Home » Life & Style » Andreea Marin, imagini de colecție de la primul an de viață până la perioada adolescenței. Momentele care i-au marcat viața

Andreea Marin, imagini de colecție de la primul an de viață până la perioada adolescenței. Momentele care i-au marcat viața

Cojocaru Cristian / 20.09.2021, 13:16

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete din România și totodată una dintre cele mai apreciate femei. Acest lucru se datorează carierei sale, a felului în care arată și totodată tăriei de caracter de care a dat și continuă să dea dovadă. Descoperă imagini nemaivăzute cu Andreea Marin încă din copilărie, dar și află care au fost momentele care i-au schimbat viața.

Andreea Marini a devzăluit imagini din primul an de viață

Chiar dacă era doar un copil, Andreea Marin a muncit foarte mult pentru a ajunge să aibă o carieră de succes în cadrul televiziunii. Aceasta a reușit să se facă remarcată oriunde a ajuns, ajungând să debuteze în televiziune de la vârsta de 19 ani. Andreea Marin a devenit celebră cu ajutorul emisiunii ”Surprize, surprize”, iar de-a lungul a nouă sezoane, emisiunea s-a bucurat de un real succes.

Totuși, drumul acesteia spre succes nu a fost unul ușor și, de la o vârstă foarte mică, vedeta și-a luat viața în piept, ajungând să fie mândră de realizările sale.

Andreea Marin s-a născut în județul Neamț și a debutat în cadrul TVR Iași, la vârsta de 19 ani, cu emisiunea ”Țara lui Piticot”. Ulterior, aceasta a fost mutată la București unde a început să prezinte jurnalul de știri al postului. Pe lângă aceste realizări, vedeta a participat și la Miss România. Deși nu a reușit să obțină premiul cel mare, pentru ea a fost încă o experiență pe care a adăugat-o la mănunchiul vieții.

”Nu a fost deloc o plăcere să defilez pe scenă, nu mă simțeam deloc omul făcut pentru asta. Mintea mea își dădea seama că e subestimată în favoarea calităților fizice. Trebuie să fiu cinstită și să spun că nu mi se potrivește o competiție de acest fel. Nu cunoșteam pe nimeni, nu aveam pile, nici nu mă arătam dispusă să fiu draguță ca să câștig simpatia cuiva care mi-ar fi oferit vreun avantaj în concurs. Cred că le eram chiar antipatică celor ce aveau altfel de așteptări”, povestea Andreea Marin despre experiența sa.

În anul 1999, Andreea Marin a început ceea ce avea să fie una dintre cele mai urmărite emisiuni de la acea vreme, ”Surprize, surprize”. Mai târziu, acesta a devenit Ambasador Unicef și director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast. La palmaresul său se înregistrează și prezentarea a patru festivaluri care au avut loc în România și anume Eurovision, Mamaia, Cerbul de Aur dar și Gala Națională a Sportului.

Aceasta nu este tot pentru că ulterior a devenit moderator și director al emisiunii ”Prețuiește viața” de la TVR, iar în anul 2019 a reușit să obțină medalia de aur la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva pentru că a inventat body-ul extensibil pentru copii. Totodată, a fost și prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimandjaro.

andreea marin imagini
Emisiunea ”Surprize, surprize” este cea care a consacrat-o pe Andreea Marin

Momentele marcante din viața vedetei

Deși a avut un drum plin de succes și încununat cu mari realizări, acest lucru nu a ținut-o departe și de suferințe pentru că, în viață există și coborâșuri. Astfel că unul dintre momentele marcante din viața Andreei Marin a fost atunci când și-a pierdur mama, la doar 38 de ani. Această suferință a maturizat-o mai devreme, iar o parte din copilărie i-a fost răpită de pierderea mamei sale.

“Mama mi-a murit în braţe deşi avea 38 de ani. Nu era deloc bolnavă. Era un om frumos, isteţ, plin de viaţă. Fără a cădea în latura dramatică, adevărul este că lucrurile trec şi că trebuie să le trăim frumos la momentul potrivit. Pur şi simplu. În primul rând, m-am maturizat peste noapte.

Am fost nevoită să am grijă de sora mea, chiar şi de tata la acea vreme. A trecut la 38 de ani, câţi avea atunci, printr-o experienţă dureroasă şi foarte grea. A rămas tată şi mamă, în acelaşi timp, pentru două fetiţe. Nu a fost uşor. Aşa că maturizarea bruscă a dus la pierderea unei părţi importante din copilăria mea. “, a spus Andreea Marin, într-un interviu pentru adevarul.ro.

Pierderea mamei dar și cele trei divorțuri au reprezentat amprente puternice în viața ”Zânei Surprizelor”. În ciudat tuturor acestor lucruri neplăcute, Andreea Marin a găsit de fiecare dată tăria de a merge mai departe. Depresia, la rândul ei a determinat o perioadă grea din viața vedetei care a povestit deschis despre acest lucru.

“A fost o perioadă foarte grea. Ba chiar am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem, eu persoana atât de puternică în ochii celorlalţi. Eram într-o perioadă în care, din afară părea foarte bună, aveam un copil de un an şi ceva, casă, masă şi tot ce aş fi avut nevoie. Teoretic, nu aveam de ce să fiu tristă, dar fiecare om le ştie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns să nu mai pot controla furtuna din mine, să mă simt foarte rău, deloc motivată să merg mai departe.

A fost cumplit. Eram după o naştere şi am trăit această depresie postnatală. Desigur, erau şi nişte motive personale. În acea perioadă a avut loc şi pierderea Mădălinei Manole. Eu nu realizam că trăiesc o depresie, de obicei depresivul nu ştie şi nu acceptă să i se spună că asta trăieşte. I se pare că e arătat cu degetul şi că este privit ca un nebun. Nimănui nu-i place să i se pună o astfel de etichetă.”, a mărturisit Andreea Marin.

Recent, Andreea Marin a postat pe pagina sa de Facebook imagini din copilăria sa, alături de care a postat mesajul: ”Ieri am petrecut 10 ore cu mine și amintirile dragi. Am deschis cutii de scrisori păstrate de la cei ce-mi sunt îngeri acum, m-am întors în timp, am retrăit întâmplările care ne-au legat și m-au făcut să fiu omul de azi…”.