Home » Când, unde, cum » Povești cu fantome. 3 staruri de la Hollywood care susțin că au avut întâlniri cu aceste spirite

Povești cu fantome. 3 staruri de la Hollywood care susțin că au avut întâlniri cu aceste spirite

Manolică Anca / 13.10.2021, 11:06
Povești cu fantome. 3 staruri de la Hollywood care susțin că au avut întâlniri cu aceste spirite

Cu toții avem perioade în viața noastră în care suntem măcinați de temeri, astfel că, nici vedetele de la Hollywood nu scapă de acest lucru. Au şi ele nopţi de insomnii, crize în timpul somnului sau coșmaruri legate de anumite spirite care ar putea trăi în casele lor. Iată câteva povești cu fantome ale unor staruri de la Hollywood care susțin cu tărie că au avut experienţe bizare şi întâlniri cu fantome.

Povești cu fantome. Matthew McConaughey a împărţit locuința cu spiritul unei foste proprietare

Renumit pentru rolul său din „Ghosts of Girlfriends Past”, Matthew McConaughey pare să se învârtă într-un „cerc” al fantomelor. Asta pentru că, spune chiar el, locuinţa lui din Hollywood Hills a fost bântuită de un spirit pe nume Madame Bleu.

Matthew McConaughey
Matthew McConaughey

În timpul unui interviu susținut pentru promovarea unui film din 2009, starul a dezvăluit că spiritul Madame Bleu a început să îşi facă simţită prezenţa din momentul în care el a decis să locuiască acolo. Se pare că spiritul furios nu prea dorea să împartă casa cu el, însă, în cele din urmă, au reușit să ajungă la un acord pentru a trăi împreună în acea locuinţă. De atunci, s-a liniştit şi l-a lăsat în pace.

Ariana Grande, bântuită după ce a vizitat un cimitir

Cu siguranță, dacă Ariana Grande ar fi avut o întâlnire cu diavolul, astăzi am fi ascultat o melodie despre asta În anul 2013, ea a vizitat cimitirul Stull, din Kansas City, despre care se presupune că ar fi unul dintre cele șapte locuri în care există porţile iadului de pe Pământ, iar activitatea diavolească este intensă. Pentru aceasta, puțini sunt cei care au curajul să facă o plimbare prin Stull, printre aceștia fiind și Ariana Grande. Cu toate că a fost prevenită.

„Am avut un sentiment copleşitor al prezenţei răului în maşină şi am simţit miros de sulf, care este semnul unui demon. În maşină era o muscă şi zbura la întâmplare…”, a povestit artista.

Povești cu fantome. Ariana Grande, bântuită după ce a vizitat un cimitir
Povești cu fantome. Ariana Grande, bântuită după ce a vizitat un cimitir

Au urmat săptămâni în șir în care Grande a fost bântuită de umbre. Auzea şoapte şi mârâituri şi simțea o prezenţă diabolică în timp ce încerca să doarmă. Toate indicau prezența unui demon. După ce a început să caute și să solicite sfaturi și ajutor despre cum ar putea să scape de această entitate, i s-a spus să-i „ceară să se înlăture”. Artista a dezvpluit că era prea speriată pentru a încerca asta.

Povești cu fantome. Melissa McCarthy a locuit într-o mansardă bântuită

Actriţa Melissa McCarthy a povestit că în perioada studiilor la Facultatea din Boulder, Colorado, a locuit într-o mansardă care era, cu siguranţă, bântuită. Niciun prieten de-ai ei nu îndrăznea să îi treacă pragul casei, fiecare spunând că experimentează același sentiment „înfiorător” care apare atunci când simţi că există o prezenţă ciudată în jur.

Uşa se deschidea şi se închidea într-un mod inexplicabil atunci când McCarthy era singură. A reușit să reziste acolo numai două săptămâni, după care s-a mutat la New York.

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy

McCarthy a mai povestit într-un interviu cu Ellen DeGeneres o întâmplare din perioada în care era în clasa a II-a. La câteva săptămâni de la decesul bunicii sale, aceasta i s-a arătat în formă spectrală la fel cum arăta înainte de deces.