Home » Când, unde, cum » Totul despre Saga Festival 2021. Când și unde se desfășoară, condiții participare, preț bilete și programul artiștilor

Totul despre Saga Festival 2021. Când și unde se desfășoară, condiții participare, preț bilete și programul artiștilor

Cojocaru Cristian / 25.08.2021, 14:24

Saga Festival este primul festival de muzică electronică din București. Astfel, mii de participanți sunt așteptați începând cu data de 10 septemebrie până pe 12 septembrie la unul dintre cele mai mari festivaluri din România.

Tot ceea ce trebuie să știi despre Saga Festival

Doi ani a durat ca toate lucrurile să fie puse la punct cu multă răbdare și atenție, astfel că fanii se pot bucura de momente memorabile în cadrul unuia dintre cele mai mari festivaluri din România. La aproape trei săptămâni distanță de acesta, organizatorii au anunțat că locul a fost schimbat după ce mai multe aspecte au fost luate în considerare.

Astfel, reprezentanții Saga împreună cu Primăria Capitalei au decis ca festivalul să își schimbe locul anunțat inițial, Parcul Izvor, la ROMAERO, localizat în apropierea Aeroportului Internațional Băneasca. Schimbarea spațiului vine pentru a-i putea oferi publicului o experiență de festival incredibilă și, totodată, una mult mai sigură.

Un loc mai mare le va oferi fanilor un cadru mai amplu de distracție, într-un mediu sigur, pentru a-și putea contura amintiri de neuitat și pentru a trăi o experiență care va dăinui peste ani. Cu vizitatori internaționali, care se pregătesc să plece spre ROMAERO București din mai multe colțuri ale lumii, festivalul SAGA este gata să decoleze pentru ei și pentru toți cei care își doresc să petreacă trei zile fantastice.

SAGA Festival a primit oficial undă verde pentru desfășurare, spre fericirea participanților, a artiștilor și a organizatorilor. Cu siguranță, emoțiile vor crește în intensitate atunci când muzica va răsuna peste București și vor fi transformate rapid în bucurie și efervescență. Pe această cale, publicul va avea șansa să ia parte la începutul unei noi experiențe muzicale revoluționare în capitala României.

saga festival
SAGA Festival lanseaza tipul de bilete RavePit

Lineup-ul festivalului SAGA

SAGA va aduce, în septembrie, o serie de show-uri spectaculoase, super efecte pirotehnice, design-uri extraordinare, un concept unic în România și un line-up format din unii dintre cei mai buni artiști ai muzicii electronice din lume precum Tiësto, Carl Cox, Alan Walker, Masked Wolf, Sickick, Nicky Romero, Oliver Heldens, Robin Schulz și mulți alții. Pe lângă artiștii internaționali, artiști români vor fi de asemenea prezenți pentru a le oferi festivalierilor concerte explozive.

Pe lângă artiștii internaționali anunțați, unii dintre cei mai apreciați și iubiți artiști români completează line-up-ul SAGA Festival. Antonia, INNA, Deliric, Grasu XXL, Gojira & Planet H, Guess Who, Prny & Lu-K Beats, Spike, Bad and Boujee, Chronic DJs (Grigo & ABS), DJ Chill Will, DJ DOX, DJ Grewu, DJ Sauce (Șatra Benz DJ), DJ Sfera, Johnny Damix și Moza Kaliza vor urca pe scenele SAGA cu show-uri speciale pentru festivalieri.

Programul de vineri, 10 septembrie

  • Source Stage:  DJ Andi, Manuel Riva, Mike Williams, INNA, Clean Bandit (DJ Set), Sigala, Don Diablo, Tiesto, Salvatore Ganacci;
  • Heat Stage: ADIN, Amelie Lens, ANNA, Joris Voorn, Kolsch, Maceo Plex;
  • Spark Stage: Artbat, Dobrikan, Franky Rizardo, Mario Persic, Mathame, Sonny Fodera, Adrian Eftimie;
  • Switch Stage: DJ Dox, Gojira & Planet H, Guess Who DJ Set, Johnny DaMix.

Programul de sâmbătă, 11 septembrie

  • Source Stage: Gino & Maxx, John Newman, Morten, Nervo, Nicky Romero, No Parachute, Regard, Sickick, Timmy Trumpet, W&W;
  • Heat Stage:  Chris Liebing, Cotoraci, Deborah De Luca, Dubfire, Joyhauser, Reinier Zonneveld;
  • Spark Stage: Baggi, Kaisser, Meduza, Rosario Internullo, Solardo, Umek;
  • Switch Stage: Chronic DJs (Grigo & ABS), Deliric DJ Set, DJ CHILL WILL, DJ Sfera, PRNY & Lu-K Beats

Programul de duminică, 12 septembrie

  • Source Stage: Alan Walker, Antonia, Avalan, Oliver Heldens, Robin Schulz, Masked Wolf, Topic, U_Gin, Vanotek, Vini Vici, Grasu XXL;
  • Heat Stage: Adam Beyer, Enrico Sangiuliano, Monika Kruse, Carl Cox, Spartaque;
  • Spark Stage: Andre Rizo, Denis Sulta, Eli Brown, Fisher, Hot Since 82;
  • Switch Stage: Bad and Boujee, DJ Grewu, DJ Sauce (Satra Benz DJ), Spike DJ Set, Moza Kaliza.

Alte scene și alți artiști urmează să fie anunțați, iar toate detaliile sunt disponibile pe paginile oficiale de social media SAGA Festival și pe www.sagafestival.com.

Bilete și condiții de participare

SAGA Festival anunță și faptul că a încheiat un parteneriat cu OK Medical, cel mai mare centru de testare COVID din România, pentru a asigura siguranța participanților și a le oferi totodată discount pentru testele COVID. Pentru a putea avea acces în festival, publicul va trebui să prezinte la intrare una dintre opțiunile de mai jos:

  • un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore;
  • un test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore;
  • un cerificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni;
  • un certificat digital de vaccinare.

În ceea ce privește biletele, pentru prima dată în România, SAGA Festival pune în vânzare categoria Rave Pit, pentru scena techno. Cei care își doresc să fie mai aproape de artiștii lor preferați și să aibă o experiență unică în timpul festivalului își pot achiziționa biletele și astfel își pot asigura un loc în DJ booth. Locurile pentru această categorie specială sunt limitate și le oferă ocazia festivalierilor să se distreze chiar de lângă artiștii lor preferați de techno. Biletele pot fi cumpărate de aici: sagafestival.com/tickets.

Totodată, SAGA Festival pune la dispoziție 200 de abonamente gratuite pentru persoanele cu dizabilități și câte un însoțitor. Cei care își doresc să participe la festival se pot înscrie, pentru a beneficia de gratuitate, printr-un mail trimis la info@sagafestival.com.