Home » Life & Style » Știri mondene » Cum a ajuns să arate Cosmina Păsărin în 2021. FOTO

Cum a ajuns să arate Cosmina Păsărin în 2021. FOTO

Pană Emanuela / 27.08.2021, 09:48

Cosmina Păsărin, fosta ispită de la Pro TV, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar dacă o bună perioadă a preferat să fie în centrul atenției, de câțiva ani a ales să fie ceva mai discretă. Deși nu mai apare la televizor, bruneta rămâne foarte cunoscută în continuare, iar între timp a devenit organizator de nunți. Cum a ajuns să arate aceasta în 2021?

Cum a ajuns să arate Cosmina Păsărin în 2021

Cosmina Păsărin are 38 de ani și este la fel de frumoasă ca atunci când, la 18 ani, cucerea „Vara Ispitelor“. Pe atunci, bruneta apărea în mod constant la TV, făcându-se remarcată în spațiul public încă din adolescență. În ciuda faptului că se număra printre cele mai apreciate vedete din România, aceasta a ales să se îndepărteze încet, dar sigur, de lumina reflectoarelor, devenind o prezență discretă în showbizul autohton.

Pentru cei ce nu au apucat perioada ei de glorie la TV, precizăm că bruneta este vedetă de televiziune și actriță, iar de-a lungul anilor s-a făcut remarcată în mai multe show-uri TV. Cosmina Păsărin și-a făcut debutul în televiziune la 18 ani, atunci când a apărut pentru prima dată într-o emisiune. O decizie ceva mai controversată a vedetei și cea care, de altfel, a adus-o în centrul atenției a fost aceea de a poza în revista pentru bărbați „Playboy“. Astfel, Cristina s-a aflat vreme de mai mulți ani în atenția publicului.

Pe lângă cariera în televiziune, Cosmina Păsărin s-a făcut remarcată și ca actriță, jucând în mai multe filme, precum: „Born to Raise Hell“, „Tanti“, „17“, „O lume a durerii“ sau „Băieți buni“.

În prezent, bruneta se focusează tot pe carieră, iar de curând a făcut un curs de wedding planner și mărturisește că îi place să se ocupe de nunțile altora, dar nu și de a ei.

În ultimele luni am făcut niște cursuri de wedding planner, mi-aș dori să mă ocup de organizarea nunților pe viitor. Am vizitat pentru prima oară Barcelona anul acesta, am mers în Barcelona de ziua mea. Eu am o viață foarte activă, dar mai puțin vizibilă, mă axez pe prezentările de evenimente. În acest an m-am concentrat mai mult pe pasiunile mele“, a declarat vedeta pentru playtech.

Citește și: Cum a ajuns să arate Kelly McGillis, iubita lui Tom Cruise din „Top Gun“, la 63 de ani. De nerecunoscut

Ce postează vedeta pe Instagram

Cosmina Păsărin se apropie vertiginos de vâsta de 40 de ani, dar se pare că bruneta a reușit cumva să găsească modalitatea de a opri timpul în loc, iar pozele cu ea din 2021 dovedesc acest lucru.

O mai ții minte pe Cosmina Păsărin? Așa arată bruneta astăzi
O mai ții minte pe Cosmina Păsărin? Așa arată bruneta astăzi

Cosmina Păsărin rămâne în continuare o femeie frumoasă și extrem de atentă la felul în care arată. Mai mult, se pare că în ultimul timp a dezvoltat o pasiune pentru fashion, având în vedere că postează pe contul de Instagram fotografii în care poartă ținute atent construite și accesorizate ca la carte.

Vedeta măsoară 1,7 m și are o siluetă foarte bine proporționată, după cum veți putea observa accesând galeria foto a acestui articol.

De ce nu are Cosmina Păsărin un iubit?

Nu bat clopotele de nuntă. Sunt singură, nu am pe cineva. Îmi doresc un partener de viață, dar nu vreau să pun presiune pe mine. Important este să simți acea chimie pentru el, dar acest lucru nu l-am mai simțit de vreo doi ani.

Părerea mea este că, dacă forțezi lucrurile, nu o să meargă nimic. Dacă îmi doresc un bebeluș? O femeie dă naștere unui copil atunci când are pe cineva, are o familie, copiii nu se fac una – două. Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă și copil.

Asta este, dacă nu am soț sau un copil este vreo problemă? Am văzut foarte multe familii cu probleme în căsnicie. Este greu să găsești pe cineva pe aceeași lungime de undă cu tine, nu este ușor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu, mergem înainte“ – Cosmina Păsărin.