Home » Film & Seriale » Filme cu supereroi. 7 producții de văzut pe Netflix și nu numai

Filme cu supereroi. 7 producții de văzut pe Netflix și nu numai

Voicu Costin / 29.01.2022, 20:12

Filmele cu supereroi sunt pe placul tuturor. Acțiunea îmbinată cu tehnologia, magia și comedia în unele cazuri atrag tot mai mulți cinefili în sălile de cinema, mai ales când vine vorba de premieră unor astfel de filme. Platforma de streaming Netflix a adunat și ea câteva titluri cu supereroi. Iată câteva idei pentru astfel de filme!

7 producții de văzut pe Netflix și nu numai

The Dark Knight

Batman își continuă războiul împotriva fărădălegilor. Cu ajutorul locotenentului James Gordon și al avocatului Harvey Dent, Batman vrea să curețe străzile din Gotham City de criminali. Supereroul va trebui să lupte de această dată cu ‘The Joker’ care aruncă orașul în anarhie. Speranțele locuitorilor terorizați se află numai în Batman.

Bazat pe desenele cu caracter Batman, filmul este un sequel la Batman Begins (2005), care este reinițializat din seria Batman. Christian Bale are rolul principal. Batman ,principalul personaj al filmului are conflicte cu Joker și o prietenie strânsă cu avocatul său Harvey Dent.

Iron man

Iron Man din 2008 spune povestea lui Tony Stark, un industriaș miliardar și inventator genial care este răpit și forțat să construiască o armă devastatoare. În schimb, folosind inteligența și ingeniozitatea sa, Tony își construiește o armură de înaltă tehnologie și scapă din captivitate. Când descoperă un complot nefast cu implicațîi globale, își îmbracă armură puternică și jură că va proteja lumea că Iron Man.

Spider-man: departe de casa

În Omul Păianjen: departe de casă, Tom Holland revine în rolul super-eroului prietenos din vecini, care trebuie să intervină pentru a se opune noilor amenințări puse în fața lumii noastre, care s-a schimbat pentru totdeauna. Filmul extinde universul Spider-Man scoțându-l pe Peter Parker din zona de confort, New York, pentru a-l trimite în Europa, în ceea ce se presupunea că va fi o vacanță școlară. Ea se transformă în cea mai mare provocare și aventură epică de până acum.

Departe de casă, Peter trebuie să-și protejeze prietenii, să salveze lumea, să se ridice la înălțimea unei provocări căreia numai el îi poate face față.

Tomb Raider

Acţionând împotriva dorinţei finale a tatălui său, Lara lasă totul în urmă şi pleacă către ultima destinaţie în care ştie că s-a aflat acesta: un mormânt de pe o insulă mitică care s-ar putea afla undeva pe coastele Japoniei.

Dar misiunea ei nu va fi una prea uşoară, chiar drumul în sine, până la misterioasă destinaţie este unul foarte nesigur şi periculos. Dintr-o dată miza pentru Lara, care, împotriva tuturor previziunilor și înarmată doar cu o minte agilă, credință oarbă și cu un spirit de neclintit, trebuie să învețe să își depășească limitele pe măsură ce înaintează în călătoria necunoscută.

Supraviețuirea sa în această aventură periculoasă va însemna și realizarea ei obţinând astfel supranumele de “tomb raider”.

Thunder Force

Thunder Force este un film american de comedie cu supereroi regizat și scris de Ben Falcone. Filmul urmărește doua cele mai bune prieteni din copilărie înstrăinate, care se reunesc după ce unul elaborează un tratament care le oferă puteri de a-și proteja orașul împotriva răufăcătorilor.

Origini secrete

Filmul a fost lansat pe 28 august 2020 pe Netflix. O comedie de acțiune-horror din 2020 în care un proprietar leneș al unui magazin de benzi desenate ajută un detectiv cinic să găsească un criminal în serie. Filmul este în spaniolă cu subtitrare în engleză. Crimele se bazează pe poveștile de origine ale diverșilor supereroi și există reprezentări grafice ale cadavrelor când sunt descoperite la locul crimei și la morgă.

Aquaman

Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry/Aquaman își propune să conducă regatul subacvatic al Atlantidei și îl împiedică pe fratele său vitreg, regele Orm  să unească cele șapte regate subacvatice pentru a distruge lumea de la suprafață.