Home » Sănătate » Băutura de la McDonald’s pe care să nu o consumi niciodată. Un fost angajat face avertismentul

Băutura de la McDonald’s pe care să nu o consumi niciodată. Un fost angajat face avertismentul

Manolică Anca / 03.05.2022, 15:15
Băutura de la McDonald’s pe care să nu o consumi niciodată. Un fost angajat face avertismentul

O masă de la McDonald’s nu este completă fără o băutură răcoritoare pe măsură. Dar după ce vei afla ce conține, sigur te vei gândi de două ori înainte de a o mai comanda. Iată ce spune chiar un fost manager care a lucrat în celebrul lanț de restaurante fast-food despre cum se prepara băutura „urâtă”. Le recomandă tuturor clienților să stea departe de aceasta.

Ce băutură să nu mai consumi niciodată de la McDonald’s

O fostă angajată McDonald’s a vorbit într-un videoclip despre secretele din interiorul celebrului lanț de restaurante fast-food. Compilația a fost postată inițial pe platforma TikTok, dar a devenit rapid virală și pe Youtube.

Fostă manageră de restaurant, vreme de trei ani, aceasta vorbește despre o băutură din meniu de care le recomandă clienților să se ferească. Aceasta spune că, odată ce a aflat cum se prepara băutura „urâtă”, nu a mai mai consumat-o niciodată. Este vorba despre ceaiul dulce, cu care obișnuia să se răsfețe ocazional.

La acea vreme, în magazinul McDonald’s în care lucra existau două ulcioare de patru litri de ceai: un ulcior roșu pentru ceaiul dulce și un ulcior verde pentru ceaiul neîndulcit.

„Pentru fiecare patru galoane din ulciorul roșu, ceaiul dulce, era golită în el o pungă întreagă de patru kilograme de zahăr. O jumătate de kilogram pentru fiecare galon de ceai. Am încetat să mai beau ceaiul după ce mi-am dat seama de asta. E dezgustător.”, a dezvăluit Nicole Weiser, potrivit The Sun.

Videoclipul TikTok al lui Weiser a devenit viral pe YouTube. TikTok/@mightyshelf
Videoclipul TikTok al lui Weiser a devenit viral pe YouTube.
TikTok/@mightyshelf

Ce comentarii au apărut la videoclipul devenit rapid viral

În secțiunea de comentarii, internauții au lăsat o mulțime de comentarii despre acest subiect. Majoritatea sunt un amestec de oroare față de conținutul imens de zahăr din băutură și indiferență față de încărcătura calorică și nutrițională. Iată doar câteva dintre acestea:

„Să știi că ceva este foarte dulce este diferit de a ști exact cât de mult zahăr conține”, a scris un utilizator.

„Abia dacă mai beau sucuri acum că îmi pot imagina cu adevărat cele nouă lingurițe de zahăr dintr-o Coca-Cola”.

„Am lucrat acolo în adolescență și când am fost învățată cum să fac ceaiul dulce, mi-au dat căscat ochii”, a scris o persoană care a fost angajată în cadrul McDonald’s.

„Rămâneți la apă, indiferent unde vă aflați”, a sfătuit un alt internaut. „Eu beau o băutură care nu este apă poate de două ori pe lună, dacă nu chiar de două ori.”

Unii utilizatori din mediul online s-au declarat sceptici că Weiser nu și-ar fi dat seama cât de mult zahăr era în băutură, pentru început.

„Nu putea să nu simtă cât de dulce era înainte de a învăța rețeta?”, a întrebat un critic.

„Asta este ceea ce ne place la ea. Este un ceai cu adevărat DULCE”, a scris o persoană din sudul SUA. „Un ceai așa cum obișnuia bunica mea să facă la mesele de duminică”.

„La fel de dulce cum îl face orice bucătărie din sud”, a spus un altul.

Iar un alt internaut a făcut o recomandare pentru iubitorii de ceai care sunt dispuși să facă un compromis.

„Dacă nu vă place, atunci amestecați jumătate dulce/jumătate neîndulcit”, au sugerat aceștia.