Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Ramona Crăciunescu de la Survivor 2022 și ce dramă nebănuită ascunde

Cine este Ramona Crăciunescu de la Survivor 2022 și ce dramă nebănuită ascunde

Manolică Anca / 08.02.2022, 16:46

Reality show-ul Survivor România 2022 este unul dintre cele mai urmărite și populare competiții TV de la noi. 24 de Faimoși și Războinici luptă pe traseele dure din Republica Dominicană și dau tot ce pot cu speranța că vor pune mâna pe marele premiu de 100.000 și titlul de Supraviețuitor. Printre concurenții din tabăra Războinicilor se numără și Ramona Crăciunescu. Află mai multe despre ea și drama prin care a trecut acum ceva timp.

Cine este Ramona Crăciunescu, Războinica de la Survivor 2022

În descrierea oficială a celor de la PRO TV se arată că Ramona Crăciunescu este de meserie curier, dar pe conturile sale de pe rețelele de socializare descoperim că este și cascadoare. Se pare că își împarte cu brio timpul între meserie și pasiuni, fotografiile postate de ea în mediul online arătând că este mare fană a motociclismului, a adrenalinei și a aventurii. Pe lângă asta, Războinica de la Survivor 2022 mărturisește că iubește și călătoriile.

Ramona Crăciunescu de la Survivor România 2022 a filmat, în trecut, pentru o reclamă. Este vorba despre un spot publicitar care are în prim plan nume mari din showbiz, precum Chef Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite, Mihai Bobonete și Mihai Rait, cunoscuți drept Bobiță și Dorel din „Las Fierbinți”.

Ramona Crăciunescu, Războinica de la Survivor 2022 
Ramona Crăciunescu, Războinica de la Survivor 2022

Ajunsă la 35 de ani, Ramona Crăciunescu se poate considera o femeie împlinită. Concurenta din tabăra Războinicilor trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenerul ei de viață, Răzvan, cu care are o relație de aproape trei ani. În imaginile pe care se postează apare adesea și băiețelul ei.

Drama cumplită prin care a trecut, în urmă cu câțiva ani

Ramona Crăciunescu de la Survivor 2022 este o fire mai liniștită, retrasă, care și-a atras rapid simpatia celor de acasă. Cu toate acestea, în spatele zâmbetului său, se ascunde o imensă dramă despre ca nimeni din echipa sa din competiție nu știa.

În cadrul consiliului de nominalizare din ediția de luni seară, 7 ianuarie, Războinicii au fost nevoiți să se voteze între ei. Emisiunea a fost una tensionată, dar și plină de emoție, întrucât era pentru prima dată când aceștia pierdeau proba de imunitate. Astfel, propuși spre eliminare au fost Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ana Dobrovie.

Alexandra Duli a fost cea care a votat-o pe Ramona să plece acasă, în speranța că acest lucru va trezi în ea un spirit de luptă, mai multă competitivitate și dorința de a lupta și aduce mai multe puncte echipei.

„Asta ne-a fost soarta vreau să votez această persoană să-i dau motivație, am văzut că a avut la jocul de azi ceva în ochi ce i-o lipsit de mult timp, sper să o motiveze să continue aici, să vrea să tragă pentru ea personal”, a spus Războinica Alexandra.

Și-a pierdut fetița și iubitul, într-un grav accident de mașină

În cadrul consiliului, în momentul în care a primit cuvântul din partea gazdei show-ului, Ramona Crăciunescu a ținut să vorbească despre cum este ea, dar și despre o întâmplare tragică care a făcut-o să devină mult mai puternică. În urmă cu patru ani, aceasta a suferit două pierderi importante. Atât iubitul, cât și fiica sa au murit într-un grav accident de mașină.

„Am venit în acest show să arăt că sunt puternică. Mă consider deja o supraviețuitoare. În urmă cu 4 ani am avut un accident urât.  Mi-am pierdut fetița și iubitul. Am venit să demonstrez că sunt puternică. Vreau să dau tot pe traseu.”, a declarat Ramona Crăciunescu la Survivor 2022, în cadrul consiliului de nominalizare.

Ramona Crăciunescu, alături de băiețelul ei și iubit
Ramona Crăciunescu, alături de băiețelul ei și iubit

În prezent, Ramona are un băiat pe care îl iubește și dorește să îl facă cât mai mândru posibil de parcursul ei în competiția Survivor România. Ea a spus că face tot posibilul să depășească momentele grele din show și de pe traseu, gândindu-se tot timpul la fiul ei, care îi dă putere.

Nu mă manifest prin furie atunci când intru pe traseu. Vreau să îi demonstrez fiului meu că are o mamă puternică. Viața, chiar dacă e grea, trebuie să te ridici tot timpul cu fruntea sus și să tragi cu dinții până nu mai poți, ca să reușești”, a completat aceasta.

Ce concurent va fi eliminat din tabăra Războinicilor de la Survivor 2022 vom afla marți, 8 ianuarie 2022, începând cu ora 20:30, pe Pro TV.