Home » Life & Style » Cântăreața celebră care colecționează dinți de om. Incredibil ce face cu ei

Cântăreața celebră care colecționează dinți de om. Incredibil ce face cu ei

Cojocaru Cristian / 19.11.2021, 10:38
Cântăreața celebră care colecționează dinți de om. Incredibil ce face cu ei

Vedetele, de multe ori reușesc să ne uimească și nu doar datorită interpretării de pe scenă, ci pe baza pasiunilor lor și a colecțiilor acestora. Află ce cântăreață colecționează… dinți!

Artista internațională care colecționează dinți

Chiar dacă unele vedete colecționează diferite obiecte mai puțin ciudate, cum ar fi cazul lui Johnny Depp și a sa colecție de păpuși Barbie sau Angelina Jolie care are o imprsionantă colecție de pumnale, există și vedete care colecționează lucruri mai ciudat cum ar fi…dinți de om!  Acesta este cazul celebrei cântărețe Kesha.

Artista, în anul 2014, a fost internată într-o clinică de reabilitate pentru a se trata de anorexie și bulimie. Pe parcursul aceluiași an, mama acesteia a afirma, în cadrul unui interviu oferit publicației People, că fiica sa suferă din cauza acestor tulburări încă din adolescență. Pentru a putea trece cu bine peste această perioadă negativă din viața ei, Kesha a început să lucreze în a-și dezvolta mai mult latura sa creativă.

Vedeta a dezvoltat un adevărat complex cu privire la felul în care arată din cauza producătorului ei cât și a managerului, Dr. Luke, respectiv David Sonenberg. Cei doi insistau de multe ori că artista ar trebui să slăbească și să facă tot posibilul să își mențină acea greutate. Kesha este cea care făcea furori cu piesele ei ”Tik Tok” și ”We R Who We R”. Cu toate acestea, cum a ajuns Kesha să colecționeze dinți de om și cum a ajutat-o acest lucru.

Potrivit Healthline, absolut tot ceea ce înseamnă lucru manual sau artă, pentru foarte mulți oameni, în special pentru cei care au dezvoltat anxietate sau tulburări alimentare, aceste lucruri reprezintă o adevărată terapie. Știind că suferă la rândul ei de cele două afecțiuni, artista era mai hotărâtă ca niciodată să se vindece.

colecționează dinți
Kesha a reusit sa isi dezvolte si mai mult latura creativa cu dintii veniti din partea fanilor

Ce făcea cântăreața cu dinții

Astfel, cum arta este mereu surprinzătoare, aceasta a făcut o cerere către fanii ei, desigur, una mai puțin normală. Potrivit Refinery29, Kesha colecționează dinți de om de la fanii ei și face haine din aceștia, încă din anul 2012.

“Le-am cerut fanilor mei să-mi trimită dinţi de-ai lor şi am primit peste 1.000 de dinţi umani. Am făcut din ei un sutien care se poate purta ca un top, cercei, bentiţe, coliere. Şi le-am purtat până n-a mai rămas nimic din ele!”, a povestit Kesha, mândră de realizarea ei.

Atunci când se afla în clinică și desigur, când în fiecare zi avea de-a face cu o presiune incredibilă una dintre prietenele vedetei le-a cerut fanilor acesteia, în numele ei, să trimită dinții la adresa unde se afla clinica de reabilitare. Astfel, cântăreața a putut să își ducă mai departe ”arta” și să își dezvolte partea creativă.

“Kesha face bine şi are nevoie de mai mulţi dinţi de-ai voştri pentru a face artă la centrul de reabilitare. Îi e dor de voi!”, spunea prietena acesteia pe Twitter.

Se pare că centrul respectiv unde era internat starul, nu a putut primi coletele venite la recepție pe motive de igineă, astfel că ar fi putut reprezenta un adevărat pericol biologic pentru persoanele internate în cadrul clinicii. Singurii dinți acceptați erau doar cei falși, după cum arăta publicația TMZ.