Home » Life & Style » Sosia lui Michael Jackson. Cum arată bărbatul, care seamănă leit cu starul pop. FOTO

Sosia lui Michael Jackson. Cum arată bărbatul, care seamănă leit cu starul pop. FOTO

Cojocaru Cristian / 03.02.2022, 15:18

Sosia lui Michael Jackson a dezvăluit că asemănarea lui cu Regele Pop este complet firească, după ce a fost criticat pe mai multe rețele de socializare. Bărbatul arată izbitor de bine cu celebrul star, iar unii internauți îl acuză că acesta a recurs la operații chirugicale pentru a arăta ca idolul său, Michael Jackson.

Sosia lui Michael Jackson ripostează

Fabio Jackson, în vârstă de 28 de ani, a împărtășit o serie de fotografii din copilărie pe TikTok, într-un efort de a le demonstra celor care se îndoiesc că nu a suferit nicio operație plastică sau alte proceduri pentru a semăna cu Michael Jackson și a dezvăluit că a avut de-a face cu aceste comparații încă de când era în școala primară.

„Am fost agresat la școală pentru că semănam foarte mult cu Michael. A fost greu. După cum puteți vedea din videoclipul meu, nimic nu s-a schimbat în aspectul meu. Tocmai am crescut, maxilarul mi s-a lățit, dinții s-au mișcat, ochii îmi sunt încă la fel și da, încă am părul lung ca Michael”, a spus el.

Chiar și în viața de adult, această asemănare a continuat să îi afecteze viața de zi cu zi. Fabio a susținut că de multe ori este strigat pe stradă sau oprit de diferite persoane care doresc să facă un selfie cu el pentru că asemănarea este unul de-a dreptul izbitoare.

„Oamenii sunt de obicei foarte fericiți să mă vadă și îmi mulțumesc ca și cum aș fi făcut ceva pentru a obține aspectul lui Michael, dar este firesc”, a mai adăugat acesta.

Tânărul a explicat că a utilizat TikTok pentru a încerca să îi convingă pe oameni că asemănarea sa cu vedeta este doar o simplă coincidență și că nu are nimic de-a face cu vreo intervenție chirurgicală. Michael Jackson însuși s-a confruntat cu o mulțime de întrebări cu privire la aspectul său, în special ca urmare a afecțiunii de piele, vitiligo, care a făcut ca pielea lui să devină mai albă mai târziu în viață, iar Jackson a recunoscut că acum consideră că starul este o mare inspirație în modul în care el își desfășoară propria viață.

„Când oamenii se uită la mine, ei văd această față faimoasă, așa că trebuie să o echilibrez și să încerc să fiu o influență bună asupra lumii. Michael a fost ca un profesor pentru mine. Nu mă văd un mare fan, dar apreciez omul și felul în care a încercat să facă atât de multe pentru lume”, a spus Fabio.

sosia michael jackson
Fabio Jackson a postat un videclip in care a aratat mai multe imagini cu el din copilarie

Fabio Jackson le-a demonstrat spectatorilor că așa a arătat mereu

Videoclipul lui Jackson care dezvăluie fotografiile din copilărie a devenit viral pe TikTok, adunând peste 1,7 milioane de vizualizări și mai multe răspunsuri, unele chiar șocante din partea celor care au urmărit imaginile.

„Cred că este sigur să spun că el nu seamănă cu Michael Jackson, Michael Jackson seamănă cu el. Deci Michael Jackson te-a copiat”, a scris o persoană.

Fabio a mai spus că acum, oamenii pot vedea pe TikTok că este cât se poate de real. Cu toate acestea, în continuare sunt anumite persoane care nu încetează  să îl critice pe acesta, însă tânărul le-a menționat:

„Nu voi face nimic când oamenii sunt răi cu mine online”.

El a teoretizat că cei care aruncă noroi sunt doar geloși, având în vedere numărul mare de oameni care doresc să semene cu Michael Jackson.