Home » Când, unde, cum » Zodia în care s-au născut marii dictatori ai lumii. Au răspândit în jurul lor groază și teroare

Zodia în care s-au născut marii dictatori ai lumii. Au răspândit în jurul lor groază și teroare

Alexandru Cazacu / 11.05.2022, 10:02
Zodia în care s-au născut marii dictatori ai lumii. Au răspândit în jurul lor groază și teroare

Lumea a cunoscut tragedia în multe forme diferite: de la războaie și genocide la revolte, crime și foamete. Din păcate, de-a lungul istoriei, unele minți criminale au fost atât de corupte încât au comis crime la niveluri pe care cu greu ni le putem imagina. Provocând ravagii asupra umanității, unii dictatori au răspândit în jurul lor groază și teroare. Află în continuare care este zodia în care s-au născut marii dictatori ai lumii.

Semnele zodiacale ale celor mai mari dictatori din istorie

O vorbă spune că „răul vine în toate formele și dimensiunile”, dar se pare că vine și în fiecare semn al horoscopului. Deși au comis fapte îngrozitoare, viața celor mai faimoși dictatori ai lumii a fost învăluită de mister, așa că uneori am vrea să știm mai multe despre aceștia. Haideți să vedem în ce zodii s-au născut unii dintre cei mai cunoscuți dictatori ai lumii.

Kim II – Sung, Pol Pot (Berbec)

Berbecii sunt faimoși pentru că preiau conducerea și conduc cu înverșunare, dar ce se întâmplă când focul lor arde prea puternic și pârjolește tot ceea ce ar trebui să protejeze? Născut în zodia Berbec, Kim II – Sung a fost un dictator al Coreei de Nord (din 1948-1972).

Printre atrocitățile comise de acesta se numără și trimiterea a peste 200.000 de prizonieri în lagărele de concentrare, uciderea copiilor și înfometarea, torturarea și munca până la moarte pentru poporul său.

Pol Pot (prim-ministru al Cambodgiei între 1976-1979) este un alt exemplu de dictator Berbec. Acesta a Cambodgia într-un câmp de crimă, în timp ce a ordonat genocidul oficial împotriva întregii sale țări.

Adolf Hitler și Saddam Hussein (Taur)

Taurul poate intra într-adevăr față cu partea lui de dictatori. La urma urmei, „tatăl tuturor dictatorilor”, Adolf Hitler sa născut în sub acest semn zodiacal. Dictatorul nazist a orchestrat Holocaustul și cel de-al Doilea Război Mondial, care au dus la moartea a zeci de milioane de oameni, iar asta doar pentru a satisface marele ego al lui Hitler.

Tot sub acest semn s-a născut și Saddam Hussein, fost președintele al Irakului. El este dictatorul din Orientul Mijlociu care a folosit naționalismul și religia pentru a-și justifica torturarea și uciderea îngrozitoare a kurzilor, în numele „curățării” nordului Irakului, potrivit astroligion.com.

Iosif Stalin – Săgetător

Personalitatea inteligentă și vicleană ia permis lui Stalin să treacă de la țăran sărac la lider suprem. El a devenit dictatorul URSS care a forțat o industrializare rapidă. A condus cu o mână de fier, provocând foamete, teroare și moarte pentru milioane de ruși. Domnia sa a fost marcată ca fiind unul dintre cele mai brutale regimuri din istorie.

Zodia în care s-au născut marii dictatori ai lumii
Zodia în care s-au născut marii dictatori ai lumii – Iosif Stalin

Benito Mussolini – Leu

Nu ar trebui să subestimați niciodată nivelul până la care este dispus Leul să ajungă pentru a obține ce își dorește. În caz că nu știați, Benito Mussolini s-a născut în zodia Leu. Cunoscut și sub numele de „Il Duce”, El a fost un dictator italian și părintele Partidului Fascist. A promis italienilor gloria supremă, însă le-a adus doar război, mizerie și distrugere. Nu este de mirare că a fost răsturnat de la putere și ucis de propriul său popor.

Nicolae Ceaușescu – Vărsător

Fiind un mare narcisist, fostul dictator român putea vorbi ore în șir și promitea multe. De fapt, Nicolae Ceaușescu a reușit să se autoconvingă că el a adus fericirea poporului său. Sub conducerea sa, în România s-a dezvoltat mult represiunea serviciilor de informații. Schizofrenic, Ceaușescu denatura evaluarea realității, compensând astfel un eșec evident.