Home » Life & Style » Tânăra din Ucraina care a primit peste o mie de cereri în căsătorie de când a început războiul. Cum explică situația

Tânăra din Ucraina care a primit peste o mie de cereri în căsătorie de când a început războiul. Cum explică situația

Manolică Anca / 04.07.2022, 12:08

Tânăra este cea mai dorită femeie din Ucraina, numărul cererilor în căsătorie primite putând face invidioase multe reprezentate ale sexului frumos. Louisa Khovanski, influencer de meserie, spune că a primit peste o mie de cereri în căsătorie de când a început războiul, bărbații din întreaga lume folosind situația tensionată din țară ca o scuză pentru a se da la ea.

Cum a gestionat tânăra din Ucraina cele peste o mie de cereri în căsătorie primite

Louisa Khovanski, un influencer din Ucraina, face ravagii cu frumusețea și formele ei voluptoase. Celebră în țara sa, tânăra spune că a primit peste o mie de cereri în căsătorie de la izbucnirea războiului. Este extrem de cunoscută pentru sânii ei voluptoși și nu este de mirare faptul că frânge inimile multor bărbați de pe întreg mapamondul.

Tânăra, cu peste 2,5 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, a ajuns să primească cereri în căsătorie de nici nu le mai știe numărul. Louisa a declarat pentru The Sun că mereu a fost o femeie dorită, însă de când a început războiul din Ucraina, lucrurile s-au schimbat.

Ba mai mult, spune că bărbații din întreaga lume au folosit războiul ca o scuză pentru a se da la ea, oferindu-i chiar și securitate în schimbul întreținerii unor relații intime.

„Am 30 de sâni HH și publicul meu știe asta. M-au rugat să mă căsătoresc cu ei pentru a părăsi Ucraina. Unii mi-au oferit un loc de cazare. Am primit peste o mie de cereri în căsătorie.”, a povestit Louisa Khovanski, tânăra din Ucraina.

Louisa Khovanski, tânăra din Ucraina care a cerut peste o mie de cereri în căsătorie
Louisa Khovanski, tânăra din Ucraina care a cerut peste o mie de cereri în căsătorie

Louisa nu intenționează să își părăsească țara

Deși spune că s-a simțit copleșită de numărul impresionant de cereri de soție pe care le-a primit de la începutul lunii martie, Louisa a decis să nu părăsească momentan țara natală și, cu atât mai mult să dea curs invitațiilor primite. Vede aceste oferte ca o amenințare și mai mare.

„A fost mai periculos să accept această situație decât să trăiesc în Ucraina în timpul perioadei de război. Am decis să rămân în Ucraina și am respins toate cererile. Nu plănuiesc să plec în acest moment. Dar lucrurile se schimbă, așa că poate voi pleca mai aproape de iarnă”, a mărturisit influencerul ucrainean.

De asemenea, tânăra din Ucraina a dezvăluit că o deranjează faptul că fundamentaliștii încearcă să exploateze sexual războiul.

„Din păcate, unii bărbați încearcă să profite de războiul din Ucraina, iar noi ne folosim de femei. Fundamentalismul este încă foarte puternic chiar și în vremuri ca acestea”, recunoaște Luisa, adăugând că s-a gândit să opteze pentru o operație de micșorare a sânilor, mai ales din cauza presiunilor societății. Ea a spus: „Nu sunt hărțuită imediat pentru că evit să vorbesc cu oamenii”.

Războiul din Ucraina, care a izbucnit la finalul lunii februarie, pare departe de a se încheia. În continuare, zilnic, luptători de pe frond, dar și civili nevinovați își pierd viața în urma atacurilor de neoprit. Vladimir Putin își continuă ceea ce a numit el „operațiunea militară specială”, în timp ce președintele Volodimir Zelenski continuă să ceară ajutorul Europei, în încercarea de a opri inamicul.