Home » Life & Style » Mesaje, urări și felicitări deosebite de La Mulți Ani pentru Sfinții Petru și Pavel

Mesaje, urări și felicitări deosebite de La Mulți Ani pentru Sfinții Petru și Pavel

Nechifor Ioana / 28.06.2021, 18:08

Mesaje, urări și felicitări de Sfinții Petru și Pavel. Cunoscută în popor și sub numele de Sânpetru, această zi de sărbătoare este trecută în calendar pe data de 29 iunie. Având în vedere că peste 500.000 de români își sărbătoresc în această zi onomastica, am pregătit mai jos o serie de mesaje și urări de La Mulți Ani pentru a-i surprinde plăcut pe cei dragi! Un material cu mesaje și felicitări deosebite pentru toți cei care poartă numele Sfinților Apostoli Petru și Pavel.

Mesaje și urări pentru Sfinții Petru și Pavel

Mesaje, urări deosebite și felicitări speciale de trimis de Sfinții Petru și Pavel. Anual, pe data de 29 iunie, peste 500.000 de români sărbătoresc această onomastică. Ziua Sfinților Petru și Pavel,  denumită în popor Sânpetru, marchează miezul verii agrare și începutul secerișului.

Printre numele sărbătorite, pe 29 iunie, de ziua Sfinților Apostoli Petru și Pavel se regăsesc: Petru,Petre, Paul, Pavel, Petrică, Petrișor, Petronel, Paula, Paulina, Petronela, Petruța, Petrița, Paulica, Petra, Pavelina, Paulică.

Am trecut mai jos o selecție de mesaje, urări și felicitări, ce te vor ajuta să faci o surpriză frumoasă persoanei dragi care își serbează onomastica. Oferă-i un mesaj La Mulți Ani, încărcat cu cele mai sincere gânduri și urări!

Mesaje de La Mulți Ani
Mesaje, urări și felicitări deosebite de La Mulți Ani pentru Sfinții Petru și Pavel

La Mulți Ani pentru Sfinții Petru și Pavel

1. La mulți ani fericiți, tuturor celor ce poartă numele Sfinților Petru și Pavel!

2. Azi, de ziua numelui, îți doresc ca cele mai arzătoare dorințe ale tale să prindă viață și să-ți aducă împlinirea mult visată. La mulți ani, Petru/Pavel!

3. La mulți ani, Petrică! Viața să îți ofere în dar tot ce e mai frumos și bun!

4. La mulți ani de Sfinții Petru și Pavel! Ziua numelui să te găsesc sănătos, voios și la pungă gros. Cele mai călduroase urări și cele mai sincere gânduri! La mulți ani și multă fericire!

5. Sfinții Petru și Pavel să te ocrotească, să îți îndrume pașii și să îți scoată în cale tot ce e mai frumos și bun! La mulți ani minunați!

6. La mulți ani, Petru/Pavel! Cu ocazia zile de nume îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!

7. La mulți ani, om drag și frumos! De Sfinții Petru și Pavel, toate gândurile mele bune se îndreaptă către tine! Pe al vieții drum să pășești mereu încrezător, plin de speranță și cu inima încărcată cu bucurii!

Cele mai frumoase urări

8. Viața să te surprindă plăcut la tot pasul, iar inima să îți tresare de fericire! La mulți ani fericiți, plini de sănătate și bucurii!

9. Azi, de ziua numelui tău, îți urez să te bucuri mereu de sănătate, să ai parte din plin de fericire și iubire. Sfinții Petru și Pavel să te călăuzească pe drumul cel bun și să te ocrotească!

10. La mulți ani de Sfinții Petru și Pavel! Să ai o zi nemaipomenită și o viață încărcată doar cu bucurii, iubire, liniște și pace!

11. Numele sfânt ce îl porți să îți aducă liniște și binecuvântare! Să fii înconjurat de oameni buni, să te bucuri din plin de iubire și pace! La mulți ani, X!

12. La mulți ani, multe bucurii și realizări, celor care poartă numele Sfinților Apostoli Petru și Pavel! Sfinții Petru și Pavel să vegheze mereu asupra ta, să te ferească de rele și să îți fie mereu sprijin necondiționat.

13. La mulți ani, iubire și sănătate pentru toți cei care își sărbăroresc azi ziua numelui. Sfinții Petru și Pavel să vă îndrume pașii și să vă fie mereu aproape!

14. La mulți ani de Sfinții Petru și Pavel! Urări călduroase și gânduri senine se îndreaptă către tine, prieten drag.

Sfinții Petru și Pavel
Sfinții Petru și Pavel

Mesaje speciale de trimis de Sfinții Petru și Pavel

15. Dorințele mari să se împlinească, fericirea să nu îți lipsească, iar sănătatea și liniștea mereu să te însoțească! La mulți ani de Sfinții Petru și Pavel!

16. La mulți ani și multă fericire, prieten drag! Azi, de Sfinții Petru și Pavel, țin să îți ofer în dar cele mai frumoase urări și cele mai sincere gânduri! Sfântul Apostol al cărui nume îl porți să îți fie prieten de nădejde și să îți îndrume pașii în viață.

17. Cu ocazia sărbătoririi zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și să ai parte numai de zile senine și însorite! La mulți ani, Petru/Pavel!

18. Cu ocazia serbării onomasticii de Sfinții Petru și Pavel, îți trimit cele mai sincere gânduri de prietenie, de liniște și pace! Tot ce e mai frumos să ți se întâmple!

19. La mulți ani, multă sănătate și fericire! Sfântul al cărui nume îl porți să îți ghideze pașii în viață și să te ajute să iei cele mai bune decizii!

20. La mulți ani de Sfinții Petru și Pavel! Viața să îți scoată în cale oamenii potriviți la momentul potrivit, să îți ofere clipe magice și prieteni de nădejde!

21. La mulți ani, om drag! Azi, de Sfinții Petru și Pavel, îți urez tot binele din lume și îți doresc să-ți păstrezi zâmbetul pe chip o viață întreagă!

Ți-am pregătit în galeria foto o serie de felicitări de La Mulți Ani pe care le poți trimite sărbătoriților de Sf. Petru și Pavel. 

Sursă felicitări: Pinterest