Home » Life & Style » Care este numărul fericirii și cum se calculează. Dezvăluie aspecte importante despre compatibilitatea în cuplu

Care este numărul fericirii și cum se calculează. Dezvăluie aspecte importante despre compatibilitatea în cuplu

Manolică Anca / 10.04.2022, 15:12
Care este numărul fericirii și cum se calculează. Dezvăluie aspecte importante despre compatibilitatea în cuplu

Numerologia i-a ajutat pe oameni să își înțeleagă scopul și abordarea vieții de secole bune. Dacă și tu te-ai întrebat vreodată care este numărul fericirii sau care este cifra compatibilității de cuplu, acest articol te va ajuta să îți găsești toate răspunsurile. Iată cum se calculează totul, dar și de ce fel de poveste de dragoste ai parte alături de partenerul tău, potrivit unui cunoscut numerolog.

Care este numărul fericirii și cum se calculează

Cu toții știm că data nașterii poate oferi foarte multe informații despre fiecare persoană în parte. Dacă în articolele trecute ai descoperit prin numerologie caracteristici și trăsături despre tine, este momentul să descoperi ce spune ziua în care v-ați născut tu și partenerul tău despre relația voastră!

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre cifrele care vorbesc de la sine în ceea ce privește destinul fiecărui cuplu în parte. Astfel, acum poți afla și tu cum care este numărul fericirii și cum se calculează.

Potrivit specialistului, tot ceea ce trebuie să faci este să aduni ziua, luna și anul nașterii tale până ajungi la o singură cifră, iar apoi să faci același cu datele partenerului tău. La final, adună cele două rezultate astfel încât să obții o cifră de la 1 la 9.

Ce spune fiecare cifră despre relația de cuplu

Cifra de destin 1 a unui cuplu: Dacă aveți ca rezultat această cifră, ei bine, totul merge foarte bine în relația voastră, sunteți un cuplu extrem de puternic. Ba mai mult, asta semnifică și că sunteți unicați prin tot ceea ce faceți și împreună puteți muta și munţii din loc.

Cifra de destin 2: În cazul acestor cupluri, situația este puțin diferită față de cea a cifrei 1. Aici nu există la fel de multă pace, liniște și prosperitate ca 1. Cuplurile din această categotie sunt dispuse la ceartă, dacă nu au bani suficienți, partea financiară fiind extrem de importantă pentru ambii parteneri. Nici la capitolul romantism nu excelează, pentru că banii sunt cei ce întrețin atmosfera.

Ce spune fiecare cifră despre relația de cuplu
Ce spune fiecare cifră despre relația de cuplu

Cifra de destin 3 a unui cuplu: Lucrurile sunt bune pentru aceste cupluri, deoarece ambii parteneri iubesc comunicarea şi flirtul. Cu toate acestea, trebuie să învețe că atunci când vorbeşte unul, celălalt trebuie să tacă. Astfel vor fi evitate discuțiile fără rost! Aceștia nu se plctisesc niciodată, însă anumite greșeli, înselări sau trădări pot ieși oricând la suprafață, astfel că trebuie să fie foarte atenți la ceea ce fac.

Cifra de destin 4 a unui cuplu: Fericire mare în acest caz! Cuplurile cu cifra de destin 4 sunt foarte bine organizate în toate privințele. Indiferent că este vorba de treburile de zi cu zi sau de evenimente speciale, cei doi parteneri se implică la fel de mult iar rezultatele sunt întotdeauna perfecte!

Cifra de destin 5: Partenerii cu această cifră au parte de o relație așa cum toată lumea și-ar dori. Romantici, pasionali și iubitori de lucruri nonconformiste, cei doi se iubesc la cote maxime și adoră să petreacă timp de calitate împreună. Indiferent că au sau nu planuri, în relația lor nu au loc monotonia și plictiseala, mereu găsind activități frumoase care îi fac mereu să se simtă bine și să zâmbească.

Cifra de destin 6: Cifră care, potrivit numerologiei, este a iubirii. Astfel că, relațiile care este sub vibrația acesteia se bucură de iubire din plin. Oricât de multe probleme ar întâmpina, cei doi parteneri au învățat că iubirea învinge tot, astfel că trec împreună peste orice încercare.

Cifra de destin 7 a unui cuplu: partenerii din relațiile guvernate de cifra 7 au toate motivele de fericire. Sunt destinați să fie împreună pentru toată viața, astfel că, indiferent de obstacolele care apar pe parcursul vieții, iubirea lor va fi cea care va câștiga mereu.

Cifra de destin 8: Nici acete cupluri nu întâmpină probleme. Însă, acești parteneri sunt extrem de diferiți, fiecare având o altă percepție despre anumite aspecte ale vieții. Cu toate acestea, între ei există o legătură extrem de puternică, ce nu le permite să stea separați.

Cifra de destin 9: O cifră deloc bună pentru cupluri. Partenerii nu sunt compatibili decât în pat, acolo unde există plăcere și satisfacție, însă iubirea nu își face deloc simțită prezența. Ce mai bine este să rămână prieteni, pentru ca a evita ca unul din ei să iasă din această „relație” cu inima zdrobită, potrivit spynews.ro.