Home » Life & Style » 5 lucruri pe care fanii nu le știu despre Delia. Ce au, de fapt, în comun Delia și Andra

5 lucruri pe care fanii nu le știu despre Delia. Ce au, de fapt, în comun Delia și Andra

Violeta Badea / 18.05.2021, 12:45
5 lucruri pe care fanii nu le știu despre Delia. Ce au, de fapt, în comun Delia și Andra

5 lucruri pe care fanii nu le știu despre Delia. Andra a intrat în rândul vedetelor care și-au făcut propria emisiune, iar prima persoană pe care a invitat-o „Acasă la Măruță” a fost Delia Matache. Cele două au vorbit în cadrul podcastului despre cariera lor, amintiri, vacanțe, dar și despre soții lor. Astfel, fanii Andrei, dar și cei ai Deliei și-au putut da seama că cele două artiste au foarte multe lucruri în comun. 

5 lucruri pe care fanii nu le știu despre Delia

Delia și Andra au discutat timp de trei ore, iar fanii s-au declarat foarte entuziasmați de faptul că le-au putut vedea împreună pe cele două artiste. La un moment dat, conversația a dus și la cea mai controversată întrebare din showbiz: „De ce nu face Delia un copil?”. Frumoasa blondină și-a deschis sufletul în fața Andrei și a povestit tot. De asemenea, Delia a dezvăluit și alte secrete. Iată ce mărturisiri a făcut artista.

Delia si-a deschis inima in fata Andrei
Delia si-a deschis inima in fata Andrei

1. De ce nu face Delia un copil

De-a lungul timpului, Delia a fost asaltată de nenumărate ori cu această întrebare,dar nu a dat foarte multe detalii despre acest lucru. Invitată la un podcast, realizat de Andra, Delia și-a deschis sufletul și a dezvăluit care este adevăratul motiv. A fost pentru prima dată când solista a spus că şi-ar dori şi ea o fetiţă, fiind topită după Jessie, fiica surorii sale. Cu toate acestea, Delia a recunoscut că se teme să facă acest pas.

„Gândidu-mă la mediul ăsta de familie, mie îmi e teamă. Îmi e teamă să aduc un copil. Nu văd o lume superbă. Dar niciodată nu a fost și cred că aș fi genul de părinte fricos. Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduc un copil într-o lume nesigură și tu aduci un suflet nevinovat. Te gândești că la un moment dat pleacă din mediul lui și intră în lumea asta gri. Și mă gândesc dacă fac ceva bun sau dacă e din normele existente. Știu că pot să fiu o mamă mișto, dar știu și realizez că o să am foarte multe frici.”, a declarat Delia.

2. Ce au în comun cele două artiste

Multă vreme, Delia şi Andra au fost considerate două rivale. De fapt, cele două artiste se înțeleg foarte bine și au multe lucruri în comun. Delia nu a venit singură la emisiune, ci împreună cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Astfel, Delia și Andra au aflat că soţii lor, Răzvan Munteanu şi Cătălin Măruţă, au fost colegi de bancă la școala generală din Târgu Jiu, iar de atunci au rămas prieteni.

3. Care este secretul căsniciei dintre Răzvan și Delia

Delia și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți de nouă ani și se înțeleg de minune. Cântăreața a declarat că nu sunt romantici, ci mai degrabă funcționează ca o echipă. Dincolo de iubire, între cei doi există respect, răbdare și înțelegere.

4. Delia nu este o persoană credincioasă

Delia i-a mărturisit Andrei că are un regret. Acela că nu este la fel de credincioasă ca tatăl ei biologic, Ion Matache. În anul 2004, părinții artistei s-au despărţit, iar tatăl Deliei a plecat să se călugărească pe Muntele Athos.

5. Delia a plecat de acasă la 18 ani

Delia a mărturisit că la 18 ani și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, deoarece părinții săi au fost autoritari. Artista a dezvăluit că a locuit o lună în chirie, dar apoi a sunat-o mama ei ca să se întoarcă.