Home » Life & Style » Alexandra Stan, bisexuală? 7 lucruri neștiute despre celebra cântăreață din România

Alexandra Stan, bisexuală? 7 lucruri neștiute despre celebra cântăreață din România

Violeta Badea / 31.03.2021, 14:21

Alexandra Stan, bisexuală? 7 lucruri neștiute despre celebra cântăreață din România. Alexandra Stan a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Solista a părut extrem de sinceră, a vorbit despre viața personală și a făcut o serie de mărturisiri uluitoare. În acest material vă vom prezenta câteva lucruri mai puțin știute despre Alexandra Stan.

Alexandra Stan, bisexuală? 7 lucruri neștiute despre celebra cântăreață

Alexandra Stan, în vârstă de 31 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite soliste de la noi din țară. Artista s-a născut pe data de 10 iunie 1989 în Constanța și a studiat la Facultatea de Management „Andrei Șaguna”. Deși nu are studii de specialitate, solista a reușit să spargă toate topurile în anul 2010, după ce a lansat piesa „Lollipop”. Apoi, au urmat o serie de melodii care au devenit imediat hituri atât în România, cât și în străinătate.

Probabil vă amintiți și încă mai fredonați versurile piesei „Mister Saxobeat”, nu-i așa? Ei bine, acest hit a făcut înconjurul lumii, a ajuns în topurile radiourilor, dar și a platformelor de streaming online. Deși au trecut nu maipuțin de zece ani de la lansare,această melodie este încă cea mai ascultată piesă românească pe Spotify, cu peste 200.000.000 de ascultări. În continuare vă vom prezenta câteva lucruri mai puțin știute despre celebra cântăreață.

Alexandra Stan a recunoscut ca este bisexuala
Alexandra Stan a recunoscut ca este bisexuala

1. Ce înălțime are Alexandra Stan

Îndrăgita solistă are o înălțime de 1,68 și cântărește în jur de 57 de kilograme.

2. Alexandra Stan, bisexuală

Cântăreața a făcut o mărturisire șocantă în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”: este bisexuală, în unele momente. Alexandra Stan a recunoscut că a trăit o experiență cu un bărbat și o femeie, dar a spus că în prezent nu ar mai simți să facă asta. Ea a dezvăluit că nu are un partener în acest moment și că nu-și dorește o relație.

„Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură. Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta”, a declarat Alexandra Stan, la Kanal D.

3. Dorian Popa a fost primul iubit al cântăreței

Alexandra Stan a avut o scurtă relație cu Dorian Popa, dar totul s-a întâmplat în perioada adolescenței. Povestea de iubire dintre cei doi a durat doar o lună, iar cântăreața a declarat că a fost primul ei iubit.

„Nu a fost primul meu sărut, a fost primul iubit, prima relație, într-adevăr! Dar chiar m-a înșelat. A fost prima relație de o lună, că atunci, în liceu, erau numai relații de două săptămâni, trei, ceva de genul. Adică atunci nu se consumau relațiile, adică doar ne pupam, mergeam de mână, logic.”, a spus solista.

4. Alexandra Stan fost bătută de managerul ei

Anul 2013 a fost de coșmar pentru Alexandra Stan. Cântăreața a trecut prin momente cumplite și a fost implicată într-un scandal monstru, deoarece managerul ei, Marcel Prodan, a agresat-o fizic și verbal. Frumoasa și faimoasa Alexandra Stan ajunsese de nerecunoscut. Era desfigurată, însă a avut curaj și a povestestit drama prin care a trecut.

Marcel Prodan este impresarul care a remarcat-o în 2009, când tânăra era doar o aspirantă la trofeul Mamaia. Din acel moment, cariera Alexandrei a crescut spectaculos, dar nimic nu era posibil fără muncă. Ulterior, cei doi au avut și o relație,iar toate discuțiile ar fi pornit de la bani.

Alexandra Stan la Survivor
Alexandra Stan la Survivor

5. A participat la emisiune „Survivor România 2021”

Alexandra Stan nu poate sta departe de televiziune și a acceptat imediat să facă parte din echipa Faimoșilor, în jungla din Republica Dominicană. Artista nu s-a descurcat atât de bine la probele fizice și nu a reușit să facă față condițiilor, dar nu regretă experiența pe care a trăit-o în acea emisiune.

6. De ce nu mai formează un cuplu cu Bogdan Drăghici

Alexandra Stan și Bogdan Drăghici au hotărât să pună capăt relației, deși toată lumea știa că s-au împăcat. Artista a spus că nu își mai dorește o relație,își dorește să se redescopere și să se perfecționeze din toate punctele de vedere. De asemenea, a spus că a rămas prietenă cu Bogdan și că nu s-au certat.

7. Ce complexe are artista

Alexandra Stan a recunoscut că are anumite complexe legate de aspectul său fizic. Deși toată lumea credea că este nemulțumită de nasul ei, se pare că spatele este cel care o nemulțumește. Solista spune că are tendința de a sta mereu cocoșată și i-ai fi plăcut să aibă o talie de viespe.