un duet alături de Pepe în emisiunea lui, Concert Online, pe YouTube.

Ce planuri de viitor au Raluca și Pepe

Este prima lor colaborare, iar în plan au să interpreteze piese din repertoriul lui Celine Dion, al Paulei Seling și al Laurei Bretan. Raluca este mama a 5 copii, Serafim (12 ani), Casian (10 ani), Emilian (6 ani), Maria (8 ani) și Anastasia (3 ani), alături de soțul ei, Ionuț, care este procuror.

O casă cu mulți copii este o casă plină și de veselie, dar și de mici certuri. De conflicte care izbucnesc așa, deodată, de la orice lucru minor. Eu trebuie în permanență să găsesc soluția potrivită de a ieși din încurcătură. Dar, de multe ori, îi las și pe ei să își rezolve conflictele, pentru că astfel se maturizează. Își înțeleg mai bine limitele și creștem din toate punctele de vedere cu toții împreună. Noi îi creștem pe ei, dar cred că și invers. E o dezvoltare reciprocă”, mărturisea Raluca la sfârșitul anului trecut, potrivit impact.ro.

Raluca Blejușcă ar mai vrea copii

De multe ori îi spun soțului că parcă aș mai vrea un copil. Pe al șaselea. De fiecare dată când ultimul copil a împlinit 2 ani și un pic, am început să îmi doresc din nou un alt copil. Sunt, cred, dependentă de copii. I-am și alăptat până aproape de doi ani pe fiecare și practic am fost mereu într-o legătură și fizică, nu doar emoțională cu ei, ani întregi.

Mi-a intrat în toată ființa mea maternitatea. Deocamdată nu sunt însărcinată pentru că încă ne simțim tare obosiți pentru al șaselea copil (e o muncă fantastică cu toți 5) dar cine știe, nu zicem nu …”, a mai dezvăluit Raluca.

Cu cine cânta Raluca Blejușcă în trupa Angeles

Acum 20 de ani, Raluca Blejuşcă și Monica Ene alcătuiau trupa Angels. De asemenea, Raluca și Monica au rămas în amintirea tuturor cu hit-ul Așa-s băieții. Proiectul muzical a prins viață datorită lui Costi Ioniță, care acum participă la show-ul TV Survivor România.

Compozitorul celor mai ascultate melodii din ultima vreme crede că are șanse să câștige amarele premiu de la Survivor România, după cum a declarat la plecarea în Republica Dominicană. Acesta a dezvăluit care consideră că este marele său avantaj.

Avantajul lui Costi Ioniță

Sunt vegan. Dacă aș prinde un peste, aș face troc, l-aș da la schimb, pe o nucă de cocos”, a spus Costi Ioniță. De-acum faimosul Costi Ioniță a mai spus că stilul de viață vegan a inspirat-o și pe mama sa, aceasta fiind convinsă de convingerile alimentare ale celebrului său fiu.

Mama are 77 de ani, și ea este vegană (…) Și-a prelungit viața renunțând la carne. Mortăciunile aduc în tine moarte. Ea a înțeles acest lucru, mulți oameni nu înțeleg asta. Merg pe alte principii, strict chimice. Omul nu trebuie să se hrănească doar cu mâncare, pentru ale trupului, ci și pentru ale sufletului”, a declarat Costi Ioniță.