Home » Life & Style » Știri mondene » Imagini inedite cu copiii vedetelor de la Hollywood. Fiul cel mare al lui Jean-Claude Van Damme seamănă izbitor de bine cu el

Imagini inedite cu copiii vedetelor de la Hollywood. Fiul cel mare al lui Jean-Claude Van Damme seamănă izbitor de bine cu el

Manolică Anca / 17.03.2022, 15:02

Așchia nu sare departe de trunchi, iar nici starurile de la Hollywood nu fac excepția acestei reguli. Indiferent că vorbim despre actori, cântăreți sau sportivi, unele dintre cele mai cunoscute celebrități ale lumii le-au transmis fiilor și fiicelor lor genele artistice. Top 15 moștenitori ale vedetelor care sunt copia fidelă a părinților.

Imagini inedite cu copiii vedetelor de la Hollywood

Rumer & Bruce Willis

Rumer & Bruce Willis
Rumer & Bruce Willis

Este greu să nu atraga atenția când părinții săi sunt două dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. Rumer a moștenit trăsăturile atât de la Bruce Willis, cât și de la Demi Moore, și am putea spune că seamănă la fel de bine cu amândoi.

Fiica vedetei a decis să se ocupe de actorie după ce a terminat cu facultățile și cu educația ulterioară. Deși a avut mici roluri în filme încă din anii ’90, faima ei a venit din filmul House Bunny.

Sistine & Sylverster Stallone

Sistine & Sylverster Stallone
Sistine & Sylverster Stallone

În ciuda faptului că a luat parte la filme de acțiune violente, actorul Sylvester Stallone, din seria Rocky și Rambo, a avut grijă de cele trei fiice ale sale, Sistine, Scarlet și Sophia, într-o educație lipsită de violență. Împreună cu Jennifer Flavin, Sylvester a crescut fiice frumoase, fără zvonuri sau controverse aruncate asupra sa.

Surorile sunt acum în căutarea unei cariere de modeling și avem sentimentul că, având ca nume de familie Stallone și frumusețea lor, le vom vedea foarte curând pe podiumurile și în revistele de modă.

Imagini inedite cu copiii vedetelor de la Hollywood. Jane & Jim Carrey

Jane & Jim Carrey
Jane & Jim Carrey

Viața personală a lui Jim Carrey poate că a fost un dezastru, dar starul-comic a fost un tată minunat pentru singurul său copil. Jane Carrey s-a născut în 1987, după o poveste de dragoste fulminantă a lui Jim cu Melissa Womer, o chelneriță și actriță. De-a lungul copilăriei sale, Jane, care are zâmbetul tatălui ei, a cunoscut destule suișuri și coborâșuri. Ar fi putut trăi o viață luxoasă datorită averii tatălui ei, dar Jane a vrut să se facă cunoscută prin forțe proprii.

Maya Hawke & Uma Thurman

Maya Hawke & Uma Thurman
Maya Hawke & Uma Thurman

Maya Thurman-Hawke este copilul talentaților Ethan Hawke și Uma Thurman. Se pare că a fost destinată faimei, deoarece Maya a început să devină cunoscută chiar de la o vârstă fragedă. Și-a făcut debutul pe ecran cu miniseria BBC Little Women și este așteptată în curând să fie văzută în cel de-al treilea sezon al serialului Stranger Things de la Netflix.

Lily-Rose & Johnny Depp

Lily-Rose & Johnny Depp
Lily-Rose & Johnny Depp

Lily-Rose s-a născut în 1999 din Johnny Depp și cântăreața franceză Vanessa Paradis, genele frumosului cuplu fiind cu siguranță transmise fiicei lor mai mari. Lily-Rose își pavează cariera de actriță, dar și cea de modeling este în plină ascensiune, ea fiind aleasă să fie imaginea parfumurilor Chanel.

Aceasta lucrează din greu și la diferite filme și participă la festivaluri de film celebre, cum ar fi Festivalul de Film Sundance, Festivalul de Film de la Cannes și Festivalul de Film de la Veneția.

Colin & Tom Hanks

Colin & Tom Hanks
Colin & Tom Hanks

În timp ce Tom Hanks s-a bucurat de o carieră de peste cinci decenii, Colin pare să fie încă puțin șovăitor pe picioarele sale. A făcut câteva filme și emisiuni TV, dar încă nu a ajuns la succesul pe care l-a avut tatăl său. Desigur, nicio carieră nu este ușoară.

Imagini inedite cu copiii vedetelor de la Hollywood. Zelda & Robin Williams

Zelda & Robin Williams
Zelda & Robin Williams

Unicitatea este o trăsătură pentru care a fost cunoscut îndrăgitul actor Robin Williams. Aceasta și-a făcut debutul în film la vârsta de cinci ani, devenind ea însăși o actriță consacrată. Este, de asemenea, o atletă pasionată și a luat parte la mai multe programe universitare legate de artă și sport. În prezent, ea a apărut în mai multe roluri la televizor și în filme.

Oz & Anthony Perkins

Oz & Anthony Perkins
Oz & Anthony Perkins

Deși performanțele sale excepționale din Friendly Persuasion și Psycho au fost cele care i-au adus faima, Anthony Perkins a avut de fapt o carieră de aproape patruzeci de ani. Fiul său, Oz, continuă să se „zbată” pe scena actoricească. Acesta a avut câteva apariții în mai multe filme (cea mai timpurie fiind versiunea de 12 ani a tatălui său în Psycho II) și a trecut la scrierea și regia de scenarii de filme de groază.

Kris & Jean-Claude Van Damme

Kris & Jean-Claude Van Damme
Kris & Jean-Claude Van Damme

Actorul și artistul belgian în arte marțiale Jean-Claude Van Damme este cunoscut mai ales pentru thrillerele sale pline de acțiune. În afară de filmele sale de succes, a apărut și în reality show-uri care au prezentat în fața camerei meciurile sale de box.

S-a căsătorit de cinci ori. Fiul său din prima căsătorie cu Gladys Portugues este Kristopher Van Varenberg. Frumosul bărbat de 30 de ani este actor, producător și regizor. A debutat în filmul The Universal Soldier”din 1992, iar de atunci a jucat în numeroase filme. Este, de asemenea, scriitor și a scris pentru filmul lui Van Damme din 2010, The Tower.

Imagini inedite cu copiii vedetelor de la Hollywood. Brooklyn & David Beckham

Brooklyn & David Beckham
Brooklyn & David Beckham

Brooklyn Beckham a avut cu siguranță parte de frumusețe și noroc din partea părinților săi, iar tânărul de 18 ani a urmat programe universitare înainte de a decide să urmeze un curs de fotografie din New York. Brooklyn este deja un fotograf în devenire și, după portofoliul său, se pare că a făcut o investiție bună, alegând să studieze fotografia.

Cameron & Michael Douglas

Cameron & Michael Douglas
Cameron & Michael Douglas

Uneori, a fi copilul unei celebrități își pune amprenta, așa cum este cazul lui Cameron Douglas. Născut din Diandra Morell și Michael Douglas, Cameron părea să aibă o carieră promițătoare în actorie până la arestarea sa în 2010.

Din acel moment, lucrurile păreau să meargă prost pentru Cameron, care a fost prins de mai multe ori pentru posesie de droguri, iar în cele din urmă a petrecut șapte ani în închisoare. Deși tatăl său a aranjat pentru cel mai bun avocat, acesta a decis să-l lase pe Cameron să fie judecat pentru binele său.

Miguel Leon & Mike Tyson

Miguel Leon & Mike Tyson
Miguel Leon & Mike Tyson

Cândva campion profesionist de box la categoria grea, Mike Tyson este, poate, unul dintre cele mai recunoscute nume din lume. În ciuda unei cariere extraordinare, Mike a avut o istorie zbuciumată. Atât viața sa profesională, cât și cea personală au fost marcate de mai multe controverse. În prezent, a fost văzut antrenându-se cu fiul său, Miguel Leon Tyson, de doar 15 ani. Acesta pare că urmeze cariera tatălui său.

Imagini inedite cu copiii vedetelor de la Hollywood. Simone Alexandra & Dwayne „The Rock” Johnson

Simone Alexandra & Dwayne „The Rock” Johnson
Simone Alexandra & Dwayne „The Rock” Johnson

Simone Alexandra este cel mai mare copil al fostului luptător Dwayne Johnson cu fosta sa soție. Adolescenta a avut multe apariții pe covorul roșu alături de tatăl ei, dar, în afară de acestea, Simone a păstrat un profil destul de discret, fără îndoială, terminându-și studiile, concentrându-se pe programe de colegiu și altele asemenea.

Frances Bean & Kurt Cobain

Frances Bean & Kurt Cobain
Frances Bean & Kurt Cobain

Este imposibil să uiți trupa Nirvana sau pe cel care a făcut-o atât de celebră, Kurt Cobain. Lupta regulată a lui Kurt cu depresia, abuzul de substanțe, diagnosticul de tulburare bipolară și luptele sale constante l-au făcut incapabil să facă față, iar cântărețul s-a sinucis în 1994, la o zi după ce a ieșit de la dezintoxicare. Kurt și soția sa, Courtney Love, au o fiică, Frances Bean, care la rândul ei s-a luptat, din păcate, cu probleme legate de substanțe.

Imagini inedite cu copiii vedetelor de la Hollywood. Sean & John Lennon

Sean & John Lennon / Sursă: Healthy George
Sean & John Lennon / Sursă: Healthy George

Jon Lennon, co-fondator, cântăreț, compozitor și activist, nu s-a temut niciodată de lumina reflectoarelor. Pare să nu-i fie străină nici fiului lui, care și-a făcut debutul în muzică după care a mers spre actorie.