Home » Life & Style » Timp liber » Când începe Dancing on Ice la Antena 1. Data anunțată oficial

Când începe Dancing on Ice la Antena 1. Data anunțată oficial

Manolică Anca / 22.02.2022, 13:45

Antena 1 se pregătește să dea lovitura în primăvara aceasta cu un nou format, Dancing on Ice: Vis în doi, ce va începe în curând pe micile ecrane. Cum cele nouă celebrități care vor patina alături de partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze juriul și telespectatorii, au fost deja anunțate, a venit momentul să aflăm și data când începe show-ul.

Când începe Dancing on Ice la Antena 1

În primăvara acestui an, la Antena 1 va debuta emisiunea Dancing on Ice: Vis în doi, un show în care nouă vedete se vor întrece pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști. Celebritățile care au acceptat marea provocare vor patina începând din 5 martie, de la 20:00, alături de partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și oamenii din fața micilor ecrane.

Aceștia vor trebui să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi un spectacol memorabil, dar mai ales pentru a îndeplini niște vise. Carmen Grebenișan, Cosmin Natanticu, Iulia Albu, Sore, Ruby, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril și Cătălin Cazacu sunt cele nouă vedete care vor dansa pe gheață la Dancing on Ice: Vis în doi, pentru a îndeplini visurile partenerilor lor.

Cum arată fiecare pereche în parte

Din 5 martie, pe celebra Iulia Albu o vom putea vedea făcând pereche cu Marian Prisacaru, un antrenor de patinaj artistic al cărui dorință cea mai mare este să își deschidă un club de patinaj dotat cu sală de pregătire fizică, cât și aparatura necesară.

Iulia Albu și Marian Prisacaru
Iulia Albu și Marian Prisacaru

Cătălin Cazacu va patina alături de Codruța Moiseanu, antrenor și coordonator al unei secții de patinaj artistic din Capitală. Cei doi vor lupta împreună pentru a îndeplini visul lui Cezar Sendrea, un tânăr de 15 ani care își dorește să facă performanță în hochei. Din păcate, familia sa nu poate să îl susțină din punct de vedere financiar, costurile fiind foarte ridicate.

Cătălin Cazacu va patina alături de Codruța Moiseanu
Cătălin Cazacu va patina alături de Codruța Moiseanu

Jean Gavril va lupta pentru visul partenerei sale Ana Maria Ion, antrenoare și patinatoare. Aceasta vrea să performeze în acest sport și să își continue atât antrenamentele de patinaj în străinătate, cât și facultatea.

Jean Gavril și Ana Maria Ion
Jean Gavril și Ana Maria Ion

Nicolai Tand va dansa pe gheață alături de Daniela Niță, luptând pentru a-i îndeplini visul de a reveni în țară. Antrenoare de patinaj artistic, cea mai mare dorință a acesteia este să poată relua legătura cu gheața, să se antreneze și să îl susțină financiar pe fiul său, un viitor tenismen.

Nicolai Tand va dansa pe gheață alături de Daniela Niță la Dancing on Ice
Nicolai Tand va dansa pe gheață alături de Daniela Niță la Dancing on Ice

Oase și Andreea Ureche vor lupta împreună pentru visul Andreei Ramona Voicu, cea mai bună prietenă a patinatoarei. Aceasta din urmă dorește să se poată pregăti cu cei mai buni antrenori din domeniu și să reprezinte România la Jocurile Olimpice din 2026.

Oase și Andreea Ureche
Oase și Andreea Ureche

Ruby va patina alături de Zsolt Kerekes, pentru a-i îndeplini visul de a dezvolta acest sport în Miercurea Ciuc. El dorește să deschidă un club de patinaj artistic în zonă.

Ruby va patina alături de Zsolt Kerekes
Ruby va patina alături de Zsolt Kerekes

Cosmin Natanticu luptă pentru visul partenerei sale, Maria Andreea Coroamă, profesor și antrenor în acest sport. Ea vrea să dezvolte o sală de pregătire specifică patinajului artistic pentru a îi ajuta pe sportivii care se antrenează la clubul său. Din cauza lipsei echipamentului necesar, ea a suferit o dublă hernie de disc.

Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă
Cosmin Natanticu și Maria Andreea Coroamă

Sore va face echipă cu Grațiano Dinu, un kinetoterapeut care luptă pentru visul mamei sale, antrenor de patinaj artistic, cea care i-a fost „și mamă, și tată și antrenor”. Ramona Dinu visează să atingă cele mai înalte culmi cu sportivii săi, însă lipsa unei baze materiale îi pune multe piedici.

Sore va face echipă cu Grațiano Dinu
Sore va face echipă cu Grațiano Dinu

Carmen Grebenișan va patina alături de Lilian Brînzari, un elev în clasa a 12-a care și-a dedicat tot timpul său patinajului artistic. Din păcate, pandemia l-a oprit din a se mai pregăti pentru a ajunge la Olimpiada de la Beijing. Totodată, el vrea să își îndeplinească visul de a-și deschide un club de patinaj artistic și de a termina o facultate bună.

Carmen Grebenișan va patina alături de Lilian Brînzari
Carmen Grebenișan va patina alături de Lilian Brînzari

Marea premieră a show-ului va avea loc pe 5 martie, de la 20:00, la Antena 1.