Home » Life & Style » Horoscop Urania 20 – 26 februarie 2021. Principalele previziuni astrale. Noroc și câștiguri mari pentru această zodie

Horoscop Urania 20 – 26 februarie 2021. Principalele previziuni astrale. Noroc și câștiguri mari pentru această zodie

Nechifor Ioana / 19.02.2021, 19:14
Horoscop Urania 20 – 26 februarie 2021. Principalele previziuni astrale. Noroc și câștiguri mari pentru această zodie

Horoscop Urania 20 – 26 februarie 2021. Principale previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte pentru intervalul menționat. Unii nativi vor trece prin tot felul de încercări, alții în schimb se vor bucura de susținere și protecție și vor avea parte de oportunități mari, care le vor deschide noi drumuri în viață. Descoperă mai jos horoscopul pentru săptămâna cuprinsă între 20 și 26 februarie 2021.

Horoscop Urania 20 – 26 februarie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 20 – 26 februarie 2021. Cine sunt semnele zodiacale norocoase care vor trăi surprize uriașe, dar și care sunt principalele aspecte astrale pentru acest interval le puteți afla în cadrul previziunilor Urania, realizate pentru ziarul Libertatea, pe care le redăm mai jos.

Planeta Venus intră, pe 25 februarie, în tranzit în zodia Peștilor, unde va rămâne până pe 21 martie 2021, iar efectele se vor resimți diferit asupra nativilor zodiacului. Vezi în materialul următor care sunt principalele aspecte astrale pentru acest interval!

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a intervalului 20 – 26 februarie 2021, nativii zodiei Berbec își exercită atenția asupra activităților în familiei și asupra relațiilor de prietenie. În următoarele zile, este posibil ca situațiile delicate din viața acestor nativi să fie atenuate, iar micile eșecuri de comunicare să fie rezolvate.

Intrarea planetei Venus în zodia Peștilor, de pe 25 februarie care ține până pe 21 martie 2021, străbate casa a XII-a, iar nativii pot cunoaște un adevăr care îi va face să treacă printr-o serie de trăiri speciale.

Horoscop Urania Taur

O perioadă bine avantajată pentru studiu, lecții, analize, concluzii. Intrarea lui Venus în zodia Peștilor, de pe 25 februarie până pe 21 martie 2021, marchează sectorul relațiilor de prietenie.

Nativii Taur au parte de bucurii pe acest plan, de sprijin, solidaritate, mulțumire. Pot cunoaște o persoană, care prin inițiativele sale, ar putea să atragă norocul asupra nativilor Taur.

Horoscop Urania Gemeni

Oportunități generoase pot veni pentru Gemeni, în intervalul 20-26 februarie 2021, din străinătate. Aceste perspective pot avea loc tocmai prin prisma legăturii pe care acești nativii o au cu oameni sau instituții din afara granițelor.

Planeta Venus își începe tranzitul în zodia Peștilor, pe 26 februarie, iar asta le va oferi nativilor Gemeni un scut de protecție. Se pot bucura în această perioadă de strălucire, pot fi lăudați, premiați.

Horoscop Urania Rac

Întâlniri, discuții de ordin financiar pentru nativii zodiei Rac la începutul acestei săptămâni.

Planeta Venus tranzitează zodia Peștilor, din 26 februarie, iar asta se va resimți asupra Racilor în domeniul în care își desfășoară activitatea. Primesc inspirație. Găsesc un stil special de abordare a ideilor. Nativii Raci vor simți chemare către domenii precum filosofia de viață, cultura, creativitatea, credința.

Horoscop Urania 20 – 26 februarie 2021
Horoscop Urania 20 – 26 februarie 2021

Horoscop Urania Leu

În primele zile ale intervalului 20-26 februarie 2021, nativii Leu pot fi ceva mai reținuți, tăcuți, serioși. Cert este că nu manifestă deloc cheful de viață pe care obișnuiesc să-l arate.

Venus intră în tranzit, pe 25 februarie, în zodia Peștilor, iar sectorul pe care îl traversează în cazul leilor este cel financiar. Se vorbește despre bani, donații, ajutoare, susțineri. Li se creează oportunități de acțiune nativilor care până acum nu au făcut nimic în rezolvarea chestiunilor materiale.

Horoscop Urania Fecioară

Sectorul profesional este puternic evidențiat la începutul acestei săptămâni pentru nativii Fecioară. Astfel, cei care sunt dornici de notoritate, pot ajunge să fie remarcați printr-un stil inedit de a aborda o situație, o problemă.

Posibil să aibă loc discuții, la locul de muncă, în care să dezbată o anumită responsabilitate sau un anumit stil de lucru, iar în privința acestor subiecte nativii vor fi nevoiți să ia o decizie, fie acceptă, fie nu.

Venus își începe tranzitul în zodia Peștilor, din 25 februarie, iar acest aspect aduce o influență pozitivă asupra relațiilor parteneriale. Asta înseamnă că chiar dacă nu se vor rezolva definitiv anumite situații tensionate, ele vor cunoaște totuși o îmbunătățire.

Horoscop Urania Balanță

Posibile schimbări pentru nativii Balanță la locul de muncă, în această perioadă, ceea ce îi va determina o atitudine rigidă. Nativii Balanță vor dovedi prudență în luarea unei decizii și vor depune efortul necesar pentru a menține ceea ce este util într-o abordare profesională.

Venus în zodia Peștilor, de pe 25 februarie până pe 21 martie 2021, traversează sectorul sănătății. Nativii Balanță vor găsi puterea necesară de a face față situațiilor de stres, organismul lor va reacționa bine la terapii sau alte proceduri, vor găsi o eficientă temperare în fața simptomelor neplăcute cu care e posibil să se confrunte.

Horoscop Urania Scorpion

Este posibil ca nativii Scorpion să treacă în acest interval prin situații tensionate tocmai prin prisma faptului că au parte de confruntări de idei, idei greu de împăcat, de acceptat, dorințe în contradictoriu.

Pot avea loc subminări ale poziției oficiale, în cazul nativilor care au funcții de conducere.

Venus în zodia Peștilor, de pe 25 feburarie până pe 21 martie 2021, le oferă acestor nativi o doză profundă de spiritualitate, de sensibilitate, fiind accentuată inspirația, creativitatea.

Horoscop Urania Săgetător

Posibile deplasări pentru nativii Săgetător, în acest interval, care s-ar putea desfășura ca urmare a unei situații ciudate.

Planeta Venus în zodia Peștilor, care intră în tranzit începând din 25 februarie 2021, marchează sectorul casei, al familiei, și al unor lucruri care vin din trecut. Nativi se pot folosi de cele dobândite până acum, educație, experiență, apartenența la un spațiu cultural, pentru a depăși o etapă delicată din experiența sa.

Horoscop Urania Capricorn

Momente dificile pentru nativii Capricorn la începutul acestei săptămâni, tocmai pentru că ei resping soluțiile care li se propun și nu vor să-și schimbe atitudinea față de o persoană, o clauză, o situație.

Venus în Pești, de pe 25 februarie până pe 21 martie 2021, le favorizează relațiile interumane ajutând-i pe Capricorni să perceapă mesajele subtile care le apar. Astfel, nativii primesc un ajutor uriaș prin faptul că li se deschide efectiv mintea în fața unor informații pe care altădată nu le-ar fi sesizat.

Horoscop Urania Vărsător

Context atral favorabil pentru nativii Vărsător în privința exprimării în public, în prima parte a intervalului. Nativii găsesc soluții și se bucură de a o mare capacitate de a intui lucruri atunci când vine vorba de o activitate desfășurată în fața unei asistențe, spre exemplu: interviurile, conferințele, declarațiile publice.

Planeta Venus își începe tranzitul în zodia Peștilor, pe 25 februarie, iar asta îi ajută pe plan financiar să-și rezolve anumite situații care nu au fost soluționate. Lucrurile nu se întâmplă la nivelul pe care ei și l-au dorit, însă se rezolvă în mare parte problemele.

Horoscop Urania Pești

Nativii Pești pot începe săptămână cu o stare de tensiune, care se poate manifesta de pe urma unor amintiri dureroase, regrete, nostalgii. Cei care sunt părinți pot da dovadă de un comportament contradictoriu, ducând o luptă între sentimentul datoriei ca părinte și rugămințile, capriciile copiilor săi.

Tranzitul planetei Venus în zodia Peștilor, de pe 25 februarie până pe 21 martie 2021, le oferă nativilor Pești un factor de protecție și susținere. Pot cunoaște mari oportunități, având șansa să li se deschidă noi uși/drumuri în viață, iar alții pot depăși cu succes anumite încercări.