Home » Life & Style » 7 curiozități despre Andra. Ce înălțime are, de ce nu cântă manele și care a fost cel mai greu moment din viața ei

7 curiozități despre Andra. Ce înălțime are, de ce nu cântă manele și care a fost cel mai greu moment din viața ei

Violeta Badea / 10.05.2021, 16:25

7 curiozități despre Andra. Andra este, fără dar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața și-a lansat primul single la doar 14 ani și de atunci se menține pe primele locuri în cadrul Romanian Top 100. Andra a vorbit, pentru prima oară, despre începuturile carierei sale, dar și despre cel mai greu moment din viața ei.

7 curiozități despre Andra

Andra nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică pop de la noi din țară. Cu toate că astăzi are milioane de fani, drumul ei spre celebritate nu a fost deloc ușor. Puțină lume știe că Andra a fost descoperită de impresarul maneliștilor, Dan Bursuc, care ar fi vrut să îi construiască o carieră în această industrie. Iată și alte curiozități despre iubita cântăreață.

Andra la inceputul carierei
Andra la inceputul carierei

1. 7 curiozități despre Andra. Ce înălțime are

7 curiozități despre Andra. Andra are o înălțime de 1,64 metri, deși la televizor pare ceva mai înaltă. Artista obișnuiește să poarte foarte des tocuri în concerte sau în aparițiile TV.

2. De ce nu cântă manele

Andra a povestit în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”, că a fost la un pas de a se lansa în lumea manelelor. Cântăreața se bucura de un real succes încă de la vârsta de 11-12 ani, atunci când a fost descoperită de impresarul maneliștilor, Dan Bursuc. Cel care s-a opus acestui gen muzical a fost tatăl cântăreței. Acesta i-a spus că o vede, mai degrabă, următoarea Monica Anghel a României, motiv pentru care a rugat-o să mai aștepte.

3. A urcat prima dată pe scenă la 7 ani

Cântăreața a povestit că a urcat prima dată pe scenă la doar șapte ani. Pe vremea aceea, Andra participa la concursul „Tip Top Minitop” și a interpretat piesa lui Whitney Houston, I Will Always Love You. Deși cântecul e unul destul de greu, ea nu a reușit să câștige concursul.

4. 7 curiozități despre Andra. Preferă mâncarea chinezească

Andra a declarat că iubește mâncarea cu specific oriental, îi place și mâncarea tradițională românească, dar preferata ei este mâncarea chinezească.

Tatal Andrei
Tatal Andrei

5. Tatăl i-a fost manager

Puțină lume știe că Andra a fost susținută în primii pași pe care i-a făcut în muzică de tatăl ei. Bărbatul i-a fost părinte, prieten, susținător și manager. Pe parcursul interviului acordat lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”, artista a povestit cât de mult a sprijinit-o tatăl ei și câte eforturi au făcut ca să devină artistul de azi. De asemenea, Andra are o relație deosebită și cu mama ei.

6. Andra a spus că nu poate să cânte nicio piesă fără ca să nu plângă, dacă o vede pe mama sa

Cântăreața are o relație specială cu mama sa, fiind persoana pe care o consideră icoana familiei. Artista a povestit cum mama sa a simțit toate emoțiile artistei, iar de fiecare dată când era pe scenă nu putea să cânte, deoarece se uita la ea și îi venea să plângă. De-asta, la fiecare concert, o punea în spate de tot. Ca să nu o observe.

7. Care a fost cel mai greu moment din viața ei

Andra a povestit despre un moment foarte dificil din viața ei, atunci când mama ei a primit un diagnostic extrem de grav și a fost nevoită să se opereze de urgență. Atunci i-au fost alături frații ei și doar împreună au reușit să treacă peste acest moment greu.