Home » Life & Style » Cum arată și cât costă cazarea la hotelurile pe care Gigi Becali și Cristi Borcea le dețin pe litoral

Cum arată și cât costă cazarea la hotelurile pe care Gigi Becali și Cristi Borcea le dețin pe litoral

Manolică Anca / 28.06.2022, 14:34

Greii fotbalului au investit multe milioane în afaceri pe litoralul românesc. Ești curios să afli cum arată și cam cât costă un sejur la hotelurile pe care Gigi Becali și Cristi Borcea le dețin pe litoral? Ei bine, pregătește-te să scoți ceva bani din buzunar pentru câteva zile petrecute aici.

Unde se află hotelurile pe care Gigi Becali și Cristi Borcea le dețin pe litoral

Este bine cunoscut faptul că marii patroni din fotbal au ales să investească bani și în alte domenii de afaceri profitabile. Acesta este și cazul lui Gigi Becali sau a lui Cristi Borcea, care se laudă cu hoteluri de fiță pe litoralul românesc. Au investit bani grei în ele, iar acum, că vara este în toi, aceștia așteaptă să le treacă cât mai mulți clienți pragul.

Becali Hotel Venus

Patronul FCSB-ului și-a inaugurat, de curând, hotelul de lux din stațiunea Venus de pe litoralul Mării Negre. Becali a cumpărat unitatea de cazare în anul 2021, de la Ioan Niculae, omologul său de la Astra Giurgiu, aflat în închisoare, pentru care a plătit 6,8 milioane de euro.

De renovare și rebranduire s-au ocupat fiica latifundiarului din Pipera, Teodora, și soțul acesteia Mihai Mincu. Deschis recent publicului larg, hotelul, căruia i s-a schimbat numele din „Inter Venus” în „Becali Hotel Venus”, dispune de 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele și 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family și 12 apartamente.

„L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, a spus Gigi Becali pentru Economica.net.

În ceea ce privește preșurile la cazare, în luna iunie, o cameră de două persoane costă 680 de lei pe noapte, în timp ce un apartament costă aproximativ 1.400 de lei. Începând cu luna iulie, în plin sezon estival, prețurile cresc simțitor, o cameră dublă ajungând să coste între 800 și 900 de lei pe noapte, iar un apartament de 4 persoane ajungând și la 2.200 de lei pe noapte.

Cristi Borcea, hotel de 3 stele în Olimp

Cristi Borcea, fostul patron al clubului de fotbal Dinamo București, se laudă și el cu afaceri în domeniul HORECA. Acesta deține un hotel pe litoralul românesc, în stațiunea Olimp. Locației, clasificate la 3 stele, i-a fost schimbat numele din „Muntenia” în „Pam Beach Resort & Spa”.

De modernizări și tot ce a fost nevoie pentru ca cei care le trec pragul să aibe un sejul de vis s-a ocupat Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea. Complexul Pam Beach Resort & Spa dispune de 12 apartamente, 12 camere triple și 186 camere duble (twin si matrimoniale).

O noapte de cazare în hotel poate ajunge de la 325 de lei până la 710 lei, în funcție de camera aleasă. Desigur, prețurile vor fi mai ridicate în vârf de sezon, urmând ca spre finalul lunii august acestea să mai scadă ușor.