Home » Life & Style » Ce înger păzitor ai, în funcție de data nașterii. Metoda simplă prin care afli numele îngerului tău păzitor

Ce înger păzitor ai, în funcție de data nașterii. Metoda simplă prin care afli numele îngerului tău păzitor

Nechifor Ioana / 13.04.2021, 17:13
Ce înger păzitor ai, în funcție de data nașterii. Metoda simplă prin care afli numele îngerului tău păzitor

Ce înger păzitor ai, în funcție de data nașterii. Se spune că orice persoană, încă de când a venit pe lume, are un înger păzitor. Un înger care îi este mereu aproape, care îi ghidează pașii în viață și care îi oferă ajutor și protecție împotriva celor rele. Tocmai de aceea o rugăciune către îngerul păzitor este binevenită în momente grele, când întâmpini situații în care ai nevoie de sprijin și îndrumare. Există o metodă simplă prin care poți să afli care este numele îngerului tău păzitor. Descoperă, mai jos, mai multe informații relevante!

Ce înger păzitor ai, în funcție de data nașterii. Metoda care are la bază numerologia

Ce înger păzitor ai, în funcție de data nașterii. Așa cum sugerează încă de la început titlul articolului, data nașterii te poate ajuta să descoperi cine este îngerul tău păzitor. Metoda de a afla acest lucru este foarte simplă și ne-a fost oferită de Mihai Voropchievici – specialist în astrologie și numerologie, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Numerologia joacă un rol esențial în acest caz, motiv pentru care este necesar să îți calculezi cifra destinului, căci fiecărui număr îi corespunde un anumit înger.

Pentru a calcula cifra destinului ai nevoie de toate cifrele pe care le cuprinde data nașterii. Adunate toate trebuie să rezulte o singură cifră. Singurele excepții fac însă numerele – 11, 22, 33, 44. Acestea vor rămâne așa.

Exemplu: Data nașterii este 13.07.1985. Cifra destinului pentru această dată de naștere înseamnă suma tuturor numerelor adunate. 13.07.1985 devine 1+3+7+1+9+8+5= 34=3+4+7.

În acest caz, cifra destinului este 7 și se va căuta mai jos cărui înger corespunde acest număr.

Numele îngerilor provin din zona în care s-a născut Iisus Hristos.

Ce înger păzitor ai, în funcție de data nașterii
Ce înger păzitor ai, în funcție de data nașterii

Numărul 1 – Îngerul Raguel

Raguel înseamnă prietenul lui Dumnezeu. El face voia Domnului. Așadar, nativii care îl au ca înger păzitor pe Raguel vor fi ghidați corespunzător. Raguel este responsabil cu pacea și buna relaționare între oameni. Acolo unde nu e Dumnezeu, nu e pace și nu e înțelegere.

Numărul 2,  numărul 11 – Îngerul Uriel

Uriel se traduce prin Dumnezeu este lumina mea. Acest înger aduce multă lumină, cunoaștere în viața persoanei respective. El este responsabil să transforme eșecul în succes. O rugăciune simplă către acest înger poate aduce un răspuns rapid și uimitor, o rezolvare a unei situații dificile.

Îngere Uriel, te rog să mă ajuți, că am trecut printr-un eșec, fă tu în așa fel încât să transform eșecul în succes. Rugăciunea este foarte puternică, motiv pentru care este bine să te rogi și să inserezi în acest mesaj către îngerul tău păzitor dorința arzătoare.

Numărul 3 – Îngerul Jophiel

Numele său semnifică frumusețe și zeitate. Nu este însă vorba numai de frumusețea fizică, ci și de cea interioară. Rolul acestui înger este de a-i învăța pe oameni să trăiască împreună frumos, în armonie și iubire.

Numărul 4, numărul 22 – Îngerul Haniel

Haniel înseamnă fericirea lui Dumnezeu. Se spune despre acest înger că are rolul de a alina rănile, de a vindeca suferințele sufletului, având menirea de a aduce iubire și sensibilitate. Este îngerul care realizează legătură între Dumnezeu și oameni.

Numărul 5 – Îngerul Jeremiel

Jeremiel se traduce prin mila Domnului. Acesta este un înger vizionar, care ajută oamenii să își curețe păcatele. Este bine să te rogi la acest înger atunci când simți că ai greșit și ai părere de rău pentru cele săvârșite.

Numărul 6, numărul 33 – Îngerul Michael

Michael înseamnă seamănul Domnului. Acesta este conducătorul armatei de îngeri, iar rolul său este de a-i proteja pe oameni de cele rele. Când ai nevoie de ajutor, nu strică să faci o rugăciune către acest înger.

Numărul 7 – Îngerul Rafael

Numele îngerului Rafael semnifică Dumnezeu vindecă. Rolul lui este de a ne ajuta să scăpăm de boli și probleme.

Numărul 8, numărul 44 – Îngerul Raziel

Îngerul Raziel, secretul Domnului, este patronul justiției și avocatul îngerilor. Atunci când simți că ți se comite o nedreptate, te poți ruga la el, acesta fiind îngerul adevărului absolut.

Numărul 9 – Îngerul Ariel

Îngerul Ariel sau leul Domnului este cunoscut ca fiind patronul naturii și al conservării. Menirea sa este de a-i proteja pe cei care iubesc natura.