Home » Când, unde, cum » Ce ai fost sau ce ai făcut într-o viață anterioară, în funcție de anul nașterii. Numerologia joacă un rol-cheie

Ce ai fost sau ce ai făcut într-o viață anterioară, în funcție de anul nașterii. Numerologia joacă un rol-cheie

Alexandru Cazacu / 25.03.2022, 16:26
Ce ai fost sau ce ai făcut într-o viață anterioară, în funcție de anul nașterii. Numerologia joacă un rol-cheie

Cu siguranță, mulți dintre ne-am gândit măcar o dată la ce am fost într-o altă viață. Se spune că, în funcție de anul nașterii, poți afla ce ai fost sau ce ai făcut într-o viață anterioară. Ei bine, cu ajutorul numerologiei poți afla foarte ușor acest lucru, nu trebuie să faci decât un simplu calcul. Rezultatul îți va oferi o mulțime de informații despre caracteristicile tale din trecut.

Ce ai fost sau ce ai făcut într-o viață anterioară, în funcție de anul nașterii

În rândurile următoare, îți vom spune cum poți afla ce ai fost sau ce ai făcut într-o viață anterioară, potrivit numerologiei. Totodată vei afla și semnificația fiecărui număr în parte, în conformitate cu explicațiile oferite de Daily Numerology.

În numerologie, pentru a-ți afla viața anterioară trebuie să aduni cifrele anului în care te-ai născut. Mai exact, dacă anul nașterii tale este 1998, calculul îl vei face în felul următor: 1+9+9+8 = 27. Rezultatul obținut trebuie să fie cuprins între 1 și 9 sau să fie exact 11 sau 22, nu 10. În concluzie, dacă suma pentru 1998 este 27, atunci va trebui să calculezi din nou 2+7, iar rezultatul va fi 9.

În schimb, dacă anul nașterii este 1990, atunci vei calcula 1+9+9+0 și, evident, rezultatul va fi 19. În acest caz, pentru a-ți afla numărul, trebuie să calculezi din nou 1+9 = 10. După cum am menționat și în rândurile, 10 nu face parte din calcule, astfel că va trebui să mai aduni odată 1+0 = 1. Ei bine, acest număr este cel care îți va dezvălui cine ai fost într-o viață anterioară, potrivit ego.ro.

Este foarte important să menționăm faptul că, numerele 11 și 12 sunt au o vibrație mai intensă. Acestea sunt considerate „numere master” și arată o super-conștiință, mai scrie sursa citată. Acum că știm toate aceste lucruri haideți să vedem ce semnificație are fiecare număr în parte.

Ce ai fost sau ce ai făcut într-o viață anterioară
Ce ai fost sau ce ai făcut într-o viață anterioară

Ce ai fost într-o viață anterioară, conform numerologiei

  • Dacă rezultatul numerelor adunate este 1, atunci înseamnă că ai avut o funcție foarte importantă într-o viață anterioară.
  • Dacă suma numerelor este 2, înseamnă că în altă viață ai fost o persoană calmă și pașnică, care a știut să aprecieze un stil de viață echilibrat.
  • Pe de altă parte, dacă numărul rezultat este 3, înseamnă că într-o viață trecută ți-a plăcut să trăiești viața din plin și să experimentezi totul.
  • În numerologie, numărul 4 spune că în viața ta anterioară ai fost foarte practic și bine organizat. Ba chiar mai mult de atât, se pare că ai dobândit această caracteristică din alte vieți anterioare.
  • Dacă suma rezultată este 5, atunci în altă viață ai fost curios și ai simțit nevoia să experimentezi lucruri noi.
  • În schimb, dacă rezultatul numerelor a fost 6, cel mai probabil, ai fost o persoană sensibilă și ai căutat multă vreme echilibrul emoțional.
  • Cifra 7 în numerologie îți arată că ai fost un om perfecționist și plin de înțelepciune. Tocmai datorită acestor calități ai devenit astăzi specialist în domeniul căruia te-ai dedicat.
  • 8 este numărul care reprezintă capacitatea de realizare și competitivitate. Asta înseamnă, că într-o viață anterioară ai fi putut câștiga unele premii sau un fel de recunoaștere pentru anumite lucruri pe care le-ai făcut.
  • Potrivit numerologiei, cei cărora le-au rezultat numărul 9, în viața anterioară, au fost persoane idealiste, însă au simțit nevoia să fie în centrul atenției. Așa că ar fi putut să își petreacă o mare parte din viață pe scenă.

Semnificația numerelor 11 și 22

În numerologie, numărul 11 are o mare importanță, fiind numărul conducerii. Așadar, într-o viață trecută ai putut fi un om dedicat, cu gândire profundă și un mare vizionar.

Dacă rezultatul tău a fost 22, înseamnă că ai fost o persoană care și-a petrecut toată viața în căutare de siguranță atât pe plan personal, cât și din punct de vedere financiar.