Home » Film & Seriale » 10 reality-show-uri de văzut pe Netflix. De la transformări uluitoare, competiții de gătit până la aventuri spectaculoase

10 reality-show-uri de văzut pe Netflix. De la transformări uluitoare, competiții de gătit până la aventuri spectaculoase

Cojocaru Cristian / 30.01.2022, 12:57
10 reality-show-uri de văzut pe Netflix. De la transformări uluitoare, competiții de gătit până la aventuri spectaculoase

Ai o zi lungă la biroul de acasă și vrei să dai o pauză creierului tău. Poate, o emisiune TV este mult mai indicată decât să începi un film sau un serial. Aceste emisiuni variază de la transformări uluitoare, la competiții de gătit și aventuri cât cuprinde. Află care sunt cele mai bune reality-show-uri de văzut pe Netflix, atunci când vrei să iei o pauză de la job.

Cele mai bune reality-show-uri de văzut pe Netflix

În ultimii câțiva ani, pe Netflix a apărut un val de reality show-uri originale, dar asta nu înseamnă că acestea sunt singurele de pe streamer. Recent, francize uriașe precum Survivor și America’s Next Top Model și-au făcut debutul alături de hituri locale precum Love is Blind și blown Away. Așadar, iată cele mai bune reality show-uri disponibile pentru a le viziona pe celebra platformă de streaming.

Cooking with Paris

Pe 13 ianuarie 2020, Paris Hilton a încărcat pe YouTube un videoclip de 16 minute cu lasagna ei gătită, intitulat „Cooking with Paris”. Este un haos absolut pentru că ea rade brânza purtând mănuși de motociclist și recunoaște că este prima dată când gătește în ceea ce putem doar presupune că este propria ei bucătărie de acasă. 5 milioane de vizualizări și puțin peste un an mai târziu, Cooking with Paris este acum un serial original Netflix. Prezintă invitați celebri precum Kim Kardashian și Saweetie, care colaborează cu Paris pentru a crea… ei bine, nu putem nega că sunt mese. Doar nu te aștepta să înveți să gătești ceva bun.

Restaurants on the Edge

În această serie originală Netflix, trei experți sunt aduși pentru a salva restaurante în locații frumoase din întreaga lume care pur și simplu nu atrag oaspeți dintr-un motiv sau altul. Cui nu-i place un spectacol bun de makeover, nu? Ei bine, în primul rând, depinde de calitatea transformării. Un designer, un restaurator și un curator de atmosferă/mixolog ocazional care poartă întotdeauna o pălărie. Este extrem de discutabil în ansamblu, dar incredibil de capabil.

Somebody Feed Phil

O bijuterie absolută a unui bărbat și un cunoscător de mâncare, Somebody Feed Phil îl urmărește pe creatorul Everybody Loves Raymond, Phil Rosenthal, în timp ce explorează, își face prieteni și mănâncă în orașe din întreaga lume. Nu există nicio modalitate de a-l urmări pe Phil fără un zâmbet larg.

Nadiya Bakes

Nadiya Hussain strălucește în spin-off-ul ei solo. Sfaturile, trucurile și farmecul ei pentru copt te vor încânta, te vor face să îți fie foame și poate chiar te vor încuraja să îți preîncălzești cuptorul.

Blown Away

Blown Away este show-ul Netflix de competiție de suflare a sticlei, care dezvăluie o formă de artă fascinantă care cu greu își are dreptul în cultură. Este un format standard de spectacol de competiție, iar fiecare episod îi pune pe artiștii concurenți să lucreze la o nouă provocare, care implică sticlă topită, țevi și cuptoare. Indiferent de interesele tale, de vârsta sau de gusturile tale TV, este cu adevărat o încântare să vezi cum se fac creații superbe din sticlă.

America’s Next Top Model

America’s Next Top Model este un pionier în peisajul reality show-ului competițional, iar acum sunt transmise pe Netflix. Cei care speră să devină model concurează în ședințe foto și provocări sub îndrumarea și domnia severă a lui Tyra Banks. Ei bine, există o mulțime de cuvinte noi pe care le vei învăța. Reality entertainment la cel mai bun mod.

Survivor

Cu mai mult de 20 de ani și 40 de sezoane, Survivor este un veteran al genului reality. În fiecare sezon, concurenții sunt împărțiți în triburi și lăsați să supraviețuiască în afara pământului, cu provocări și imunități de câștigat. În fiecare săptămână, tribul care pierde trebuie să voteze un membru, până când un singur supraviețuitor rămâne în picioare.

Bling Empire

Primul reality show american cu o distribuție totală asiatică a făcut o mare explozie când a apărut pe Netflix în ianuarie. Amplasat în Los Angeles și filmat înainte de pandemie, Bling Empire îi urmărește pe megabogații în timp ce fac cumpărături, călătoresc, petrec și se ceartă. Dramatic, distractiv și captivant, vei învăța despre cultura asiatică, precum și despre bijuterii haute-couture.

The Circle

Reality show-ul se concentrează în jurul unui grup de oameni aduși într-un complex de apartamente unde toți trebuie să locuiască separat și pot comunica doar printr-o rețea de socializare numită The Circle. Jucătorii trebuie să clasifice și să voteze pe colegii concurenți în mod frecvent în funcție de simpatia și interacțiunile lor.

Love Is Blind

Serialul de întâlniri de succes de la Netflix, Love Is Blind este un copil nebun al lui The Circle și Married at First Sight. Spectacolul aduce 30 de persoane singure din Atlanta într-un set în care se duc la întâlniri de genul „blind date” separați de un perete de sticlă. După zece zile de întâlnire fără să se vadă vreodată, participanții trebuie fie să se logodească cu cineva pe care nu l-au văzut niciodată, fie să plece acasă. Odată logodiți, cuplurile se întâlnesc personal, pleacă în luni de miere și încep numărătoarea inversă de trei săptămâni până la nuntă.