Home » Life & Style » Imagini rare cu fiul Mihaelei Rădulescu și al lui Elan Schwartzenberg. Vedeta PRO TV radiază de fericire când vorbește despre Ayan. „E tot ce am visat despre el”

Imagini rare cu fiul Mihaelei Rădulescu și al lui Elan Schwartzenberg. Vedeta PRO TV radiază de fericire când vorbește despre Ayan. „E tot ce am visat despre el”

Bucur Ioana / 27.10.2020, 09:51

Fiul Mihaelei Rădulescu este de nerecunoscut! Vedeta PRO TV a vorbit deschis despre relația pe care o acum cu Ayan. Care este singurul regret al prezentatoarei Ferma cu privire la alegerile făcute de adolescentul de 16 ani?

Viața neștiută a fiului Mihaelei Rădulescu și al lui Elan Schwartzenberg. Ayan are 16 ani și este elev în Monte Carlo

Mihaela Rădulescu a ales întotdeauna discreția când vine vorba despre viața fiului ei. Într-un interviu pentru revista VIVA!, vedeta PRO TV a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața adolescentului. Ayan Schwartzenberg face liceul în Monte Carlo, Monaco, și are planuri mari după absolvire. Tânărul are rezultate academice excepționale, fiind reprezentantul Republicii Franceze într-un program al Universității Yale și unde a participat la o dezbatere despre substanțele interzise folosite de tineri și urmările consumului acestora.

„Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta. E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată. Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu” , a spus Mihaela Rădulescu în interviul pentru revista VIVA.

Dezvăluiri despre fiul Mihaelei Rădulescu
Ayan a moștenit pasiunea pentru sport a mamei sale

Mihaela Rădulescu are, totuși, o nemulțumire în ceea ce îl privește pe fiul ei, Ayan: „Am această problemă cu el”

Mihaela Rădulescu are toate motivele să fie mândră de fiul ei. Vedeta PRO TV a dezvăluit că este fascinată de pasiunea lui Ayan pentru școală și studiu, iar faptul că, la doar 16 ani, știe exact ce își dorește să facă în viitor, o face fericită.

„Este o fericire pentru mine, am un copil bun. Ştiu, când mamele îşi laudă propriii copii sună ciudat, dar chiar am un copil bun. Un copil foarte pasionat de şcoală, care ştie foarte bine ce vrea, iar chestia asta mă bucură foarte tare. Nu aş fi avut vreo problemă dacă ar fi fost nehotărât, fiindcă e firesc la vârsta asta, dar deocamdată pare hotărât să meargă pe cibernetică”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Dezvăluiri despre fiul Mihaelei Rădulescu
Mihaela Rădulescu a dezvăluit că marea pasiune a fiului ei este cibernetica

Cu toate astea, vedeta PRO TV are și un regret în ceea ce privete alegerile făcute de fiul ei. Mihaela Rădulescu a mărturisit că Ayan nu mai vrea să vorbească limba română.

„Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru sursa citată.

Ayan a moștenit pasiunea pentru sport a mamei sale. Imaginile postate de adolescent pe rețelele sociale sunt spectaculoase

Pasiunea pentru sport s-a transmis de la mamă la fiu în cazul băiatului Mihaelei Rădulescu, iar fotografiile postate de Ayan pe rețelele sociale sunt dovada clară a acestui lucru. Potrivit sursei citate, însă, o domnișoară a reușit deja să-l cucerească și tânărul are ochi doar pentru ea.